Ryhmä Pullman

Julkaistu tiistaina 22.04.2014 6 9

Tätä porukkaa ei hämätä! Gerry Standing (Dennis Waterman, vas.), Sandra Pullman (Amanda Redman), Jack Halford (James Bolam) ja Brian Lane (Alun Armstrong) selvittävät vanhoja rikoksia.

TV1 lauantaisin 26.4. - 5.7.2014 klo 19.40 - 20.30 (8. tuotantokausi)

TV1 lauantaisin 12.7. - 13.9.2014 klo 19.40 - 20.30 (uusi 9. tuotantokausi)

Yle Areenassa 7 päivää

Suosittu sarja Ryhmä Pullman (New Tricks) palaa TV1:n lauantai-iltaan. Sarjasta nähdään ensin kahdeksannen tuotantokauden kymmenen jaksoa uusintana, ja sen jälkeen kymmenen uutta, yhdeksännen tuotantokauden jaksoa.

Kettumaisen etevät etsivät Jack Halford (James Bolam), Brian Lane (Alun Armstrong) ja Gerry Standing (Dennis Waterman) pysyvät vain vaivoin Sandra Pullmanin (Amanda Redman) rautaisessa otteessa.

 

8. tuotantokausi: Raakaa työtä

Kahdeksannella kaudella eräs psykologi päättää nostaa mieskolmikon tutkimuskohteeksi. Kelpaavatko jo kertaalleen eläköityneet poliisit eläkepommin estäjäksi? Voisiko heidän näyttämänsä malli toimia laajemmin työelämässä?

Pullmanin tehotiimi ryhtyy jälleen myös raakaan työhön, sillä tutkintamateriaali ei hevillä lopu. Vastassa ovat muun muassa vaarallinen huumeparoni, albanialainen gangsteri ja häikäilemätön yliajaja.

 

9. tuotantokausi: Todisteet tuhotaan

Uusien jaksojen aluksi tiedustelupalvelun kopea edustaja panee ryhmän tutkimaan 160 vuoden takaista murhaa ilmoittaen myös, että tutkinnan päätteeksi kaikki todisteet tuhotaan.

Entäpä, kun perinteikkään koulun lähistöltä löytyy ruumis. Onko kyseessä vuosia sitten kadonnut liikunnanopettaja? Niin koulun henkilökunnalla kuin entisillä oppilaillakin tuntuu olevan jos jonkinlaisia salaisuuksia.

Tuotanto: BBC/Wall to Wall, Britannia 2011 ja 2012.

 

Suosittele9 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

keskiviikkona 23.04.2014

Rääkyviä vanhuksia taas, ja uusintana! Ei jaksa! Kyllä aikaisin alkaa Ylen kesäloma. Suksikaa suolle.

sunnuntaina 27.04.2014

Uusinnat ovat keino herättää ihmiset siihen, että sarjasta on tulossa uusia jaksoja. Jos nyt yhtäkkiä alkaisivat uudet jaksot, osalta sarjan katsojista ensimmäiset jaksot menisivät ohi ja ne olisivat ehtineet poistua Areenasta ennen kuin he heräisivät seuraamaan sarjaa.

Parempi näin.

maanantaina 28.04.2014

Ei, ei ei ei!

Ne on ohjelmatiedot olemassa kaiken maailman lehdissä sitä varten, että näkee mitä on tulossa. Ja Ylellä vielä kauniita kuuluttajattaria kertomassa, että nyt tulee viimeinen jakso, ensi viikolla jotain ihan muuta.

Lauantai-ilta puoli kahdeksan on paras ohjelmapaikka, ja siinä ei todellakaan tulisi näyttää uusintoja. Ei!

Nukkujat katselkoot unia, ei telkkaria.

maanantaina 28.04.2014

Kyllä, kyllä ja vielä kerran kyllä!
Olis aika omituista jos Yle ei kertoisi omista ohjelmistaan lähetysaikoja ja muuta mukavaa. Ihmettelen mitä ne ohjelmatiedot oikein lehdessä tekevät? Eihän niillä ole mitään tekemistä yleisradion kanssa. Häh? Hyvä että tulee uusintaa. Ei tässä kaikkea ehdi kerralla kattoa eikä kukaan viitti tallentaa, kun ei niitäkään ehi kattoo koskaan.

maanantaina 28.04.2014

Hyvä sarja, vaan vähän huono ajankohta aloittaa uudet jaksot heinäkuussa, olisi mieluummin ollut uusinta syksystä ja nämä vanhat kesällä. Ykkösellä on ollut vähän liikaa näitä brittisarjojen uusintoja. Toivotaan uutta ohjelmaa edes syksyllä.

tiistaina 13.05.2014

Virkistävän erilainen sarja, lady ja kolme ukkoa. Englantilaiset osaavat tehdä hyviä poliisisarjoja.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä