Downton Abbey on täällä taas!

Downton Abbeyn kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat niittäneet ihastusta Suomessa. Jännittävä ihmissuhderaama, epäonnekkaat romanssit sekä taitavasti ja huolella epookkiin tehty lavastus ja puvustus jättävät janon - lisää näitä hillittyjen, ei ylinäyteltyjen ilmeiden kohtauksia, kiitos!

Meille faneille on ilouutinen, että sarjan kolmas tuotantokausi nähdään jo marraskuusta 2012 alkaen. Kolmannen kauden jaksot sijoittuvat 1920-luvulle, ja uutena kasvona sarjassa nähdään näyttelijä Shirley MacLaine.

Huom. huom. - sarjaan ei ole Yle Areena -oikeuksia, joten digiboxit valmiiksi tai merkintä kalenteriin; tv:n ääressä jännitetään marraskuun 6. päivästä alkaen aina tiistaisin klo 21.


Downton Abbeyn kolmas tuotantokausi YLE TV1:ssä tiistaina 6.11. klo 21 alkaen. Tuotantokauden viimeinen jakso nähdään 8.1.2013.


Downton Abbey

 

 

Downton AbbeyDownton AbbeyDownton Abbey

Downton AbbeyDownton AbbeyDownton Abbey Downton AbbeyDownton AbbeyKuvat: Yle Kuvapalvelu. Juttu julkaistu 2.7., lähetysajat päivitetty 29.10.2012.

kommentit

Kaikille Downton Abbeyn vaatteita ihaileville nostalgikoille on tässä ilouutinen. Jos on mahdollisuus käydä Tukholmassa, vaikkapa risteilyllä, on Hallwylska palatset-museossa näytteillä asuja TV-sarjasta. Tosin ei palveluskunnan vaatteita, koska niitä tarvitaan sarjan tekemiseen. Kävelin isattumalta tämän museon ohi, ja menin sisään. Museo on ihan ydinkeskustassa lähellä NKn tavarataloa. Museo on muutenkin mielenkiintoinen, koska sekä palatsi että sisustus ja kaikki muukin on aivan ennallaan ja kuvaa täten rikkaan aatelisperheen asumista 1900-luvun alussa. Sen lisäksi on teemanäyttelyitä. Kannattaa käydä. Kiinnosti myös lapsia.

>NN Ma, 2012-10-29 17:49
>ullav Ti, 2012-10-30 10:02

lisää kommentti

olotila

Tervetuloa Olotila-blogin oivalluksiin ja huomioihin.

Olotila-toimituksen blogissa huomioita ja oivalluksia meiltä ja muualta.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä