Tohtori Kleistin perhe

Julkaistu keskiviikkona 11.09.2013 34 48

Sarjassa seurataan lääkäriperheen elämää.

TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin alkaen 14.9.2013 klo n. 11.10 - 12.00 (tarkista ajat tv-oppaasta). Sarja on päättynyt!

Yle Areenassa 14 päivän ajan

Sarjassa Tohtori Kleistin perhe (7) tohtori Christian Kleistin (Francis Fulton-Smith) vaimo kuolee yllättäen tapaturmaisesti. Sureva mies jää yksinään huolehtimaan kahden lapsensa, 16-vuotiaan Lisan (Marie Seiser) ja 12-vuotiaan Peterin (David Bode) hyvinvoinnista.

Suurimman murheen jälkeen maisemanvaihdos alkaa tuntua hyvältä ajatukselta. Niinpä perhe aloittaa uuden elämän Eisenachin kaupungissa.

Empaattisen Kleistin työasiat asettuvat nopeasti uomiinsa. Kotona on kuitenkin kovempaa, sillä Lisa kapinoi auktoriteetteja vastaan, eikä Peterkään meinaa toipua äidin menettämisestä.

Kun onni sitten aikanaan näyttäytyy tohtori Kleistille uuden rakkauden muodossa, ei lapsilta tunnu heruvan tukea isälleen.

Mutta peräänantamaton tohtori on päättänyt, että perhe selviää voittajana vaikeuksista, sekä yksilöinä ja yhteisönä - ja joskus vielä elämä hymyilee heille kaikille tasapuolisesti.

Ohjaus: Edwin Keusch, Vera Loebner, Stefan Bartmann. Käsikirjoitus: Christiane Sadlo. Tuotanto: Bavaria Media, Studio Hamburg, WDR, NDR, Saksa, 2004.

 

Suosittele48 Suosittelee

Kommentit

sunnuntaina 22.09.2013

Aivan ihana sarja! Tällä hetkellä ainoa, jonka kaikki jaksot haluan nähdä, ne ovat minulle "omaa aikaa" , johon voin keskittyä arjen keskellä.

sunnuntaina 13.10.2013

Kleistin perhe on hieno sarja, sopii koko perheelle.
Katsoin sitä jo kun se tuli ensimmäisen kerran ja nyt kaikki uudelleen.
Enemmän tämänkaltaisia sarjoja. Iänikuiset poliisi ja tappelusarjat kyllästyttävät, en jaksa katsoa niitä.
Miksi saksankielisiä tv-ohjelmia tulee kovin vähän. Enemmän jo kielen opiskelun ja kertauksen vuoksi. Näin innostettaisiin lapsia valitsemaan saksa koulussa. Saksa on EU maa. Enemmän eurooppalaisia ohjelmia.

tiistaina 17.12.2013

Mukava sarja. Ihan hyvä että näitäkin sarjoja vielä löytyy missä jakson lopussa asiat menevät järjestykseen. Eikä ole kauheeta möykkäämistä ja tappelua niin kuin monessa muussa ohjelmassa. Suosittelen vastapainoksi kaiken maailman Kauniille ja rohkeille tai Salkkareille joissa on väkisin kirjoitettu draamaa draaman päälle sekä kieroiluja ja kaikkea muuta negatiivista.

keskiviikkona 25.12.2013

Muistaakseni lupasitte näyttää uusiakin jaksoja tästä sarjasta. Kuitenkin ennakkotiedoissa on vain jo kertaalleen nähdyt jaksot. Olisi ollut mukavaa nähdä uusiakin jaksoja, koska sarja on tosi mukava.

tiistaina 31.12.2013

On ollut tosi mukavaa saada tällainen sarja katseltavaksi. Minulle se on tällä kertaa ainoa joka kiinnostaa. Hyvin samoista syistä kuin ovat aikaisemmatkin kommentoineet. Hauska kuulla vaihteeksi saksankieltä. Hermoja lepuuttavaa on myöskin sarjan kauniit maisemat ja viisailta tuntuvat ihmiset jotka osaavat hienosti ratkoa elämän eteen tuomia probleemeja. Sarjan elämä on tietysti kaunisteltua mutta ei niin , että menisi imeläksi. Tarpeeksi on nähty sairaan mielen tuotoksia teeveen kautta, joten ihanaa katsella täyspäisten hyvään pyrkivien ns. normaaleilta tuntuvien ihmisten elämää juonen ideat ovat uskottavia ja sopivasti jännittäviäkin, että koukkuun jäin. Hyvällä mielellä, onneksi.

tiistaina 04.02.2014

Onko sarjasta tulossa vielä uusia jaksoja näiden nyt esitettävien neljännen kauden jaksojen jälkeen?

torstaina 13.02.2014

Hei! Aivan ihana sarja, siitä on enään muutama jakso näkemättä, onko sarja tulossa vielä uusinta kun minulta jäi alkujaksot näkemättä?

lauantaina 15.02.2014

paras koko mailmassa.

tiistaina 04.03.2014

ihan yllättäen aloin katselemaan tätä sarjaa ja todella ihana sarja.
Ihmettelen edellisten kommentoijien tavoin, miksi tällaista sarjaa ei näytetä illalla 18-19 aikoihin, kun tätä voisi katsoa perheenä? Murhia ja tappeluita ja suomalaisia rumaa kielenkäyttöä illat.
Ihmettelen tätä..mutta onneksi TV.n saa kiinni ja kuunnella vaikka radiota

keskiviikkona 12.03.2014

Kiitokset "Tohtori Kleistin perhe" sarjasta. Tosi mukava ja lämminhenkinen sarja.

perjantaina 14.03.2014

Milloin tämä juuri tauolle jäänyt sarja jatkuu?

lauantaina 15.03.2014

Hei!
Ihana sarja. Milloin jatkuu ?

lauantaina 15.03.2014

Milloin tämä Kleistin perhe sarja jatkuu? Vastausta odotellen ,Kiitos!

lauantaina 15.03.2014

Tämä on ainoa sarja, jota seuraan. Koska jatkuu?

lauantaina 15.03.2014

Todella ihana sarja. Mielestäni myös paras sarja. Milloin jatkuu?

lauantaina 15.03.2014

Todella mukava sarja. Kuten edellä, haluaisin tietää, milloin sarja jatkuu?

lauantaina 15.03.2014

Herätys YLE!
Tässä ketjussa on lukuisia kysymyksiä siitä, jatkuuko Tohtori Kleistin perhe, mutta vastausta ei vain kuulu.

lauantaina 15.03.2014

Aivan ihana sarja!! Olen tosi pettynyt, kun en tänään löytänytkään ohjelmaa. en tiennyt, että loppuu. VOI VOI! Toinen saksalainen sarja menee onneksi vielä Subin puolella. Muita en halua katsoo, kun ovat rumuutta täynnä.

sunnuntaina 16.03.2014

Milloin jatkuu? Aika tympeää asiakaspalvelua kun ei edes noin pientä asiaa voida selvittää katsojille. YLE-verorahalla luulis palkkaavan vaikka yhden työntekijän pelkästään vastailemaan katsojien kysymyksiin...

sunnuntaina 16.03.2014

Hei!

Paras sarja TV:ssä tällä hetkellä. Mutta koska jatkuu?

sunnuntaina 16.03.2014

Paras TV sarja pitkään aikaan. Odotan jo innolla jatkoa tähän. Sarja on todella lämminhenkinen, perhekeskeinen, hyväntuulinen ja sarja on kuvattu ihanissa maisemissa. Sarja Ei kuitenkaan ole liian imelä, henkilöillä on normaaleja ongelmia, joita he ratkovat. Tämä sarja on esitetty perheen äidille parhaaseen aikaan viikonloppu aamupäivisin. Ihanaa omaa aikaa hyväntuulisen sarjan parissa, raskaan arjen keskellä. Sarja antaa suorastaan positiivista energiaa päivään!

Kiva katsoa saksalaista sarjaa eikä aina englantilaisia tai amerikkalaisia. Toivoisin ohjelmavalikoimaan muutenkin lisää sarjoja ja elokuvia Keski-Euroopasta. Tohtori Kleinstin perheelle paljon lisäjaksoja ja mahdollisimman pian!!

sunnuntaina 16.03.2014

Ihan samoja ajatuksia...toivottavastii pikaisesti jatkoa.

http://www.daserste.de/unterhaltung/serie/familie-dr-kleist/index.html

Kiinostuneet käykää katsomassa oheisesta linkistä

sunnuntaina 16.03.2014

Mitä järkeä tätä oli esittää uusintana nyt, jos niitä uusia Kleistin jaksoja eli olemassa olevaa (mutta Suomessa näyttämätöntä) kautta 5 ei ollutkaan mitään aikomusta esittää? Kuvittelin, että nämä jaksot tulivat uusintana juuri siksi että sitten jatkettaisiin perään noilla uusilla jaksoilla...

Vuoristolääkärinkin voisi tosin esittää uusintana.

sunnuntaina 16.03.2014

Sarjan jatkosta ei vielä suunnitelmia

Tohtori Kleistin perheen jatkosta ei ole vielä suunnitelmia. Heti, kun päätöksiä suuntaan tai toiseen saadaan, niistä kyllä kerrotaan.

Päivi
verkkotoimittaja

maanantaina 17.03.2014

Yle ja Päivi Suikkanen!

Hyvä, että edes pyytämisen jälkeen jotain vastasitte! Itselläni ei ole televisioita, mutta nykyisin, kun veron maksan, niin katson joitain ohjelmia Areenasta.

Tohtori Kleistin perhe on yksi niistä harvoista, joita katson.

Mutta mitäpä yle välittää muutamasta katsojastaan, joita kiinnostaa katsoa muutakin kuin väkivaltaa ja murhia! Ohjelmien kehno sisältö (juurikin tuo väkivalta) oli aikoinaan syy, miksi yli 40 vuoden televisioluvan maksamisen jälkeen luovuin televisiosta. Kohta ei siis viitsi enää katsoa Areenaakaan, mutta teidän yleveronne on vain maksettava.

maanantaina 17.03.2014

Muistaakseni 5 jaksoa kerkesin katsoa Tohtori Kleistin perhe -ohjelmaa. Jos olisin huomannut ohjelman aijemmin, olisin varmasti katsonut sarjaa enemmänkin. Nyt yhtenä sunnuntaina aivan sattumalta huomasin ohjelman, ja katsoin siitä asti sarjaa. Hyvin mukava ja luonnollinen, lämminhenkinen ohjelma, ja ohjelmaa katsoikin todella mielellään.

Paras ohjelma mitä olen ikinä katsonut, ja haluaisinkin, että Yle näyttää Tohtori Kleistin perhe -ohjelmalle jatkoa. En sunnuntaina 9.3 edes tiennyt, että sarja jää tauolle. Yllätyin viime lauantaina, kun huomasin ohjelman jääneen tauolle. Todella harmi, jos Yle ei näytä jatkoa sarjalle. Minä ainakin odotan Ylen näyttävän jatkoa näin rauhalliselle ja mukavalle ohjelmalle.

tiistaina 18.03.2014

Toivoisin, että sarja alkaisi uusintana, ihan Eka jaksosta alkaen. Pyöritetäänhän niitä huonompiakin sarjoja monta kertaa uudestaan.

perjantaina 21.03.2014

Tohtori Kleistin perhe uusitaan!

Kaikille Tohtori Kleistin perhe -sarjan faneille tuoreita ja hyviä uutisia! Sarjaa esitetään uusintana loppukesästä 29.7. - 14.8.2014 maanantaista perjantaihin klo 10.00.

Päivi
verkkotoimittaja

lauantaina 22.03.2014

Kiitos hyvästä uutisesta! Onko sarjaan tehty enempää jaksoja? Kyllä toivoisi, että ne kaikki näytetään!

lauantaina 22.03.2014

Ihana uutinen! Uusitaanko kaikki jaksot? Ohjelmaa uusitaan vaan muutama viikon ajan, kerkiääkö siinä näyttää kaikkia jaksoja, niitähän on 52 jaksoa.

sunnuntaina 23.03.2014

Jatkuuko sarja 29.7. jaksosta 14 eteenpäin? Ei kai nyt jo näytettyjä jaksoja vain uusita? Sarja sopii koko perheen katsottavaksi, ihan kuin Pieni talo preerialla aikoinaan. Jos sarjaan ei esitetä enää uusia jaksoja, voisiko sen saada edes DVD:lle?

lauantaina 12.04.2014

Sarjasta on tehty uusia jaksoja ja täällä odotetaan niitä kovasti! Saksalaisten nettisivujen perusteella sarjassa on tapahtunut kaikenlaista. Uusinnat ovat ihan kivoja, mutta lähettäkää niitä uusiakin jaksoja ettei tarvitse Saksaan matkustaa. Ihana lämminhenkinen sarja, jota todella kaipaan!

maanantaina 14.04.2014

Tohtori Kleistin perheestä on esitetty TV1:llä tuotantokaudet 1 – 4. Uusista jaksoista ei ole toistaiseksi tehty hankinta- eikä esityspäätöksiä. Uutisia kerrotaan heti, kun niitä saadaan. Kesällä sarjasta uusitaan neljäs tuotantokausi.

Päivi
verkkotoimittaja

sunnuntaina 18.05.2014

Onko tietoa mistä voisi tilata koko sarja dvd:nä?

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä