Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Onhan noissa saleissa eroja, paljonko väkeä mahtuu.Jos tiedot pitää paikkansa niin ainoa joka oli loppuunmyyty oli Rovaniemi ! Onhan se hienoa että väkeä riittää,toivotaan että Satumaahan saadaan lisää kotikriitikoiden kirjoituksia eri paikkakunnilta,nyt vaan on saatu raportti vaan Rovaniemeltä !

Anonyymi Ti 2.11.2010, klo 10.20

Ampun omilla sivuilla on hyvä kirjoitus Ylivieskasta. Täysi sali on ollut ja kaikki onnistunut nappiin. Amppu sulattanut sydämiä, kuinkas muuten. Tänään sitten sama Raahe-salissa. Nauttikaa te sinne menijät.

Anonyymi Ti 2.11.2010, klo 09.34

Veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa. On kai siellä faneja varmaan.

Anonyymi Ti 2.11.2010, klo 09.19

Ylivieskasta en ole vielä nähnyt yhtään kirjoitusta, eipä tainnut olla siellä sellaisia Satumaalaisia, jotka viitsisivät kirjoittaa. Toinen mahdollisuus, että laajakaista ei toimi.

Anonyymi Ti 2.11.2010, klo 08.51

KT-Tohtoria tottelin ja tuupia on puristeltu viimeiset pari tunteroista oikein olan takaa. AmppuTohtorin Parantava Vasen Käsi ja Laulunilo hoitakoon terveeksi! Löysin tuupista muuten sellaisen Ampun potpurin, etten ole ennen huomannutkaan. Levyn kappaleita. Puristelu jatkuuuuu! Vielä tuo joulukonserttihommakin. Nyyh nyyh ja vielä kerran nyyh! Kiitokset molemmille Tohtoreille! -Elisa-

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 22.23

Huomenissa Raahessa, onkohan ketään faneja paikalla?

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 21.51

Hei, laitoin ohjeita AmppuPökrääntyneille, mutta taas häipyi AMAruuteen! Homeopatian keinot on parasta AmppuKrapulaan ja -Ikävään eli tauti lähtee sillä, millä se on tullutkin. Hoitosuositus välittömällä hoitotakuuajalla: Amppua tuubin ja tuutin täydeltä non-stoppina ympäriämpäri vuorokauden, kertsit ja encoret päälle! Terv. KT

P.s. Tuiskun Antin tuttu LatinoLanne on kuulemma keikoilla hävyttömän hyvä;) TTK-tuomari Jone Nikulankin maininnan mukaan Lapinolta sujuu luontevammin latinot kuin vakkarit (Lapino = Lapin Latino, Jonen "ilmaisu"), näin on. Antti on TanssinIlo niinkuin Amppu on LaulunIlo!

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 14.15

Nyyh nyyyh! Liljuska pitäisikö meidän hypätä EtelänJunaan ja lähteä yhdessä Amppusen JouluLähteelle!?

HL kaikki MatkaKertomukset ja -Raportit ovat tänne TerveTulleita ja tietysti lähettäkää Airikalle niitä KotiKriitikon Mallikkaita Arvioita! t: Noitukka

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 13.12

Ma 01.11.2010 klo 09:19!!!!!

Olin Ymmärtävinäni Lappia-Talon TP-LeiriNuotion Hiilloksella,Että ValoVoimainen AMAjandromme Todellakin Esiintyy Muutamassa JouluKonsertissa:):):):):) ...Mutta Nämä Konsertit Pidetään Oulun EteläPuolella(:(:(:(:(:

..."Liljuskaiselle"Ja"Noitukallemme"Siis Lienee Luvassa HaliTunteja VASTA Armon Vuonna 2011!!!!! ...Kolkko On Kohtalomme,Vai Kuinka?????

laaksonlilja Ma 1.11.2010, klo 12.49

Hurraa Seinäjoki! Siellä ei sitten tarvitse yksin ablodeerata. Alahan HL jo orientoitua! No ei meilläkään kyllä olisi väkimäärän suhteen tarvinnut, mutta muuten yleisö oli minusta tosiaan aluksi melko tönkköä. Onneksi lämpenivät siitä vähän kerrassaan. Annan tässä vielä miinusta Kuusamotalolle, minusta näyttämö on ihan liian pieni. Oli tarkoitus kysyä Amppusen mielipidettä asiasta, mutta tietysti siinä Huumassa unohdin. Olisi katsojan näkökulmasta selkeämpää, jos tilaa olisi enemmän. Tosiaan siihen vielä akustiikkaongelmat toivat oman mausteensa. Toinen osio oli siinä suhteessa parempi ja minusta muutenkin. Yhdelle näyttelijälle annan myös miinuksen hienoisesta ylinäyttelemisestä. Minä koin niin. Ei muuten ole Amppuliini. Minusta Amppu suoriutui miehen lailla repliikeistään. Kun A. jo mainitsi tuon yhden Maestromme esittämän tangon, niin toteanpa vielä, että minustakin se oli paras koko esityksessä. Aivan Ylimaallisen Kaunista kuultavaa! Terkuin Elisa

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 12.24

Vielä edelliseen jatkoa senverran ,että Lippupalvelun mukaan ihan viimeinen rivi on Seinäjoella jo menossa.Hyvä,hyvä.(Ei tietysti niille jotka ei pääse mukaan)

HL Ma 1.11.2010, klo 11.52

Hyvää alkanutta marraskuuta kaikille Satumaalaisille!Tämä viikko onkin ihan erityinen,koska "Kuningatar" Anneli,Kuningas Amadeus ja muu Hoviväki,laskeutuu pikkuhiljaa sieltä Pohjoisesta.Pyhäinpäivänä saapuu Seinäjoelle,täällä on asiat hyvällä mallilla,viimeisiä penkkirivejä myydään,ja aikaa on vielä.Vaasassa on vielä runsaasti paikkoja myynnissä,joten herätys Vaasalaiset ja lähiympäristö, lippuja ostamaan!!!!!Vaasan TP esityshän on jo keskiviikkona.
Jotain kerrottavaa sitten sepustelen,vaikka paljon on jo ollutkin kertomuksia.Kuitenkin kiva saada eri ihmisten näkemyksiä/kokemuksia.Voi,voi,voi,tätä odotusta.

Kiitos kaikille TP konsertin kävijöille kirjoituksista.

Annelille ,Amadeukselle ja "Hoviväelle"jaksamista ja terveyttä.

HL Ma 1.11.2010, klo 11.41

Ana on samankaltainen vipeltäjä kuin Amakin, niin että hidas valssahtelu ei taida sopia parhaalla mahdollisella tavalla hänen persoonalleen. Kiva kuitenkin, että voittivat ja jatkavat.
Haluaisin kysyä sinulta A., että ehtikö AMAjandro Oulussa nimmareita jakaa ollenkaan tai ainakaan kaikille halukkaille? Eiköhän kukaan Kajjjaanin kävijöistä ole tällä AmputusEstradilla, kun ei kuulu mitään?!! -Elisa-

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 11.35

Kiitos Oulun kuulumisista ja kiitokset A-K H, eiköhän tässä henkiin jäädä vaikka ”AmppuKrapula” onkin kova. Minä huomioin myös HousunLahkeissa olleen KasvuVaran, mutta minua se ei häirinnyt. Puvuthan oli räätälöity 30-luvun tyyliin. Elisa, olen samaa mieltä että Annelista ei kylmyyttä löytynyt yhtään. Anneli on kaunis, lumoava nainen ja yleisöä arvostava. Eilen LapinPojan tansselo ei ihan putkeen mennyt, mutta aikaisemmat tansselot ovat olleet huikeita. Analle aplodit! T. Noita-Noitukka

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 09.44

En kait vaan nyt ole antanut väärää tietoa, voi hyvät hyssykät, ei Ampun näyttämöllä olo mitään vähäistä, puheroolit ne on vähäistä. Ilman muuta kannattaa mennä kuunteleen Ampun lauluesitykset ne on todella ihanan mahtavan mahtavat.
Hopi, hopi lipunostoon.
A.

A. Ma 1.11.2010, klo 09.29

Onko Amadeuksella joulukonsertteja? Niitä minäkin kyllä kaipaan, viimevuonna oli muutama, mutta ei täällä päin. Olisi tosi ihanaa, jos olisi lähietäisyydellä, että minäkin pääsisin. Amadeuksen äänelle sopivat joululaulut tosi hyvin.

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 09.19

Heipat teille Antti-ja Amppuystävät plus kaikki muutkin Ihanat Pökrääjät! Mukava kirjoitella vähän terveempänä!? AmppuHuuma ei ota hellittääkseen, fyysisestikin olo on jo lähellä siedettäövää. A. kertoikin jo tuossa tunnelmiaan TangoBaarista ja omani (Kuusamotalo)liippaavat aika läheltä, esim. ne housunlahkeet.
Olis ompelijalle töitä. Minun ja nuoren Daamini ajatukset kävivät yksiin yllättävän monessa paikassa, en olis kyllä edes uskonut.Hän piti tanssijoista (pientä säröä lukuunottamatta), vaikka tango taitaa olla vieraampi laji. Minä pidin kovasti tanssijoiden esityksistä. Minulle itselleni valkeni oikein, kun en ole Annelia livenä nähnyt, millainen Suuruus Hän onkaan! Kun täällä puhuttiin aikanaan Annelin "kylmyydestä" tms., niin ei siitä kyllä ainakaan Kuusamossa ollut tietoakaan. Omasta mielestäni Anneli oli hurmaava persoona, vaikkei nimppareita jakanutkaan. Osasi ottaa yleisönsä arvostavasti! Hyvin Arvokkaana arviona pidin/pidän Nuoren Daamini tuumausta, että Hän lähtisi toisteki katsomaan saman. Sille
Abloodit!!! A. Tiedän, että teillä Oulussa on hienot puitteet, olen kerran käynyt siellä. Akusatiikka oli loistava, mitä ei voi sanoa Kuusamotalosta ainakaan meikäläisen ekakerrasta. Amadeus on kyllä semmonen Tuttavuus, että jo sen takia kannattaa kömpiä keikoille. Bravo Amppu!!!!!!!! Kiitos Kiitos A-K H ja Muut AmppuLandialaiset, yritetään toipua! T.Elisa

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 23.00

Kiitos A. Tein oikkein kun en oo lippua ostanut, en anneli sari -fani ole jotten ampun pikkuruinen rooli ei kiinnosta ei. säästän lippurahat ampun joulukonserttiin.

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 22.37

Hienoa, A-K H, että annoit ElonKerjuuMerkin itsestäsi! Olen itsekseni ihmetellyt, että pitkäänpä pitelet taukoja. Kyllä, Amppu-tilanne on edelleen sAMA eli Hän pitelee meitä kaikkia YdinFaneja tiukasta ohjaimissaan ja kuolaimissaan...vai miksi me tässä koko ajan kuolataan...?!? Myös Tuiskun Antin quickstepille, rumballe ja muillekin tansseille TähtiPisteet! Itkut tulee myös TTK-tahteja ja -musiikkeja nauttiessa. Antti ja Amppu - uusia, upeita ja uljaita EstradiTähtiä molemmat, kerrassaan A-luokkaisia, jotta mikäpä tässä on elellessä! ANAlySointi- ja AMAlySointiTerveisin KT

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 21.36

15.42 Se olikin mun oma näkemys A:n raportista !

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 19.12

Heippa vaan pitkästä aikaa S-Maan Amppulandiaan !

Niin kyllähän täällä olen koko ajan ollut hengessä mukana, lukenut ihanat TP-raporttinne, sylintäydeltä kaikille kiitoksia niistä, on ollut kiva lukea niitä. Ette uskokaan, kuinka iloinen olen, kun kaikki menee hienosti, salit pullottaa väkeä vääränään. Toisin ei vois ollakkaan, onhan Anneli Ja Amppu todellisia musiikin suurlähettiläitä, aitoja luojanluomia, jotka ovat saaneet tämän lahjan jo äidinmaidossa ja sen kyllä huomaa, niin ja onhan siinä tämä orkesterikin, mikä on varmaan hieman erilainen mihin olemme tottuneet.
Kiva on tunnelma näillä sivuilla, on hehkuteltu hurmoksessa, onkos tuo nyt ihme, Amppu saa aikaan kaikenmoisia tunnetiloja, se on merkki hänen laantumattomasta kyvystään ylläpitää Fanien mielenkiinto itsessään. Runsas vuosi mennyt ja fanit vain lisääntyy.
Faneja on monentyylisiä, kauko/lähi/iki/Ym:ta. Itseni luokittelisin etä-faniksi, mutta en yhtään vähäisemmäksi. Ette uskokaan kuinka iloitsen Hänen menestyksestään, tai varmaan uskotte, koska olen huomannut, että olemme kaikki (ainakin melkein) samanlaisia tässä asiassa.
Ensiviikolla täällä Etelä-Pohjanmaallakin sitten on jotain vipinää, kun Kuningas saapuu maakuntaan, La. 6.11, Seinäjoki-sali repeää liitoksistaan, kun saadaan tänne vähän sitä kuumaa sykettä, täällä tuollaiselle on kyllä tilausta tänne aakeille laakeille. Odottelen kirjeenvaihtaja-HL:n raportointia sieltä. Tiedän kyllä, että tämä olisi elämäni tilaisuus nähdä myös Anneli livenä, saisi sanoa, että meen Annelia katsomaan........Mutta,mutta ...taitaisi tuota Amppuakin tulla hieman vilkaisseeksi.......totuushan on että komeaa miestä/naista katsoo jokainen mielellään ja kaunis on myös Anneli.
Kunpa tämä TP-konsertti tulisi joskus TV:stä!!
Kaikille hyvää alkavaa talviaikaa, ja yrittäkääpä te Noitukka,Elisa,KT,Liljuska ja A selvitä hurmostilastanne, ainakin jouluun mennessä!
Nyt laitan tör.turp. kiinni hetkeksi ja menen Tuiskun Antin taidokkaita liikkeitä ihailemaan!.......siis turpa rullalle ja rulla taskuun!!!

Vielä yksi asia Amppu, älä vilustuta itseäsi, olet TÄRKEÄ tuossa konsertissa, äläkä unohda, että sinua rakastetaan ympäri/ämpäri täällä , myöskin maaseudulla!

A-K H.

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 18.44

Kiitos A. tuhannen kertaa sepustuksestasi! Ehdin pikaiseen lukaisemaan, mutta illalla aion orientoitua tarkemmin. Näinkö oikein, että et maininnut mitään siitä HaliTunnista, joka sinulle oli varattu?
Joka tapauksessa Ihanaa, että OLIT siellä! Ajattelinkin, että tätä et kadu, mutta katuisit, jos olisit jättänyt menemättä. Teillä Oulussa on hieno salikin, missä sopii ottaa AMAjando syleilyynsä Tangon pyörteissä. Illalla tavataan! T.Elisa

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 17.00

11.40 eiköhän jokaisella ole OMA NÄKEMYS esityksestä, oli se sitten jonkun mielestä "liiallista" kehumista. Ja sinä itse, kun et kerta esitystä käynyt katsomassa niin mistä tiedät mikä on liikaa tai liian vähän!?

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 15.42

Kiitos A rapaorista,oli mukavaa luettavaa ! Ei liiallista kehumista !! Vaan oma näkemys esityksestä.

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 11.40

Saiskos vielä sepustaa jotain Aljandron ensimmäisestä osiosta lavalla.

Amppu teki mitä Osku oli opettanut, vaan minäpä pöllyytän nyt Oskua, minä olisin muuttanut Aljandron ensimmäistä jaksoa lavalla. Kun Alfonso esitteli yleisölle poikansa Aljandron, minusta siinä vaiheessa Amppu olisi saanut esittää eläväisenpää pientä poikaa, tehdä jonku pienenpojan kepposen olla villimpi, siinä ei sitte puhetta olis tarvittu ja ”mykkäfilmin” tunne olis kaikonnut.
Vieläpä polvihousuissa, hiukset sikin sokin, sit sen jälkeen hiukset sliipattu ja puku niskaan sit jatko olikin ihan OK.
A.

A. Su 31.10.2010, klo 10.28

Oulussa on näköjään nautittu esityksistä eilen. Ja aikaisempien kirjoitusten perusteella viimeisimmät esityskuvaukset ovat nimenomaan sieltä. Täydentävät hyvin aikaisempia.

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 09.54

Kiitos kaikille kommenteista, mutta minua jäi vaivaamaan sellainen asia, etten oikein aina päässyt selville miltä paikkakunnalta kirjoitus on. On tosiaan hienoa, että saamme eri paikkakunnilta kommentteja. Tässä vaan kun odottelen kiertueen saapumista Satakuntaan.

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 09.49

Hyvä, A., että tulit lähteneeksi! Vähänhän Ampulla repliikkejä oli niinkuin pelättiinkin, mutta laulut korvasivat senkin oikein HYVIN. Lupaan tarkkailla valkoisten housunlahkeitten pituuksia ehkä vielä jossain TP:ssä. Ompeluvärkit mukaan ja väliajallahan ne päärmeet hoituu. Housut pois...ja hän ompeli sen kiinnnnn...

Liljusta, eikös sananlasku "ei kaksi ilman kolmatta" pitäisi aina toteutua ja toteuttaa, vaikka sitten uhmaten kaikkia ElämänTaiteen Sääntöjä;) Ei nukuta...KT

Anonyymi Su 31.10.2010, klo 03.18

Amadeaalista HalloweenYötä SatuMaahisille Ynnä Muille Omituisille Otuksille!!!!! ...KaikenKarvaisia BanaaniPirtelöä Ryystäviä TörkyHuulia Tietenkään Unohtamatta:):):):):)

...TheLiljuskaa Kiinnostaa Hurrrrjasti,Ovatko Fanitar A:n TangoBaariVierailu Ja Ennen Kaikkea Hänen Harrrrtaasti Odottamansa HaliTunti HighTechCity Oulun MadetOjaSalissa Mahtaneet Sujua SatuMaisen KäsiKirjoituksen Mukaan!!!!! ...Toivottavasti HimoHalaajaLyylikkimme Ei Kuitenkaan Ole Tullut Ekstaasissaan Pistäneeksi Poskeensa ...APUA,APUA!!!!!

No,Niin ...Joka Tapauksessa Odottelen Kerrassaan Malttamattomana Läpeensä HaliPitoisia Kuulumisia SuomiNeidon Vyötäisiltä!!!!! ...Satojen Miljoonien Muiden AlejandroFriikkien Tavoin:):):):):)

P.S."Liljuskan"Oma TP-HaliSaldo:Yhdet Halit"Rollossa" Ja Kahdet Kemissä...

P.P.S. En Sentään Kaikessa YlitseVuotavassa Hörhöydessänikään Tullut Matkanneeksi Oulun TP-LeiriTulille:):):):):) ...Mikä Minua Kyllä Alkanee Piakkoin KELEttää:):):):):)

...Ja Vielä Toki Toivottelen Kaikille A++ -Luokkaisia Unia!!!!! ...TP-Hehkuttelu Jatkukoon Huomenissa Ja Ensi Kuussa...

laaksonlilja Su 31.10.2010, klo 01.06

Tangobaarin tanssit on tanssittu, nyyh, ja kylläpä sitä vois pyörähtää toiseenkin baariin tangohuumaan.

Anneli on kieltämättä tämän kiertueen tähti, täytyy myöntää, sillä hänellä on niin paljon suurempi rooli kuin Amadeuksella.
Harmikseni Amadeukselta on liian vähän puhe osia, on kohtauksia joissa puhutaan paljon, Aljadro on hiljaa, tuli tunne että hän on mykkä, minusta se vaikutelma tuo pienen miinuksen.
Taas lauluesitykset ne tulee aivan ihanasti, tässä hommassa (uskallan sanoa) ehottomasti porukan paras ääni, kehitystä on tullut paljon siitä suuri plussa. ”Tulisuudelma”, tää tuli mitä ihanimmin, taisi olla illan paras kohta ja ottihan Amppu neitosenkin käsivarsille ja vei tangoon. (niille käsivarsille minäkin olisin hyvin mielelläni kapsahtanut ja kompuroinut muutaman tango askeleen ja polkenut Ampun varpaat muusiksi)

Minä olen niin maallikko tälläsiä arvosteleen, minusta kaikki esiintyjät osasi osansa hyvin. Kun näyttelijöitä on vähän silloin he joutuvat esittämään useamman henkilön osaa jolloin nopeesti täytyy vaihtaa asua ja tyyliä, sen homman näin meikäläisen maallikon mielestä nämä näyttelijät osasivat tehdä hyvin ja nopeesti.

Pidin kovasti Annelin puvuista niissä oli juuri sitä pukuloistoa josta Anneli mainitsi haastatteluissa ja loppua kohti loiste kasvoi. Anneli on vielä niin hoikka joten hänelle asut sopi oikein hyvin.
Entäs sitte tää Amadeus, puvut on pukuja, liituraita sopi parhaiten. Amadeuksen puvuissa putkikatseeni huomasi erään kohdan josta haluaisin mainita ja minua ihmetytti miten tähän puvustaja ei ole kiinnittänyt huomiota, ne housun lahkeet, ainakin siinä yhdessä valkoisessa puvussa siinä on niiiiin hurjan pitkät lahkeet, kyllä kannattaisi ja suosittelen lyhentämistä, tulevissa seuraavissa ”baareissa” asu olisi silloin siistimmän näköistä. Huom. Amppu, neula kätöseen, vetelet pitkillä pistoilla lahkeet ympäri ämpäri lyhemmäksi niin sitten ne on helppo purkaa kiertueen jälkeen.
Eipä puvuissa sitte muuta vikaa ollut. Komia poika on Alfonsiinalla.

En osaa sen enenpää sanoa, kokonaisuudessaan pidin kovasti esityksestä, kannatti katsoa.
Seuralaiseni joka oli mukana, hän ihastui tanssijoihin ja piti kovasti tanssiesityksistä.

Katsomo oli permannon osalta melkein täysi, korkeintaan muutamalla takarivin osalla taisi olla tyhjää, sit salissa on vielä parveke, siitä ei minulla ole tietoa minkä verran siellä oli väkeä.

Kyllä me Oululaiset ainakin yritettiin taputtaa kovasti, käsiä kuumotti vielä kotona.

Konsertista matkamuistoksi olisin halunnut ottaa Ampun ja viulistipojan, pistää ne pulloon kiusata sitte niitä kaikin mahollisin keinoin. Viulisti muistutti paljolti Amppua, alussa luulin onko Amppu kopannut viulun käteen. vitsi vitsi vitsi.

Tuhannet kiitokset Annelille ja Amadeukselle sekä koko poppoolle oli ilo katsella teitä, olitte sööttejä.
A.

A. Su 31.10.2010, klo 00.44

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä