Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Siis miten mikä mahdollista? Kun Anneli Sari ei itsekään tiennyt - kuten kertoi - veljenpoikansa lahjakkuudesta kuin vasta Amadeuksen voitettua tangokisat niin miten voisi olettaa että Anneli Sarin fanit tietävät asiasta vieläkään. Tai siis nyt tietävät ne jotka olivat konsertissa tai ovat kuulleet haastattelun, mutta eivät tiedä Amadeuksen tarinaa tai hänen musiikistaan (levystä, keikoista jne) mitään. Anneli Sarihan ei ole mukana Suomen iskelmätaivaan tapahtumissa, vaan tekee konsertteja kai kerran vuodessa täällä Suomessa. Hänen konserteissaan käy paljon samaa porukkaa vuodesta toiseen.

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 11.35

Miten se on mahdollista????

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 11.20

Hei KT, samaa havaintoa kerrotaan puskaradiosta, että katsomon väki oli vanhempaa ja anneli sarin vakiofaneja. veljenpoika yllätti että onkos anneli sarilla veljenpoikakin. ja lahjakas. kyllä amadeus on ollut jotenkin piilossa niin monelta ihmiseltä!

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 11.14

Muistakaa sitte taas, Amppunen ja poppoo, varoa poronkantturoita, kun lähdette Kuhmosta pohjoista päin! Täällä niitä riittää! Ei vielä kovin talviselta tunnu, lunta ei ole nimeksikään, mutta tiet voivat kyllä olla jäiset. Hyviä jatkoja kaikille toivottelee Elisa

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 10.53

Juu, hienoa että Ippa sentään kehtaa tulla tänne kertomaan, että Amadeuksen maneereihin on nyt puututtu ammattilaisen kädellä!
Muistamme viime vuodelta kun täällä väiteltiin siitä aiheesta, onko käsien heiluttelu ja huitominen hyvä vai huono juttu ja juuri tämä Ippa-nimimerkki eirtyiseti puolusti käsien huitomista, muista hänet selkeästi aika ilkeistäkin kommenteista toisia faneja kohtaan.

Onneksi Amadeus pääsi ammattilaisten oppiin!!!

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 10.51

Seuraavaan ”mestaan” onkin hieman pitempi matka, ja sielläpäin maisema taitaa olla jo talvinen. Kuusamossa onkin sitte vapaapäivä joten porukka voikin pulahtaa vaikkapa Tropiikin hemmotteluun taikka survasta Rukalle lasketteleen ja sivakoimaan hiihtolavulle.
A.

A. Su 24.10.2010, klo 10.20

Tango baarissa kävijät, saiko Amppu-Aljandolta yhtään halia.
A.

A. Su 24.10.2010, klo 10.06

Hei, en osaa sanoa, oliko näytöksen jälkeen fanitapaamista tai pienintäkään mahdollisuutta tavata Amppua. Terv. KT, näytöksessä ollut

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 09.55

Oliko esityksen jälkeen mahdollisuus tavata esiintyjiä jutella ym.? Kyllähän tällaisen konsertin jälkeen olis fanien juttutuokio ollut paikallaan ! Ymmärrän jos joku haluaa olla tuntematon,vaikka Satumaassa ns.tuttuja ollaankin jo vuoden fanituksen jälkeen.

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 09.42

Hei, Anonyymi – La 23.10.2010, klo 09.06, se toinen lippu on tänne minua lähemmäs. Tuo Varkaus oli kauempana, siksi Varkauden äkkilähtö oli "se yllätyksellinen toinen lippu";)

Hei, Ippa, anteeksi kovasti! Ehkä taas joskus tulevaisuudessa olen "seurustelevaisemmalla tuulella", you know! Nyt oli hyvä olla omissa oloissaan ja keskittyä vain Ampun ja muitten esityksistä nauttimiseen. Fanitusterveisin KT

P.s. Salainen Agentti-KT ei paljasta mitään muuta kuin, että Amppu oli ja on todella AMAzing ;););)

Anonyymi Su 24.10.2010, klo 09.00

Ei ole onnannut tänään viestin laitto vissiin kellään! Yritänpä minäkin! Kiitos KT ja Ippa sepustuksista, hyvin olitte kirjoitelleet, ettei liikaa paljastunut. Tuota KT:n väitettä en purematta niele, ettei muka kärynnyt Varkaudesta. Olen satavarma, ettei se pitänyt näppejään erossa AMajandron EnkelinKiharaPilvestä, jos sitä kerran noin läheltä vikiteltiin. Uskoo, ken tahtoo!!!! Olikohan SatumaaPoliisit valppaina?! Sanohan vielä sinä VarkaissaKävijä, oliko sali pahastikin vajaa? Jatkiksen seuraavaa osaa ootellessa Elisa
P.S. KT ÄkkiLähdöt on joskus siis tosi kivoja, kannatan!

Anonyymi La 23.10.2010, klo 21.47

Tuhannet kiitokset teille, jotka olette raottaneet Taivaanporttien ovea.Juuri sopivasti ei liikaa.Nyt viimeistään varmistui,että kannattaa mennä myös naapuri kaupunkiin katsomaan.Yhdet liput on jo aikaa sitten ostettu omalle paikkakunnalle.Se ensimmäinen esitys menee kuitenkin ihan pökerryksissä,niin jos toisesta jäisi jotain muisteltavaakin.

Anonyymi La 23.10.2010, klo 19.48

KT, oli nautinto lukea konserttikuvauksesi! Kiitoksia!
Näen Amadeuksen Taivaan Porteissa Iisalmessa 5.11.

Anonyymi La 23.10.2010, klo 18.57

Kiitos kommentista, kiertue on siis lähtenyt hyvin käyntiin. Kiva kuulla lisää seuraavilta paikkakunnilta, nythän tänään ollaan jo Joensuussa.Vaikka esitys on sama kaikilla paikkakunnilla, niin varmaan pieniä eroja nähdään vaikkapa väkimäärässä ja salien akustiikassa ym. Toivotaan kiertueelle menestystä.

Anonyymi La 23.10.2010, klo 14.54

Kiitos minunkin puolestani matkakertomuksista, Ippa ja KT! Ihan sopivaa luettavaa, ei liian paljastavaa. Kyllähän KT on saattanut jäädäkin kiinni varkaudesta, vaikka ei sitä myönnäkään. En usko tällä istumalla, että se sai pidettyä näppinsä erossa EnkelinKiharaPilvestä, jos kerran AMAjandro oli noinkin lähellä. Uskoo ken tahtoo! Olikohan SatumaaPoliisit valppaina?!! Jäämme odottamaan Jatkiksen Seuraavaa Osaa! T. Elisa

Anonyymi La 23.10.2010, klo 13.46

Nyt kun avaus on kuultu,saadaankohan Kuopiosta ja Joensuusta kommentteja,miten siellä on mennyt ?

Anonyymi La 23.10.2010, klo 13.26

Olen huomannut päivänä muutAMAna, että viestit eivät tule näkyviin. Äsken Salaisena Agenttina vielä laitoin tietoa, että Ensi-illan yleisö koostui keski-ikäisistä ja etenkin vanhemmista ihmisistä, jotka olivat tulleet katsomaan lähinnä musiikkiesitystä ja nimenomaan Anneli Saria, mutta ihmettelivät ja ihailivat sAMAlla, että veljenpoikakin lauloi hyvin. T. KT

Anonyymi La 23.10.2010, klo 11.19

Salaisena Agenttina vielä pitää lisätä Varkauden illasta, että yleisö koostui keski-ikäisestä ja etenkin vanhemmasta väestä. Monilta kuuli, että olivat tulleet "yleensä musikaaliin" tai Anneli Sarin takia, ja että "kyllä se uusi tangokuningaskin lauloi ihmeen hyvin ja että eikös se olekin Annelin veljenpoika...". T. KT

Anonyymi La 23.10.2010, klo 10.21

Hyvä, hyvä KT:n Kehveli, että otit VarasLähdön, Sinulla oli varmasti AMAzing evening. Kiitokset HuippuHyvästä AMAlyysista, pääsit AmppuSäteilyn Ytimeen (tai ainakin 1,53 cm:n päähän). Nyt tässä pääsee itsekin jo hyvin tunnelmaan ja jännitys sen kun kasvaa omaa HooHetkeä odotellessa.
t: LapinNoita

Anonyymi La 23.10.2010, klo 10.15

Kiitos eka tangobaari kierroksen kuulumisista, johan sitä on tultu maanpinnalle. Epäilin jo Aljandon hurmanneen ja tainnuttaneen kaikki sanattomiksi kun ei mitään kuulunut. Tasan viikko ja baariin.
A.

A. La 23.10.2010, klo 09.31

Heippa vielä
KT MIKSI ET TULLUT JUTTELEMAAN,KUN OLIT VARKAUDESSA.OLEN KOVASTI PETTYNYT????????????

ippa La 23.10.2010, klo 09.11

Anneli Sari ja veljenpoikansa Amadeus Lundberg nousevat ensi kerran yhdessä lavalle mittavalla Suomen kiertueella, joka käsittää kolmisenkymmentä kaupunkia runsaan kuukauden aikana. Rovaniemelle kiertue saapuu 27. lokakuuta.

- Tämä ei nyt ole mikään ihan tavallinen konsertti. Kerromme argentiinalaisen runoilijan, Alfonsina Stornin tarinan. Minä olen Alfonsinan haavekuva ja Amadeus on hänen avioton poikansa, Anneli Sari kertoo.

Kaksi Alfonsinaa

Alfonsinan traagiseen tarinaan liittyy köyhyyttä, syrjintää, menestystä ja rakkautta. Sekä tietenkin tangoa 1930-luvun Buenos Airesissa. Intohimoinen tango, soitettuna että tanssittuna on keskeinen osa Anneli Sarin näyttämöteosta, Taivaan portit - tango bar.

Argentiinassa syntyneen ranskalaisen Oscar Siston ohjaamassa näyttämöteoksessa tapaamme Alfonsina Stornin odottamassa junaa tangobaarissa aseman lähellä. Baarin nimi on Taivaan portit.

Alfonsina tapaa baarissa suomalaisen merimiehen, Artturin, joka tuo mieleen Alfonsinan suuren rakkauden, jo kuolleen Horacion. Illan ja yön aikana Alfonsina elää elämänsä käännekohdat uudelleen musiikin toimiessa hänen tunteidensa tulkkina.

- Amadeus laulaa todella upeasti, Anneli Sari kehuu.

- Minulla oli jo toisenlaiset suunnitelmat ennen kuin Amadeus voitti tangokuninkuuden. Mutta halusin hänet tähän ehdottomasti mukaan. Ohjaaja Oscar Sisto on loistava tangon asiantuntija ja hän on säveltänyt myös omaa musiikkia tähän teokseen, taiteilija hehkuttaa. Ainutlaatuisia tangon tulkkeja on myös argentiinalais-ranskalaisessa Neon Bandonéon -orkesterissa.

Tarinaa vie Annelin ohella eteenpäin kaksi suomalaista näyttelijää. Pirkko Uitto esittää Alfonsinaa itseään ja Eero Enqvist erilaisia miesrooleja kuten Horaciota, mutta myös Alfonsinan äitiä.

Tässä on Lapin Kansan artikkeli Taivaan Porteista
Minulla on kone ongelmia ollut torstaista asti.
En tahallani pettänyt lupaustani.
Amadeus oli upea!!!!!!!

ippa La 23.10.2010, klo 09.06

KT, anteeksi en ymmärrä miksi sinä tarvitsit kaksi lippua kun Varkaus -sali oli tyhjähkö. Putosin!

Anonyymi La 23.10.2010, klo 08.06

Ei ollut Amadeus entisensä. t.Saara

Anonyymi La 23.10.2010, klo 08.00

Mukava huomata, että kyllä se Ippakin taipuu: "poissa olivat liiat maneerit".
kun Amppua kouliii ammattilainen. Hyvä että uskot ammattilaisohjaajaa. Viime vuonna tällä palstalla useakin tyhmä rivifani totesi että maneereita on liikaa. ja isot fanit suurella suulla -mm Ippa- polkivat rivifanit mielipiteineen alimpaan maanrakoon. Me muistamme.

Anonyymi La 23.10.2010, klo 07.52

YöHeipat kaikille! Tempasin eilen ÄkkiPikaVarasLähdön ja jäin kiinni varkaudesta...eikun Varkaudessa eli Ensi-ilta tuli koettua. Sali oli vajaa, joten rohkenin kahmia itselleni toisenkin lipun. Upea oli koko näytös orkestereineen, lauluineen, laulajineen, näyttelijöineen, tanssijoineen, pukuineen ja tietysti raskaine teemoineen. Päänäyttelijöitten rinnalla etenkin Anneli Sarin olemus, laulu- ja eläytymistaidot loivat tunnelmaa, joka oli odotettavissakin. Esityskielinä espanja ja suomi (oliko sittenkin ranskaksikin?), laulut suurimmaksi osaksi tuntemattomia.

Ampun ilmestyminen lavalle säväyttää aina kuin ei muistaisikaan, kuinka valloittavan ihana Hän on. Lähimmillään käväisy lavalta n. 1,53 cm:n päässä minusta, huh-huh!!! Siinä katoaa hetkessä maalliset murheet ja muukin elämä ja realiteetit. Amppu esitti muutaman laulun espanjaksi ja suomeksi, kuten tiedettiinkin. Äänessä oli taas tapahtunut kehitystä. Äänenkäyttö ja eläytyminen oli huikean hyvää ja ihanaa, ja oopperAMAiset vedot kerrassaan loistavia. Ja se iänikuinen vibraatto - nyt juuri sopivan taajuisena;) Amppu sai lauluesityksistään illan parhaimmat aplodit - luonnollisesti! Näytteleminenkin sujui, ja oikein nauratti, kuinka ohjaaja oli laittanut koko miehen kuriin hiuksia ja käsiä myöten;) Hyvähän Amppua on koulia, kun on hyvä ja vastaanottavainen A-MAaperä. Ampussa ja Annelissa on sAMAnlaista sisältä sisuskunnista kumpuavaa voimaa, intoa ja huikeaa musiikillista paloa ja taitoa, että oikein säikähtää ja hämmästyy, vaikka tuon tietääkin. Äänen nyanssointi ja eläytyminen on aivan huippua molemmilla! He veivät ainakin minun huomioni, ja näin tanssijat vain häivähdyksenä silmäkulman takaa, vaikka hyvin veivasivatkin.

Äänentoisto-ongelmia oli ajoittain ja se häiritsi hiukan sekä jotain ensi-illalle ominaista keskeneräisyyttä, mutta ei valittamista. Ihmettelin, miksi ydintarinaan liittyvää, keskeistä, tuttua ja odotettua laulua "Alfonsina ja meri" ei ollutkaan?! Astor Piazzollan tuttu ja drAMAattinen tango (nimeä en kerro) kyllä "paikkasi" pettymystäni hiukan. Etenkin siitä viisihenkiselle orkesterille superpointsit tunnelmoinnista ja intensiivisyydestä, samoin ohjaajalle kiitokset lauluesityksistä! Suosittelen syrrrämellisesti kaikille lähtöä TP-esityksiin joko pikana tai harkinta-ajalla! Ötyjä t. KT

Anonyymi La 23.10.2010, klo 01.45

Jaaha, nyt sitten tuleekin muutaman tunnin viivellä näitä kommentteja näkyviin. Kiitokset Ippa, Sinuun voi aina luottaa!! Ja Bravoo MestariKisälli!!!
-LapinNoita-

Anonyymi La 23.10.2010, klo 01.15

Taitavat Satumaan Salaiset Agentit potea vielä TangoBarKrapulaa vai olikohan siellä Varkaudessa niin Kuumat Partyt, että nyt ollaan sitten ihan Viileesti Hiljaa!? Kuuleeko Kuopijjoo, saadaanko sieltä Lähteeltä MatkaKertomusta?

No tämä YöKyöpeli kiipeää nyt NukkumaPuulle, hyviä ötyjä kaikille! –LapinNoita-

Anonyymi La 23.10.2010, klo 01.09

Siis Varkaudesta ei mitään......

Anonyymi Pe 22.10.2010, klo 22.28

Ei ole tainnut olla ketään AmppuLandialaista Warkauvessa, mutta ootellaan, annetaan jännityksen yltyä! T.Elisa

Anonyymi Pe 22.10.2010, klo 21.14

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä