Silta

Julkaistu tiistaina 18.06.2013 75 231

Kööpenhaminan rento poliisi Martin Rohde (Kim Bodnia) jäljittää outoa murhaajaa.

TV1 sunnuntaisin 7.7. - 8.9.2013 klo 22.00 - 23.00, uusinta torstaisin n. klo 23.05 - 00.05 (ensimmäinen tuotantokausi, tarkista aika tv-oppaasta)

TV1 sunnuntaisin 22.9. - 24.11.2013 klo 22.00 - 23.00, uusinta torstaisin n. klo 23.05 - 00.05 (toinen tuotantokausi, tarkista aika tv-oppaasta)

Yle Areenassa 30 päivän ajan

Silta (16) (Bron/Broen) on maailmalla palkittu pohjoismainen jännityssarja, ruotsalais-tanskalaista yhteistuotantoa.

TV1 esittää kesällä ensimmäisen tuotantokauden kymmenen jaksoa ja syksyllä toisen kauden kymmenen uutta jaksoa yhtä aikaa SVT:n kanssa.

 

Kuinka monta ruumista?

Tarina alkaa, kun Ruotsin ja Tanskan väliseltä Juutinrauman sillalta löytyy naisen ruumis.

Molempien maiden poliisi kutsutaan paikalle ja pian selviää, että uhreja ei olekaan yksi, vaan kaksi – ruumiit on jaettu kahtia. Käsissä on tavallista monimutkaisempi tapaus.

 

Vastakohdat työparina

Sillan päähenkilöitä ovat Malmön poliisin pilkuntarkka Saga Norén (Sofia Helin) ja Kööpenhaminan poliisin rento Martin Rohde (Kim Bodnia).

Saga on monella tapaa erittäin pätevä poliisi, mutta sosiaalisesti erityislaatuinen. Martin taas on hänen vastakohtansa: empaattinen ja hyvä ihmisten kanssa, mutta sääntöjen suhteen melko huoleton.

Alkukankeuden jälkeen yhteistyö kuitenkin alkaa sujua ja hyvä niin, sillä kummankin erityistaidot tulevat tarpeeseen.

 

Murhaajalla sanoma

Kaksikolle selviää pian, että heillä on käsissään yhden siltamurhan sijaan kaksi ja että murhaaja ei tapa vain tappamisen ilosta, vaan hänellä on oma yhteiskunnallinen sanomansa.

Järisyttävä kaksoismurha onkin vasta alkua tappajan hyytävälle suunnitelmalle, jota hän on valmistellut vuosia.

Ruotsin ja Tanskan poliisille tämä on kilpajuoksu aikaa ja ylivoimaista vihollista vastaan.

 

Päihittänyt maineikkaita sarjoja

Silta-sarja on ollut todellinen menestys – esitysoikeudet on myyty jo yli 50 maahan.

Sarja on palkittu muun muassa Euroopan parhaana tv-sarjana Prix Europassa sekä parhaana kansainvälisenä tv-tuotantona brittiläisellä The Crime Thriller Awardsilla. Kilpakumppaneina olivat sarjat Homeland, Boardwalk Empire, Dexter ja Brottet/Rikos.

Pääosissa nähdään Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg, Christian Hillborg, Puk Scharbau, Emil Birk Hartmann, Lars Simonsen ja Charlotte Söringer.

Käsikirjoitus on Hans Rosenfeldtin, Björn Steinin, Camilla Ahlgrenin, Måns Mårlingin ja Nikolaj Scherfigin.

Ohjauksesta vastaavat Henrik Georgsson, Charlotte Sieling ja Lisa Siwe. Sarjan ovat tuottaneet Filmlance International AB ja Nimbus Film Productions, SVT, NRK, DK, ZDF, 2011.

Sarja esitetään HD-laatuisena ja siihen on valittavissa ruotsinkielinen tekstitys.

 

Muualla verkossa

Silta (Bron)

 

Saga Norén (Sofia Helin) on sosiaalisesti erityislaatuinen ruotsalaispoliisi.

 

Suosittele231 Suosittelee

Kommentit

tiistaina 18.06.2013

Vaikuttaa todella koukuttavalta.

lauantaina 29.06.2013

Lupaavaa!
Aika heikkoahan tuo tarjonta kokonaisuudesssaan on kesällä kaikilla kanavilla.

lauantaina 29.06.2013

Aivan mielettömän hyvä sarja! Kannattaa ehdottomasti katsoa. Löytyy myös netflixistä, jos ei halua kesällä katsoa. Sieltä katsoin itsekin.

perjantaina 05.07.2013

Hienoa, että Yle panostaa laatusarjoihin. Ihan riittämiin muilla kanavilla noita ö-luokan amerikkalaissarjoja ja ala-arvoisia wannabe-julkkis-tositv:tä.

lauantaina 06.07.2013

Onko tämä sama sarja joka alkaa FOX kanavalla pe 12.7 (The Bridge)
(jenkkiversio)

sunnuntaina 07.07.2013

Yhdysvalloissa ei ole näytetty alkuperäistä Silta-sarjaa, vaan siellä tehtiin oma versio The Bridge (2013). Sarjan tapahtumat sijoittuvat USA:n ja Meksikon rajalle. Sarja on hyvin uskollinen alkuperäisen tapahtumille.

Päivi
verkkotoimittaja

sunnuntaina 07.07.2013

Odotan suurella mielenkiinnolla.Tanskalaiset ja ruotsalaiset sarjat ovat muutenkin mieleisintä katsottavaa.
Kiva, että YLE tarjoaa laatusarjoja, niitä ei ole todellakaan liikaa.

sunnuntaina 07.07.2013

Nauroin ihan kippurassa tuota katsoessa. Mahtavat näyttelijät ja mielettömät kohtaukset. Meillä ei puolison kanssa oikein natsannut huumorintaju. Hän ei tajunnut miksi nauran kun hän suri toimittajan mahdollista kuolemaa ajastinpommissa. Oivoisentäs. Hulvatonta mustaa huumoria. Kiitos kun toitte sen nähtäväksi.

sunnuntaina 07.07.2013

Koukuttavalta ja lupaavalta vaikutti ainakin ensimäisen jakson perusteella. Kiitos Yle :)

maanantaina 08.07.2013

Mahtaako kukaan tietää mikä/kenen kappale soi tämän sarjan mainoksessa taustalla?

maanantaina 08.07.2013

Alkutekstien mukaan musiikista vastaavat Johan Söderqvist, Patrik Andrén ja Uno Helmersson, mutta kappaleen nimeä en onnistunut löytämään. Minäkin haluaisin tietää sen nimen.

maanantaina 08.07.2013

Löytyihän se sarjan lopputeksteistä. Hollow Talk by Choir of Young Believers. Löytyy myös YouTubesta.

torstaina 11.07.2013

Sagahan on selvä sosiopaatti; kaipa sen nyt voi sanoa suoraan, kun on kysymys kuvitteellisesta henkilöstä. Ettei nyt vain kukaan pidä tuollaista käytöstä normaalina.

perjantaina 12.07.2013

Sosiopaattiudesta en tiedä, mutta tänään Foxilla alkaneessa jenkkiversiossa naispoliisi Sonyalla on Aspergerin oireyhtymä. Tästä johtuu tuo kiertoilmaisu "sosiaalisesti erityislaatuinen" - liekö samasta oireyhtymästä kyse myös alkuperäisversiossa?

lauantaina 13.07.2013

Olisikohan Sagalla aspergerin oireyhtymä. Kahden as- lapsen äitinä tunnistan paljon niitä piireintä myös roolihahmossa. Piristävää että tuon lajin edustaja "kelpaa" pääosaan :)

sunnuntaina 21.07.2013

Saga ei todellakaan ole "selvä sosiopaatti" millään mittarilla. Ilmeisesti et tiedä minkälaisia sosiopaatit ovat. Ikävä sanoa, mutta kommenttisi oli typerä... Ja tietenkin myös loukkaava: Monet ovat "sosiaalisesti erityislaatuisia" (esim. Aspergerin oireyhtymä) omaamatta mitään sosiopaatin piirteitä/oireita.

sunnuntaina 01.09.2013

Ei kyllä ole sosiopaatti sarjan roolissa Saga Noren... Tarkistahan nyt edes mitä termi ylipäätään tarkoittaa!

sunnuntaina 22.09.2013

Sagan näyttelijä antaa hyvin todenmukaisen kuvan selaisesta sosiaalisesti rajoittuneesta ihmisestä, joka diagnostisoidaan hieman piirteistä riippuen autistiksi tai Aspergersyndroomaksi (yksi autismin kirjon muoto). Olen työskennellyt paljon hänen kaltaistensa kanssa ja minusta on hienoa, että tällainen otetaan mukaan sarjaan. Näytelijä tekee roolityönsä lisäksi erittäin arvokasta työtä sen suhteen, että me muut opime ymmärtämän erilaisia ihmisiä.

lauantaina 13.07.2013

Sinänsä sarjan juoni on mielenkiintoinen ja lupaava. Jännitettä syntyy kahden eri valtion poliisien yhteistyöstä ja kulttuurieroista (jota Ruotsi - Tanska -välillä on aika lailla).

Ongelmaksi muodostuu kuitenkin käsikirjoittajien tarve saada tästä vielä erikoisempi värittämällä päähenkilöiden luonteita ja taustoja. Naispoliisi on selvästi sosiaalisesti kykenemätön tuohon työhön ja olisi jo pääsykokeissa karsiutunut epäsopivana. Tanskalainen poliisi taasen on aika uskottava ensi kohtauksesta lähtien, kunnes alkoi raapimaan muniaan. En voinut uskoa, kun kaveri vain heitti täysin tuntemattomalle respalle, että "kävin tuossa niksauttamassa pallit, siksi on vähän vaikea istua". Samaten vastaavia yksinkertaistamisia tuli esille useissa eri kohtauksissa ja vesitti koko hyvän meiningin.

Pitänee vilkaista jenkkiversio, sillä uskon siellä juuri tuollaisten perusasioiden olevan kunnossa. Tosin pohjoismaisuus menee...

sunnuntaina 14.07.2013

Raaviskeli se genitaalejaan jenkkiversiossakin,joten se siitä.

sunnuntaina 25.08.2013

Itsekin innostuin ideasta, mutta hahmot pilasivat aika paljon (tosin säilyi tämä sarja silti katsottavana ja mukaansatempaavana). Tuntuu, että vastaavia hahmoja vain on joka mediassa. Autismin kirjoon kuuluva nainen lienee jotenkin mediaseksikäs hahmo, ja toki vastapainona pitää olla rempseä ja rento, vähän renttumainenkin vastapari. Näillä kahdella hahmotyypillä haetaan sitten väkisinkin vastakkainasettelutilanteita, joiden tökeryys ei itseä naurata, vaikka ne selvästi on tarkoitettu kevennyksiksi.

tiistaina 27.08.2013

Saga ja Martin ovat, kyllä juu, vastapareja ja erilaisia, mutta samalla niin samanlaisia (esimerksi ollakseen itsekeskeinen ja sosiaalisesti kykenemätön ei tarvitse edustaa autismin kirjoa). Tilanteissa, jossa erilaisuus hetkellisesti korostuu jotenkin, on läsnä aina se, mitä on aiemmin toisessa kohdin tullut ilmi toisella tavalla + se, mitä vielä tuleman pitää - ja joka tuo toisia ulottuvuuksia hahmoon kokonaisuutena. Yksittäisen tilanteen tai teon perusteella ei voi rakentaa ihmiskuvaa.Tämän muistaminen tuntuu välillä oikeassakin elämässä olevan vaikeeta, niinpä ei ole ihme, jos telkkusarjan katsomiskokemuskin pysyy juonitasolla. Jos vastakkainasettelut nähdään vain kevennyksinä, on ehkä liikaa vertailukohtana jotkut semmoiset rosmo- ja pollarisarjat, joissa huumoria revitään mahdollisimman oudoista henkilöhahmoista eikä sen enempään edes tähdätä. On itsetarkoituksellista haha -huumoria ja huumoria, joka voi olla hyväntahtoista naurahtelua joillekin elämän eriskummallisuuksille. Ja eikös aika usein oikeissa tilanteissakin ole hirveen paljon tökeryyttä, usein just itsekeskeistä ajattelemattomuutta ja sosiaalista kykenemättömyyttä olla toisten kanssa ihmisiksi. Realismia kaipaaville on pakko sanoa, että totuus on aika usein jopa tarua ihmeellisempää.

maanantaina 15.07.2013

Ei voita brittisarjoja millään, vaikka yritän paneutua ja seurata tarkkaan. Jotain vain tunnelmassa ja juuri noissa päähenkilöissä tekaistun tuntuista, että esim. samaan aikaan YLEllä esitettävä Luther on aivan toista luokkaa. Mitä mieltä on seurata rinnakkain alkuperäistä ruotsalaista ja jenkkien versiota?

torstaina 18.07.2013

Minusta tämä on loistava sarja ja parempi kuin Luther. Päähenkilöt ovat mahtavia - etenkin Sagan hahmo on hienosti käsikirjoitettu.

perjantaina 30.08.2013

Katson molempia sarjoja aina kun pystyn, ja Areenasta jos jäi väliin :) Huippukamaa sekä Silta että Luther - jotain samanlaista, mutta kuitenkin jollain lailla erilaiset. Ihanan synkkää ja karheaa ja todentuntuista, en tykkää jenkkiversioiden muovisista henkilöhahmoista...

tiistaina 16.07.2013

Loistava sarja. Hienolla tavalla yhdistyy monenlaisia vastakkainasetteluja, joiden otaksun johtavan kaikkien osapuolten oppimiseen - toivottavasti myös meidän katsojien - ja jonkinlaiseen tilaan, jossa vastakkainasettelut menettävät merkitystänsä. Ei ole kyse vain kulttuurieroista vaan monista syvemmistä jutuista. Pohditaan juonen tihetessä ja rivien välissä omia, toisten ja koko yhteiskunnan arvoja, asenteita, moraalia, etiikkaa jne. Parin jakson perusteella kärjistykset tiettyihin piirteisiin voivat korostua, mutta näissä hahmoissa tuntuu olevan vielä paljon kasvamisvaraa.Eka kauden jaksoja on jäljellä onneksi 8 ja sitten heti perään tuoreeltaan toinen kausi. KIITOS!

torstaina 18.07.2013

No en kyllä viitsinyt amerikkalaisversiota katsoa kuin alun. Päähenkilöt kopioitu hiuksia myöten. USAssahan tehdään useista eurooppalaisista sarjoista ja elokuvistakin omat versiot, jos alkuperäiset ovat muun kuin englanninkielisiä. Siellä ei ole totuttu lukemaan käännöstekstejä. Kyllä minusta on mukava katsoa tätä alkuperäisversiota ihan jo senkin takia, että kuulee tv:ssä muutakin kuin englantia ja varsinkin siksi, että Tanskan ja Ruotsin raja on tuossa lähempänä ja tuttukin. Pääsee helpommin tunnelmaan.

sunnuntaina 21.07.2013

Tänään...Uusi jakso !!
Miten ihmeessä pystyy odottamaan iltaan asti. Popcorni tilanne varmistettu jo eilen...

Miten niin koukussa jo alkumetreillä ?

sunnuntaina 21.07.2013

Hienosti seuraa tunnelmaltaan Rikosta. Itse jäin koukkuun ensimmäisen kauden ensimmäisen jakson katsottuani. Värien vähentäminen on melkoisen hieno lisä. En tiedä missä tuo kikka on otettu alunperin käyttöön mutta se antaa potkua kummasti tunnelmaan.

Yksi asia mistä haluan antaa negatiivista palautetta YLE:lle on se että kun mainostatte sarjaa, niin ÄLKÄÄ NÄYTTÄKÖ TULEVIA TAPAHTUMIA NIISSÄ SPOTEISSA!!!
Melko typerää näyttää pätkiä tulevasta jaksosta spotissa.

tiistaina 23.07.2013

Kerrassaan upea sarja, suosittelen katsomaan! Jää kyllä totaalisesti koukkuun tuohon karmivaan ja kylmännihkeään tunnelmaan!

sunnuntaina 28.07.2013

Sagasta tulee häiritsevästi mieleen Lisbet Salander, mutta siitä huolimatta ihan hyvä rikossarja. Tosin amerikkalainen versio on tylsä.
.

tiistaina 30.07.2013

Setä tykkää tästä sarjasta kovasti. Voi petkele että on hyvä.
------- MUTTA:
Miksi ei YLE.ä tai YLEfem.mania mainita tekijöissä.?
Ens kerralla YLE messiin vaan sano? Menis rahaa taiteen tekemiseen...

Silta on niin ajankohtaista ja tuotannoltaan miltei uunituoretta,
että riittäis A-Studioonkin jaksoksi.
----FOXin bridge versio suo aitiopaikan ja mahdollisuuden vertailulle.
Kyllä sitäkin katsoo,
koska ylen perjantai ei ensiesitä juuri mitään ns. sarjaa nykyisin.
Mutta kyllä silloin huomaa amerikan käsikirjoituksen "helppouden" ja
amerikkalaisille kirjoitetun draaman kerroksellisuudettomuuden .
(Kerroksellisuudettomuus ...heh. heh..)
Mutta kaikkiaan ihmiskuvauksella ja asioiden kuvaamisella on selvästi tasoeroa.
Eikä siinä kaikki ole oikeita Näyttelijöitäkään, jos vertaa TV1.n Siltaan.

Silta jaksot tulee katottua pariinkin kertaan...
Tai ehkä setäkin on Pohjoiseurooppalainen hataralta sivistykseltään?
Sitä huomaa jos joku osaa vaikkapa näytellä hienoa käsikirjoitusta.
Ja se kieli: tanska-ruotsi soi niin mukavasti vaikkukorviin.

keskiviikkona 31.07.2013

En yleensä tykkää katsoa rikossarjoja, mutta tähän jäin kyllä koukkuun!

sunnuntaina 04.08.2013

Ihan älyttömän hyvä sarja. Sofia Helin on aivan uskomaton, tekee uskomattoman tarkkaa ja hienoa työtä asperger/sosiaalisten taitojen puutteiden kanssa. Sarja on huippuluokkaa, loistava käsikirjoitus, erittäin kiinnostava ja mielenkiintoinen, erilainen tarina. Jopa tapahtumapaikka, Juutinrauman silta, on tähän täydellisen sopiva ja tuo jännän mystisen tunnelman.

Täytyy sanoa että tänä vuonna on mielellään maksanut yle-veroa, Dr.Who ja Silta, silkkaa nautintoa.

maanantaina 05.08.2013

Onko tämä jokin lastensarja, siis alle neljäkymppisille. En oikein ymmärrä hehkutusta.
Syvällinen?

On tullut paljon hyvää tanskalaista viime vuosina. (Familjen) Sommer http://www.dr.dk/dr1/sommer
Rejseholdetista onkin jo vähän aikaa http://www.dr.dk/tv/se/rejseholdet/rejseholdet-32-32-2 (hui, olipas se väkivaltainen. ehkä en enä katsoisi. thomas la cour oli aika hottis. uuha. ;)
Nikolaj og Julie http://www.dr.dk/tv/se/nikolaj-og-julie/nikolaj-og-julie-14-22 oli aika hyvä.
Lulu&Leonin katsoin eka varmaan Brygmannin vuoksi, mutta olihan se hauska sarja.
Lykke oli aivan mainio. http://www.dr.dk/DR1/Lykke/se+lykke.htm
Sit oli se historiallinen (tv?)tehtailijamahtisuvusta kertova sarja missä oli mukana Stina Ekblad. http://www.dr.dk/kroeniken/kroeniken/forside/ jnejne.

maanantaina 05.08.2013

Ja Borgen tietty!!! (ja ne kaks höpisevää kokkia ;)

maanantaina 05.08.2013

(Tekijät olivatkin paria lukuunottamatta ruotsalaisia. Jo vähän ihmettelin.
Katsokaa lapset Rejseholdetia. Siinä ei kaiveltu m.)

tiistaina 06.08.2013

Aivan loistava sarja!
Jäin heti ensimmäisen jakson jälkeen välittömästi koukkuun.

Kaikki näyttelijät, nappivalinta jokaisen kohdalla. Miten noi ruotsalaiset AINA osaakin, ja nyt tanskalaiset mukana, jess.

Esim. Beck, Syyttömänä tuomittu, Millenium ym.ym. Ei voi kuin kiittää ja kumartaa että saadaan suomessa telkkarista katsoa mielettömällä ruotsalaisten ammattitaidolla tehtyjä elokuvia/sarjoja.
Ei mitään teennäistä näyttelijäntyötä mihin valitettavasti monet suomalaiset vielä nykypäivänäkin sortuvat. Kuten entisajan Suomi-filmeissä. Eihän sellaista voi katsoa tuntematta myötähäpeää.
Eivät tietenkään kaikki, koska mitäänhän ei voi yleistää. Paljon sellaista näkee joka tapauksessa.

perjantaina 09.08.2013

Hyvä sarja, vaikka minusta vähän lainattu ja sosiaalisesti vähän osoitteleva - ikään kuin tekijöillä olisi mielipiteitä mutta ei kokemusta huono-osaisuudesta. Katson kuitenkin mielelläni. Suosikkini näyttelijänä on s alkoholistien ja narkomaanien kanssa työskentelevä Leif - mikä karisma!
Hauska, miten Sagan epäsosiaalisuus ja se, mikä sillä on vikana, saa huomiota. Kiinnittikö kukaan huomiota kohtaukseen, jossa juuri vaimoaan pettämässä ollut Martin kertoo Sagalle, miten ollaan kohteliaita? Siis VAIMOAAN JUURI PETTÄMÄSSÄ OLLUT Martin kertoi Sagalle, miten ollaan huomaavaisia toisia ihmisiä kohtaan.
Analyysina minulle riittää, että sarjaan on kirjoitettu hahmo, joka sanoo asioita ääneen ilman, että sosiaaliset kiemurat estävät häntä. Hän ei ainakaan yritä esittää muuta kuin mitä on. Minulla on ihan sama, mikä syndrooma hänellä on - tuo on hänen roolinsa sarjassa. Siis se, että hän sanoo esim. kiinteistösijoittajille, että Ettehän te yleensä kanna sosiaalista vastuuta (tai jotain sellaista - muistinvarainen sitaatti). Mikä muu henkilöhahmo voisi sanoa tuollaista ääneen? Ja mikis sellaista ei yleensä saisi sanoa ääneen, jos/kun se on totta? Siksi, koska se ei ole kohteliasta (mutta toisen ihmisen kuolemaan jättäminen on...)
Hänellä siis voi olla esim. asperger - mutta onko se lopulta kiinnostavaa kokonaisuuden kannalta?

tiistaina 27.08.2013

Olen sarjan edetessä tykästynyt aina vaan enemmän juuri Sagan henkilöhahmoon - virkistävä poikkeus kaiken maailmassa vallitsevan epäaitouden keskellä ja saa ainakin minulle hymyn huulille, mutta toisaalta välillä tulee esiin loistavia kriittisiä oivalluksia. Onneksi sarja jatkuu heti perään uudella tuotantokaudella niin saadaan seurata Sagan edesottamuksia edelleenkin. Antonin sitkeä kiinnostus Sagaa kohtaan on sitä ihanaa saippuaosuutta mitä nainen kaipaa kaikkien näiden murhien ja synkkyyden sekaan :)

sunnuntaina 11.08.2013

Voi vain ihailla, miten tanskalaiset ja ruotsalaiset osaavat. Kaikki toimii! Käsikirjoitus, roolit, kuvaus, aivan kaikki. Katsojan mielenkiinto pysyy koko ajan, aivan kuten sarjoissa Borgen ja Beck. Amerikkalaiset roskasarjat kalpenevat näiden rinnalla. Kiitos YLE!

sunnuntaina 11.08.2013

Sillasta on kadonnut kahtena sunnuntaina putkeen tekstitykset. Todella raiivostuttavaa.

maanantaina 12.08.2013

Hei!

Tekstitysten katoamiseen voi olla monia syitä. Jotkut riippuvat digiboksista, toiset muista asioista. Kannattaa laittaa viestiä ongelmasta osoitteeseen palaute.tekniikka@yle.fi. He selvittävät ja neuvovat henkilökohtaisesti juuri tälläisissä asioissa.

t. Tsuua
verkkotoimittaja
Yle TV1

sunnuntaina 11.08.2013

Eikä jakso ole taaskaan vielä areenassa vaikka alusta on kulunut yli puolitoista tuntia. En omista TV:tä ja katson harvoja ohjelmia. Ylen palvelua pitäisi tarkistaa.

maanantaina 12.08.2013

Mikäs viimeisintä jaksoa pidättelee areenasta?

maanantaina 12.08.2013

Viimeisintä jaksoa odotellessa!

maanantaina 12.08.2013

Viimeisintä jaksoa odotellessa!

maanantaina 12.08.2013

Nyt näyttää 6. jakso tulleen Areenaan.

t. Tsuua
verkkotoimittaja
Yle TV1

maanantaina 12.08.2013

Sarja on hyvin tehty, mutta nyt minua on alkanut kyllästyttämään jatkuva murhaaminen.

tiistaina 13.08.2013

Ei minua se pommihomma siinä toimittajan autossa naurattanut, mutta tuo Sagan homma, kun se menee baariin hakemaan miehen seksintarpeeseen on huippu!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä