Viinakeisarin salaisuus

Julkaistu maanantaina 13.05.2013 11 51

Alfred Lenaerts (Matthias Schoenaerts, vas.) ja George Reeckmans (Mathijs Scheepers) kilpailivat Helena de Keyserin (Marieke Dilles) suosiosta.

TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin 18.5. - 16.6.2013 klo 15.55 - 16.50

Yle Areenassa 14 päivän ajan

Viinakeisarin salaisuus (7) (De Smaak van de Keyser/The Emperor of Taste) on kymmenosainen sarja, jossa seurataan belgialaisen De Keyserin suvun vaiheita. De Keyserin suku omistaa maineikkaan ginitislaamon.

 

Viimeinen kysymys

Tislaamon iäkäs omistaja Georg de Keyser saa sydänkohtauksen. Ambulanssin kiitäessä kohti sairaalaa vaimo Helena tekee hänelle tuskaisena yhden ainoan kysymyksen, mutta jää vaille vastausta.

Mies vie hautaan salaisuuden, joka on kiusannut Helenaa koko pitkän elämän.

 

Vain toinen palasi

Helena on ginitislaamon omistajan villikkotytär, joka flirttaili kahden hänen suosiostaan kilpailevan ystävyksen kanssa. Toiseen heistä Helena rakastui.

Toinen maailmansota tuli kuitenkin väliin, ja Alfred ja George joutuivat rintamalle. Vain toinen palasi hengissä.

 

Mikä on totuus?

Kipeät muistot eivät hellitä, ja Helena antaa tyttärentyttärelleen tehtäväksi selvittää, mikä oli Alfredin kohtalo.

Miksi Alfred kuoli vankileirillä, mutta George selvisi hengissä?

Saako perheyrityksen tulevaisuudentoivo Alessandra kaivettua esiin totuuden, ja vapauttaako se Helenan elämänmittaisesta tuskasta?

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Katelijne Damen, Marieke Dilles, Laura Verlinden, MathijsScheeper, Matthias Schoenaerts ja Tibo Venderborre.

Käsikirjoitus: Marc Didden, Stef Vouters. Ohjaus: Jan Matthys, Frank van Passl. Tuotanto: Caviar Films, RTBF, VRT, Belgia, 2008.

 

Suosittele51 Suosittelee

Kommentit

perjantaina 31.05.2013

Hei, kiitos YLElle taas kerran kun tulee jotakin muuta kun vain anglosaksista standardimössöä jota tulee kaikilta kanavilta. Tässä sarjassa saa näkymän siitä miltä 1. maailmansota näytti belgialaisten silmin. Historia on kaikkien tapahtumien taustalla. Kiitos siis vielä kerran!

torstaina 01.08.2013

Toinen maailmansota.

lauantaina 15.06.2013

Yhdyn edelliseen kirjoittajaan.Fantastinen sarja ja fantastiset näyttelijät. Viimeinen jakso huomenna. Tulen kaipaamaan tätä ihanaa sarjaa. Kiitos Yle :)

Janina Signell

sunnuntaina 16.06.2013

Valloittavaa nähdä ja erityisesti kuulla tätä hienosti historiaan leikkaavaa flaaminkielistä sarjaa. Harvoin kuultu kieli ja lausuminen suorastaan jäävät soimaan päässä kuin musiikki. Kiitos tästä sarjasta oli todellinen kesäinen, tuoksuva ja helähtelevä ilo!

sunnuntaina 16.06.2013

Kiitos aivan loistavasta sarjasta! Juoni koukutti ihan loppuun saakka. Loistava käsikirjoitus ja toteutus - ja näyttelijät aivan huippuja. Todella mielenkiintoiset roolihahmot ja hienoa kerroksellisuutta!! Ylisanat eivät riitä. Toivottavasti tämä olisi mahdollista saada DVD:nä tai muuten omaan arkistoon! Tai edes uusintana jonkun ajan kuluttua.

Tätä tasoa lisää!

- Anu

maanantaina 17.06.2013

Tosi hyvä sarja ! MUTTA. Osassa 7 ei ole areenassa lainkaan tekstitystä , enkä oppinut Belgian kieltä 6 edellisen jakson aikana :(

tiistaina 18.06.2013

Moi Sammaleinen!

Yle Areenassa on tällä hetkellä katsottavissa Viinakeisarin salaisuudesta jaksot 7 - 10. Kaikissa näyttäisi olevan nyt tekstitykset:
http://areena.yle.fi/tv/1894350

Päivi
verkkotoimittaja

torstaina 20.06.2013

Hei,
minäkin joka en sotajutuista välitä,kiitän tästä sarjasta .Edellä on jo ylistetty monin kauniin sanoin sarjaa, olen täysin samaa mieltä heidän kanssaan.
Toivon,että olette ottaneet vinkeistä vaarin ja lähetätte yhä useammin näitä hyviä ohjelmia .Uskon ,että ylen perustehtävä onkin tarjota kaikille katsojilleen hyviä ja viihdyttäviä ohjelmia. Meitä katsojiahan varten nämä ohjelmat ovat,eikö vain:)

torstaina 20.06.2013

Kiitos kiitoksista! Nimenomaan teitä katsojia varten ohjelmat ovat! Ja vinkeistä otetaan vaarin!

Päivi
verkkotoimittaja

keskiviikkona 14.08.2013

Ylelle suurkiitos pikaisesta uusinnasta tästä aivan upeasta sarjasta! Täysin ihastuksissani katoin tämän toiseenkin kertaan. Ja samalla aukeni aina vain lisää upeita pieniä yksityiskohtia ja vihjeitä ;))
Juoni on mietitty niin täydellisesti. Vielä ehtii katsomaan YleAreenasta! Suosittelen.
- Anu

perjantaina 16.08.2013

Kiitos minunkin puolestani tästä hienosta sarjasta! Onneksi näin sen nyt uusintakierroksella Teemalta.

Sarjassa oli mielenkiintoista juuri sen tarjoama näkökulma belgialaiseen kulttuuriin ja historiaan. Henkilöhahmot olivat todentuntuisia, ja näyttelijät erinomaisia. Historia kulki luontevasti nykypäivän rinnalla eikä kokonaisuus jäänyt liian sirpalemaiseksi.

Sopiva sekoitus draamaa ja komediaa. Koskettava ja hauska. Virkistävä vaihtoehto brittiläisille ja amerikkalaisille sarjoille.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä