Viisi päivää (16)

Julkaistu torstaina 15.08.2013 10 63

Muutaman päivän ikäinen vauva löytyy hylättynä sairaalan vessasta.

TV1 torstaisin 22. - 29.5.2014 klo 23.35 - 01.15

Yle Areenassa 14 päivää

Minisarja Viisi päivää seuraa hylätyn vauvan ja itsemurhan poliisitutkintaa viiden merkittävän päivän ajan.

Poliisi Laurie Franklinin (Suranne Jones) vapaapäivä saa yllättävän käänteen, kun joku jättäytyy junan alle Laurien viedessä äitiään (Anne Reid) sairaalaan. Ennen rautatiepoliisin saapumista paikalle Laurie ja konduktööri Danny (Matthew McNulty) ottavat tilanteen haltuun.

Vihdoin sairaalaan päästyään Laurie kuulee, että sairaalan vessaan on samana päivänä hylätty vain muutaman päivän ikäinen vauva. Hylätyn vauvan ja itsemurhan väliltä tuntuu löytyvän jonkinlainen yhteys, mutta hylätyn vauvan juttua tutkivan poliisin on vaikea uskoa ajatusta. Jokin jutussa ei täsmää.

Mitä todellisuudessa tapahtui tuona päivänä, kun vauva päätyi sairaalan vessaan. Mikä on vauvan kohtalo? Vauvasta kiinnostuneita tuntuu olevan yllättävän monta.

Sarja on itsenäinen toinen tuotantokausi viimeksi vuonna 2011 TV1:llä nähdylle saman nimiselle minisarjalle.

Pääosissa: Suranne Jones, Shaun Dooley, Steve Evets, Shivani Ghai, Bernard Hill, Matthew McNulty, Aaron Neil, Anne Reid, Derek Riddell, Samantha Robinson, Nina Sosanya, David Morrissey. Käsikirjoitus: Gwyneth Hughes. Ohjaus: Peter Hoar. Tuotanto: BBC/HBO, Britannia, 2010.

Kaksiosainen Viisi päivää on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2013.

 

Suosittele63 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

lauantaina 24.08.2013

Todella hienosti rakennettu juonikuvio. Taattua BBC-tasoa.

tiistaina 27.08.2013

Joo. Hieno juoni, jossa ihmiset ja tapahtumat liittyvät yhteen tapahtumaan erilaisilla yllättävillä virityksillä ja sattumuksilla. Hyvä käsikirjoitus ja hyvät näyttelijät. Pidän sellaisista tv:n poliisi- ja jännityssarjoista, joissa synkkyys ja angsti ei mene överiksi. Mukana saa olla mielellään sympaattisia henkilöhahmoja ja huumoria. Brittisarjat rulettaa :)

lauantaina 31.08.2013

Tässäkin taas on hyvä osoitus BBC:n tuottamien sarjojen korkealuokkaisesta tasosta. Niitä on ollut lähes aina mukava katsella.
Voi kun joskus Suomalaisetkin oppisivat edes jotain vastaavaa, mutta taitaa olla turha toivo?

sunnuntaina 01.09.2013

Missä suomenkielinen teksti?

sunnuntaina 01.09.2013

Pätkii, ei pysty katsomaan (muut ohjelmat näkyvät ok)

maanantaina 02.09.2013

Hei, Areenassa sarjan molempien jaksojen tekstit näyttäisivät toimivan normaalisti, voitkohan katsoa ohjelman sieltä? http://areena.yle.fi/tv/1981097

Siitä, että lauantaina olisi ollut jokin suurempi häiriö, ei ole tullut mitään viestiä, mutta yksilöllisiä häiriöitä voi tietenkin esiintyä. Kannattaakin tekstitysongelmissa olla yhteyksissä osoitteeseen palaute.tekniikka@yle.fi, josta ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä palautteen antajaan. Näin pyritään ratkaisemaan ongelmia ja mahdollisesti ennaltaehkäistä niiden syntymistä.

maanantaina 02.09.2013

Kakkososan tekstitys Areenassa ei toimi.

tiistaina 03.09.2013

Minulla näkyvät tekstit kakkososassa Areenassa esimerkiksi Firefoxilla. Oletko kokeillut useilla eri selaimilla? Mikäli tekstejä ei näy edelleenkään, ota yhteys osoitteeseen palaute.tekniikka@yle.fi.

perjantaina 06.09.2013

Tosi hyvä ohjelma. Katsoin molemmat tietokoneelta yle areenasta ja tekstitys sekä kuva toimi moitteetomasti. Toivottavasti tähän tulee jatkoa.

perjantaina 27.09.2013

HEI!

Kertoisiko joku miten tämä 5 päivää-sarja päättyi. Tallennus loppui kesken enkä löydä sitä katsottavaksi enää mistään!!!!

Katkesi kohtaan jossa Maureen,miesystävä ja vauva istuvat naisen entisessä kodissa.Maureen käynyt vauvan äidin luona,kuka ei halua nähdäkkään enää Mauereenia saatika vauvaa....

Olisi tosi kiva tietää kuinka kaikki päättyi tässä minisarjassa.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä