Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Ratkiriemukasta iltaa JänkhäJustiinat ja muistakaa Lyylit panostaa ladylike-tyyliin ettei lähe taaaas mopot lapasesta:) Ja Amppu halooo, en ole pyytäny Liljuskaa likistelemään sinua minunkin puolestani, joten sano vaan "älä Lyyli naurata" kun hän epäilemättä yrittää sitäkin vängätä lisähalien toivossa:) Sydämin *tytti*

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 16.19

Raportoin lisää, kunhan ehdin! Vieraita meilläkin! HURRRMAAAVAAA Iltaa LaaksonLiljalle, Noitukalle ja muille LapinLyylikeille! Muistakaa tekin meitä muita! Kiitos Amppu vielä! Olen niin iloinen puolestasi, vaikka ikävä jäikin! T.Elisukka
P.S. Viekää terkkuja AMAjandrolle!

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 15.58

OulunTienoonLyylikki A.!!!!!

Houkuttelehan Ihmeessä Vieraasi Lauantaina Mukaasi MadetOjaSalin Lähteelle!!!!! ...Älä Siis Mistään Hinnasta"Missaa"Ikuisuuksia Odottamiasi TP-LeiriNuotioTulia Äläkä Myöskään Sitä Kuuluisaa"HaliTuntiasi",Jonka TalviAikaan Siirtyminen Sinulle Suo!!!!! ...Ja Tietysti Kiitokset Sinulle TP-JuttuVinkistä!!!!! ...Vilkaisen Tuota Kalevaa Vaikkapa Kirjastossa,Kunhan Vain Suinkin Ehdin...

...Ja Elisa!!!!! ...Piiiiitkän Piiiiitkä Odotuksesi On Sitten Lopultakin Palkittu!!!!! ...IHANAA!!!!! ...Raportoihan Vielä Meille Kuusamon Tunnelmista,Kunhan Hurrrrmioltasi Kykenet!!!!! No,AmppuAlejandroElämyksestä Toipuminen Kestää Varmasti Piiiiitkään,Joten Jaksamme Kyllä Odotella Tuota LisäSelonTekoasi...

...Ja,Ja ...Mitäs Minun Pitikään Vielä "Lausumani"????? ...Yhdellekään SatuMaahiselle Ei Liene Pienimmässäkään Määrin EpäSelvää,Mistä"Liljuska"ja"Noitukka"Löytävät Itsensä Vajaan Kolmen Tunnin Kuluttua:):):):):)

laaksonlilja Ke 27.10.2010, klo 15.13

Onhan projekti varmaan kallis,paljon väkeä mukana ja kaikille palkka,eikä varmaan kovin halpaa porukkaa ole ! Konserttia on kyllä mainostettu suurin otsikoin,eiköhän kiinnostuneet sinne löydä. Tänään sitten Rovaniemi,löytääköhän fanit toisensa ?! Ei muuta kuin kirjoituksia odottelemaan,paljastakaa sitten jotakin,ettei ihan pimennossa olla!

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 14.38

Tämän päivän sanomalehti Kalevassa on juttua konsertista. Isot kuvat Annelista sekä Ampusta. Lehti kirjoittaa Annelin sanoneen Ampusta.
”Poika on aivan mahtava. Olen hänestä niin ylpeä”, Anneli Sari kehuu veljenpoikaansa ääni värähtäen.

Vielä eräs kohta.
Helppoa ei harharjoituksissa ole aina ollut. Amadeuskin kertoo bolgissaan saaneensa ohjaajalta tukkapöllyä tämän tästä.

Anneli sanoo. ”Tämä on kallis projekti, mutta halusin sen tehdä”.

Tässä muutama pieni kohta kirjotuksesta.
A.

A. Ke 27.10.2010, klo 13.25

Konsertti siis etenee ja tänään on vuorossa Rovaniemi. Varmasti saamme sieltäkin pientä viestiä, se on positiivistä, että ihmisiä on ollut ihan mukavasti konserteissa. Ilmeisesti väki vain lisääntyy, kun kiertue saapuu lähemmäksi Eteläsuomea. Konserttisalit taitavat myös käydä vähän isommiksi, viimeistään silloin kun saapuvat Tampereelle.

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 12.46

Elisa, huomio! Kaikki ListimisVälineet terotettu, joten voit aivan rauhallisin ja pelottomin mielin tepsutella esiin TP- ja Amppu-sfääreistä! Se taisikin olla jo kolmas kerta, joten kolmas kerta toden sanoo, mutta minkä toden, sitä odotellaan...!

A.:lle ohjeistusta minultakin. Jos dina vänner eivät suostu TP-näytökseen, voit ottaa SatuMaisen PirttiHirmun elkeet ja raivaat KAIKKI esteet tieltäsi silloin harvoin, kun Amppunen odottaa nurkan takana. T. KT

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 10.55

KT, hallussa on KieliSolmut ja MurreMuurit, vaikka sekaisin ollaan jo kuin SeinäKello, tik tak tik tak... Illalla sitten Haliforniaan siis AMAjandron TangoBaariin joo. t: L.N.

PS. Se nyt kuitenkin on varmaa, että T. Kansan äidin pikkupojat laulavat ihan toisella maapalstalla.

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 10.47

Moikka taas, pikkuhiljaa toivutaan! Oli kiva nähdä Amppu niin virkeänä ja positiivisen ja terveenoloisena. Sain juttuhetken Hänen kanssaan ja tietty Halinkin. Nyt hyvät ystävät tarkkana, pliis: Amppu teki aloitteen, en minä. Eikä kätelty, ei ei ei!!!!!!!!! En kerro itse konsertista enempää, etten vain paljasta liikoja, mutta hyvä kokonaisuus minusta. Voisin sanoa sekä positiivista, että negatiivistakin. Amadeus lauloi ihanasti ja mikä Ihana yllätys, ei Hän ollut tönkkösuolattu lainkaan, Kädet liikkuivat minusta sopivasti. Ne tuolla Kuusamon suunnalla suolaavat "Kitkan viisaita", niin ei tartte Amppulaista "suolata". Sitä minäkin sanon A., että ota vieraat mukaan! Tottakai sinun pitää päästä! Jos ei vieraat lähde, niin saat mennä yksinkin, ei ole paha asia.Onnea!!! Se vielä, että Kuusamossa sali melkein täysi, jokunen olisi vielä mahtunut. T.Elisa

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 10.44

Ota A vieraat mukaan !

Anonyymi Ke 27.10.2010, klo 10.07

Kuusamossa taitaa sydän tehdä mitä ilmeisemmin ylimääräisiä tykytyksiä ja voltteja Aleandron ja tangobaari hulabalon jälkeen, sydän tykyttäen oottelen kuulumisia.

Lisäksi minulla sydän pamppailee kun pieni varjo laskeutuu konsertin ylle pääsenkö olleenkaan konserttiin sillä perjantaina saapuu pirtti täyteen syysvieraita kaukaa Ruotsinmaalta. Ihan kiva kun tulevat mutta konsertti, saas nähdä.
A.

A. Ke 27.10.2010, klo 09.51

Pikavisiitti tänne! Oli ihana ilta! Huomenna kerron enemmän, jos lupaatte, ettette listi minua. Pliis!!!! T. Elisa

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 23.47

Vielä pitää sanoa huomisen varalle, että onkohan Pohjoisen LyylikkiPyylikeillä kielet ja murteet hallussa, etteivät vain löydä huomenillalla itseään Kalajoen hiekoilta Tapani Kansan HaliJonosta...?;) Öitä t. KT

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 23.10

Kyllä the mAMAs & the Papas, NoitAMAiset HulaHulaBaloot alkavat huomenillalla, laulattaa jo...

On tango polttavaa
taivas punertaa
edessäni Amppu on
lämpö Auringon
kesäloma alkoi hymyillen
nyt jo tunnen sen…

TangoBar
vain mua odottaa
tule tänne tunne lämpö sen
ole minun hetkinen…

Öitä! t: Noitukka
http://www.youtube.com/watch?v=dWN46b_naio&feature=related

Ps. Pohjoisen Lyylikeillä on Huomenna Hauskaa!! ;)

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 21.49

...ja OIKEIN noitAMAiset HaliHulaBalooMenot huomiselle illalle Rovaniemelleja seuraavina päivinä muuallekin Pohjoisempaan AMAlandiaan!!! TP-Ensi-iltaa muistellen KT

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 20.56

OIKEIN jämäkän sähäkkää IltaRientoa Kainuuttarellemme nyt just!!! Taisi olla Elisalle vasta toinen kerta Amppu-livetyksissä, jos olen pysynyt laskuissa! Terv. KT

P.s. Olen ehdottomasti sAMAa mieltä, että taiteilijan on tärkeää olla monipuolinen ja mukautumiskykyinen. Amppuhan on herkkä tulkitsija, joten ei huolta!

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 19.13

Elisa siellä laulaa jo hartaasti Dannyn biisiä, että Kuusamo Papapapapaapapa pAMAMAMAMAMAA...
Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamo. Ampun näen jämäkän, ja Annelin sähäkän.
Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamo. Sieltä vaan mä rauhani saan…

Oikein riemullista iltaa Sinulle ihkulainen Kainuutar! t: LapinNoita

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 16.01

Täällä vielä yks Lyyli joka on hulluna Ampun "vasurinvispaukseen" ja jalkasteppaukseen:) Ja miten ihanat ne "räpylät" olivatkaan siinä Tangobaarin treenivideossa, jossa hän vetäisi Mustasukkaisuutta-tangon hallelujaaaaa aaaaaamen<3 I just go bananas, terveisin tytti.

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 15.40

Amppu on kirjoittanut blogiinsa. Käykääpä kurkkaamassa. Hyvät fiilikset vaikuttaa olevan ja pohjoisen luonnosta saa intoa.

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 14.41

Taidamme tosiaan nähdä Taivaan Porteissa ihan erilaisen Amadeuksen, kuin mihin olemme tottuneet. Mielenkiintoista, mutta sitten nähdään mitä mieltä ihmiset ovat ohjatun näytelmän Amadeuksesta. Siis tämän jälkeen varmaan tulee ihmisiltä paljon toivomuksia, että kaipaavat ihmistä, joka on oma itsensä eikä tarvitse näytellä, mielestäni tässä se pointsi on hänen suosioonsa.

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 13.15

Ja erinomainen sellainen!

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 12.48

Kolibri on siis myös kameleontti.

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 12.41

Olen huomannut että tanssikeikoilla Amadeus muuttaa tyyliä kuulijakunnan mukaan. Joskus meno on eläväisempää kun joukossa on vaikkapa nuorempaa sakkia. Ja kun yleisö on pääosin varttuneempaa esiintyminenkin on hilitympää, myös käsien osalta. Ja varmaan Ampun omat fiilikset vaikuttavat myös. Näin tekee tosi taitava esiintyjä, on mukautumiskykyinen ja aistii yleisön tuntoja. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia, sehän on selvää koska yleisö valikoituu tilaisuuksiin satunnaisesti. Minä iloitsen Ampun esiintymisestä ihan sellaisena kuin hän itse sen haluaa tarjoilla. Käsien käyttö on osa Ampun persoonallista esiintymistä, kuuluu olennaisena osana Ampun "taiteilijapersoonaan".

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 11.29

Tällaiset sanat, kuin "käsityöskentely", "käsien huitominen" ja muut vastaavat ovat suorastaan piikkejä Ampun taiteen arvostajille. Ampun kädet on "story" erikseen, koska ne kertovat meille katsojille sen, mitä laulaja tuntee sillä hetkellä, mitä hän viestittää meille. Jos vaaditaan "patsaanaoloa", se olisi kuin kieltäisi kukalta tuoksun. Voi olla kaunis ja värikäs, mutta ei tuoksua!

Ti 26.10.2010, klo 11.16

Voi Elisa,sinä onnentyttö pääset jo tänään Taivaanporteille.Voin vain kuvitella,kuinka pitkältä tuntuu aika iltaa odottaessa.Muistathan sitten meitä,vielä rannalla ruikuttavia,kunhan olet toipunut hurmiosta.
Samaa mieltä ettei tönkkö Amppu ole mistään kotoisin.Ei kai sellaista vaaraa ole olemassa,onhan Kuninkaamme niin eläväinen pakkaus.Olkaamme ihan rauhallisin mielin.

HL Ti 26.10.2010, klo 11.13

Tuo konserttihan on ihan eri asia, kuin Ampun tanssilavakeikat. Sehän on näytelmää. Minäkin tykkään Ampusta ilman "suolaa". Tosi on, että makuja on monia. Illalla katsomaan, jännitys tiivistyy! -Elisa-

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 10.53

Toivon lisäksi, että tuo 11.51 kirjoittaja ja muut laillaan ajattelevat, ymmärtäisi sen, että Taivaan portit on ohjattu esitys, jossa esiintyjät toimivat niin kuin ohjaaja sanoo. Ampun keikkaesiintymiset toteutuvat niin kuin hän itse parhaaksi näkee. Meidän ihailijoiden mielipiteet vaihtelevat myös tuosta käsien käytöstä. En minäkään halua nähdä paikallaan tököttövää Amppua. Niitä esiintyjiä on Suomessa jo ihan riittämiin. Eläköön Ampun kädet ja niiden liikkeet!

Anonyymi Ti 26.10.2010, klo 09.46

Kommentti 24.10.10 klo 11.51

Ystäväni,muistelet kirjoituksiani "käsityöskentelystä".Muistatkohan oikein?

Ystävä,mitä,jos yrittäisit päästä yli sanomisistani,ota esille tabula rasa kohdallani.Käyn täällä harvoin,jos en ole asiattomasti kuvassa mukana.
Kaikkea hyvää syksyysi!

ippa Ti 26.10.2010, klo 09.18

Niin olisi!

Anonyymi Ma 25.10.2010, klo 22.36

Olis kiva tietää mitä mieltä suuri yleisö on ollut esityksestä,ovatko tykänneet ?

Anonyymi Ma 25.10.2010, klo 22.20

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä