Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Ajankohtaista - Ti 22.9.2009, klo 13.56

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2190
tykkää tästä

Amadeus oli viikonloppuna keikalla Lapissa. keikat menivät hyvin ja mukavia ihmisiä tuli taas tavattua. Jo viime viikolla ensioireita osoittanut flunssa tosin haittasi ja toistuvien ääniongelmien syyksi on nyt selvinnyt ahdas poskiontelo. Tällä viikolla Amadeus on joutunut perumaan arkikeikat, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus taas nousta lavalle.

Amadeus kertoo myös millainen tausta on hänen ristimänimillään. - Toimittajakin teki kotiläksynsä: vastaus on ”Jumalan rakastama”.

 

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2954)

Amadeuksen oikeesti hiljaista on. Ruuneperit on leivottu (nam, nam), mutta kyllä niitä Amppuisia SuklaaNappiSilmäPullia jo kovasti odotellaan. LapLandiassa on sunnuntaina KansallisPäivä ja kaamoskin on jo voiton puolella. Hyvää viikonloppua AmaLandiaan! –L.N.-

Anonyymi Pe 4.2.2011, klo 13.26

SatuMaa On Hiljainen,Niin Hiljainen(:(:(:(:(:

Tästäkin Päivästä Tulisi Luultavasti Viestitön Ilman"Liljuskaa"...

HuHuu Taas Kaikki Herra Tsaijorie Sugarien TainnuttAMAt FanitarLyylikit HankoNiemeltä Nuorgamiin,HuHuu!!!!!

Siis Nyt Jo Aivan"Aikuisten Oikeesti"HUHUU:):):):):)

laaksonlilja To 3.2.2011, klo 18.23

No,Niin ...Pitäähän Tänne Nyt Sentään Tänäänkin Pärkööntyä Edes Yksi ViestinTynkä...

HelmiKuisen PikkuLauantain AmpPuskaRadio Tiedottaa:

Mitä TodenNäköisimmin Saamme Todella Iiiihanat HerkänKoskettavat Tuliaiset Tuolta ViimeViikkoiselta Mansen-Lähteeltä!!!!! ...Mutta Ilmeisesti Vasta Ensi Viikolla,Sillä Nämäkään Pullat Eivät Ole Ehtineet Vielä Kypsyä:):):):):)

Toistaiseksi AMAttarien On Siis Tyytyminen Runebergin Torttuihin Ja LaskiaisPulliin:):):):):)

Nautinnollisia PakkasPäiviä Kaikille!!!!!

...Ja HeissuliVei Taas!!!!!

Terveisin"Liljuskaisenne"..."Pitkästä"Aikaa...

laaksonlilja Ke 2.2.2011, klo 19.13

Jos on yksityistilaisuus,niin sinne ei pääse ulkopuolisia!

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 20.56

Olisiko Tampereelle jonkin yhdistyksen konserttiin muka voinut ilmoittautua kuka vaan?!? Hiukan epäselvää infoa on annettu! Olisihan täältä lähdetty tietenkin suurella porukalla!!!

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 14.21

Eikös se Tampere ollut nimenomaan yhdistyksen tilaisuus, tieto tilaisuudesta oli ainakin Aamulehden "yhdistykset"-palstalla.

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 11.22

Jos minä yksityishenkilönä tilaan artistin järjestämälleni vaikkapa synttärijuhlille,niin minähän lystin maksan ! Mutta En kuitenkaan aio moiseen ryhtyä !

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 10.18

Käsitin että kyseessä oli synttäritilaisuus ?! Tuskin sinne lippuja myydään ! Eri asia on jos kyseessä on esim.yhdistyksen tilaisuus,niin silloinhan he maksavat !

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 09.40

00:21 Tuskin kukaan omia rahojaan noihin tilaisuuksiin pistää vaan rahat tulee lipunmyynnistä tai yhdistyksen kassasta.

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 09.01

Mikäs on tilaisuuksia järjestellä kun on "kahisevaa" !

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 00.21

Juu, ei todellakaan voi verrata Korisevan/Koivuniemen ja Ampun keikkatahtia ja tapoja! Joku fani sanoi osuvasti, kun "lähifanit" sanoo Amppua kaipaileville faneille, että odottakaa, Amppu keikkailee joskus myöhemmin. Sitten "lähifanit" itse järjestelee keikkoja ja nauttivat Ampusta. Hävetkää jo isot ihmiset!!!

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 23.39

Anneli hyvä,

Vertaat Amadeuksen esiintymistä yksitysstilaisuudessa Arja Korisevan ja Paula Koivuniemen vastaaviin esiintymisiin. Ero onkin siinä, että ko. leidit ovat jatkuvasti keikkailemassa ja konsertoimassa, jolloin ihmiset pääsevät heitä näkemään ja kuulemaan.

Auli Ma 31.1.2011, klo 23.18

Mikä on yleensä käytäntö ? Eikös artistia kysytä keikoille ? vai pitääkö ohjelmatoimiston tehdä tarjous esiintymisistä ?

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 22.28

Kuka maksaa yksityistilaisuuden ? Tottakai moni artisti tekee yksityiskeikkoja sehän on aivan normaalia. Onhan se hienoa jos fanit järjestelee keikkoja ! Olen kuitenkin sitä mielä että kyllä artisti voi kertoa suunnitelmistaan,sitähän fanit odottaa,missä mennään,mutta jos tietoa saa vaan ns.sisäpiiri niin kyllähän fanikunta pienenee,valitettavaa !!!

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 20.59

Tampereen yksityisestä yhdistyksen tilaisuudesta on tullut paljon arvosteluja. Tilaisuutta järejstäessäni ajattelin yhdistyksen jäseniä, joista suuri osa on iäkkäämpiä, eivät käy tanssipaikoilla, netissä ja nukkuvat silloin kun Yle soittaa Amadeuksen kappaleita. Nehän tulevat yleensä yöllä. Luultavasti eivät olisi koskaan nähneet Amadeusta livenä. Jos teille kelpaa odottelu, että Auraviihde joskus pystyy järjestämään Amadeukselle keikkoja, hyvä on. Minä ajattelin nyt ja luultavasti vastaisuudessakin olla itse aktiivinen, jos minulla on kerran mahdollisuus näin toimia. Myös siksi kirjoitin tänne jälkikäteen Tampereen tapahtumasta, jos muillakin on samoja mahdollisuuksia pyytää Amadeusta esiintymään. Arja Koriseva ja Paula Koivuniemikin ovat haastatteluissa kertoneet käyvänsä jopa yksityisillä syntymäpäivillä. Miksi ei Amppu voisi tulla yksityistilaisuuteen. Näillä sivuilla ei ainakaan minun järjestämiä tapahtumia tulla näkemään, ne kuuluvat Amadeuksen kotisivuille. Jos muilla täällä on huono olo tiedän, että olen järjestänyt yhdistyksemme jäsenille ikimuistoisen iltapäivän.

Anneli Ma 31.1.2011, klo 20.17

13:43 Mitä tarkoitat tuolla "tällaista kohtelua saanut osakseen" ?

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 17.37

Hei anonyymi 13.43 Sinulla on hieno mielipide. Marli

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 16.24

LauhanHarmaan Maanantain AmpPuskaRadio Tiedottaa:

Amppua Ei Nähdä Yle Tv2:n UrheiluHullut-Showssa Tänään Eikä Viikon Kuluttua!!!!! ...Ehkä Ei Koko Keväänä(:(:(:(:(:

Terveisin Hyvin Surullinen"Liljuskanne"

laaksonlilja Ma 31.1.2011, klo 15.48

En yhtään ihmettele, vaikka Amadeus ei ilmoita mitä hän suunnittelee.
Aina kun jokin tieto Hänestä tulee, niin siitä nousee sellainen kohu. ´Minä en tiedä yhtään Hänen suunnitelmistaan, mutta uskon, että ilmoitus tulee kun aika on. Kuka artisti olisi kestänyt tällaista kohtelua, mitä Amadeus on saanut osakseen. Ketään en syytä, koska
en tiedä asioista. Toivon hyvää lopputulosta Amadeuksen työlle.

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 13.43

Anteeksi äskeinen, kun tuli niin pitkä! KT

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 13.18

Hei, Auli, ja muut! Olen niin samoilla linjoilla Ampun livenäkemisien suhteen. Olen toitottanut AmpPuutosAlueitten puolesta ja siitä, että salamyhkäisyys on epäoikeudenmukaisinta ja raivostuttavinta, mitä maa päällään kantaa, puhumattakaan, kun on kyse Ampun esiintymisien näkemisistä tai nykyään näköjään niitten järjestämisistä. Kaikki "sisäpiirit", "VIP-fanit", "hovi", "lähifanit", "työntekijäfanit", "ylifanit" jne. ovat selkeitä kuppikuntia, joita...niin kuka pitää niitä yllä, ja mitä ne saavat aikaan?! En ole laisinkaan kovin "raAMAtullinen henkilö", mutta sielläkin vuosituhansien jälkeen vielä on järkeä jossain ajatuksessa kuten, kuka itsensä ylentää...!

Me olemme kaikki aitoja ja konstailemattomia Tosi-ikiFaneja kautta koko AMAlandian, ja haluamme saada osan AmpPuuskutuksesta livenä ihan jokainen. Sellaisia rahakkaita eläkepäiviä on harvalla tiedossa, että jokainen voisi järjestää Ampun esiintymisen soittajineen ja arvokkaine saleineen päivineen. Tällaiseksiko Amppu muotouttaa työnkuvansa, pääasiassa yksityiskeikoiksi? No, se on tietenkin hänen oma asiansa. Kuulijakunta vain tulee jäämään erittäin suppeaksi, mikä on varsin ikävä juttu! Ja me häntä palvovat jäämme ilman upeaa musiikkinautintoa ja musiikillisen kehityksen seuraamista. Eikä tee enää mieli hehkutella edes A-kudonnaisillakaan, mikä on jo laittoman vakavaa, suorastaan invalidisoivaa...!

YLE:n Airi S. vastasi sivuilla kerran, että eihän me sille mitään voida, jos Amppu tykkääkin esittää vain tai erityisesti vanhemmalle väelle! Ja minä kun olen kantanut hikipäässä huolta nuoren fanikunnan innostamisesta. A-asioita piisaa, mutta tämä tällä kertaa.

Terveisiä Ampulle, Munamiehelle ja muillekin zeitgeisteristeille eli nuorille, hyvää haluaville ideologisteille! Kumpa maailma jonain päivänä olisikin rahaylivallaton tai rahaton, tasa-arvoinen ja hallituksetonkin...ja vielä vallitsisi se maailmanrauha;) A-MAilmanRauhaa toivoo KT, AMAisti/AMAdeologisti eli sen yhteisen uskontomme, AMAdeologian, kannattaja

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 13.17

Aivan oikein Auli,jos ihmetellään vaikka keikoista,kun hiljaista on niin heti joku ärähtää ,annetaan Ampun levätä ja suunnitella tulevaa?! Tottakai jokainen fani haluaa tietää missä mennään ? Yksityistilaisuudet miksei niistä mainita,kyllä ne vois keikakalenterissa ilmoittaa,ettei vaan jälkeenpäin ! Ainakin tiedettäis että jotain esiintymisiä on ! Kyllähän ns.sisäpiiri niistä kuitenkin tietää!

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 10.09

Olen samaa kuin Auli ihmetellyt jo useamman kerran. Sitä tarkoitin taannoisessakin viestissäni joidenkin "ärähtämisellä", jos uskaltaa Amppua kaivata. "Maailmanparannusjuttuihin" en juuri ole ehtinyt keskittyä, enkä valttämättä niin välitäkkään. Minäkin pyrin noudattamaan omia "blogejani", niinkuin kait meistä jokainen. T.Elisa

Anonyymi Ma 31.1.2011, klo 09.41

Ampun omilla sivuilla on kuvailtu ja kiitelty varmasti aivan aiheesta Tampereen konserttia.

Mikä ihme siinä on, että jos joku tavallinen fani pyytää, toivoo, kehottaa tai vaivihkaa vihjaa, että Amppu esiintyisi yleisölle, niin se tkielletään. Ampun pitää antaa rauhassa levätä ja suunnitella tulevaa. Tässä on jokin paradoksi.

Jos jokin konsertti on "sisäpiirin" konsertti, niin miksi sitä sitten hehkutetaan konsertin jälkeen julkisesti niin. Me, joita ei mukaan kutsuttu, tunnemme itsemme toisen luokan faneiksi ja olemme kateudesta vihreät. Tämä oli jo toinen tällainen konsertti.

Se mitä me saamme, ovat blogit, jotka antavat meille täti-ikäisille faneille elämänohjeita tai syytöksiä siitä ,että sukupolvemme on lähes tuhonnut maailman tai käyttänyt loppuun IP-osoittet. Me ja aikaisemmat sukupolvet olemme kuitenkin luoneet yhteiskunnan ja sen varallisuuden, josta Amppukin on tähän mennessä nauttinut etuja parikymmnetä vuotta. Mielestäni Amppu on kuitenkin miljoona kertaa parempi laulaja kuin blogien kirjoittaja. Anteeksi nyt vaan.

Auli Ma 31.1.2011, klo 00.25

Aurinkoista PakkasSunnuntaita!!!!!

Suuresti Tuo"Hiljaisuuden"Rikkoutuminen On Ilahduttanut"Liljuskaistannekin"...

"Mansen"LeiriNuotioKonserttiTapahtuman Organisoineet Puuhakkaat TosiIkiAinaisKestoAMAttaret Ansaitsevat Kyllä Yhtään Liioittelematta Miljoonat Ruusut Ja Kiitokset!!!!! ...Ja AnneliFanitarta Haluan Kiittää Vielä Kerran Kuulumisten Tarkasta Raportoinnista!!!!!

...Smile!!!!! ...PTK!!!!! ...Mun Sydämeni Tänne Jää!!!!! ...Jo Tamperelaisessa KonserttiSalissa Torstaina Vallinneen Tunnelman Kuvitteleminen Saa Ainakin NapaPiirin Ikä(??????)NeitoLeidikän SilmäNurkat Kostumaan...

No,"Liljuskaisenne"Taitaa Nyt Poistua Toviksi(?????)"Tietsikan"Ääreltä,Koska Hänen KahviHammastaan Alkoi Pahemman Kerran Kolottaa...

Jatkakaamme SatuMaisen AMAdeaalisia Höpinöitämme Huomenna Tai HelmiKuun Puolella!!!!! ...Ja Onhan Tätäkin Päivää Vielä Jäljellä...

P.S.Eilen Tuli Kuluneeksi PuoliToista Vuotta Ensimmäisestä AmppuLiveKohtaamisestani!!!!!

P.P.S.Missä Sinä KT:n Kehveli Taas AmputtiHimputti Soikoon Oikein Lymyät????? ...Tätä Tiedustelee Taas Muuan PalstaYstäväsi...

laaksonlilja Su 30.1.2011, klo 13.58

LauantaiEhtoota! Kiitos Annelille kuulumisista, tunnelma on tietysti ollut katossa kuinkas muuten Ampun esiintyessä. Kiitos myös HL:lle kirjoituksesta, samoin ajatuksin. Kaikki kukat ja höpötykset poimittu! Nyt ei tule Liljuska minulta mitään muisteloa, mutta nämä nostalgiset Onnemme kyyneleet muistan aina. t: Noitukka
http://www.iltasanomat.fi/videot/N%C3%A4in%20Amadeus%20Lundberg%20kruunattiin%20tangokuninkaaksi/vid-1288334528302.html

Anonyymi La 29.1.2011, klo 20.54

Jospa Amppu on alkanut itse hoitamaan keikkatilaukset ?!

Anonyymi La 29.1.2011, klo 20.51

Meneekö Amadeuksen esiintymiset nykyään niin, että ne täytyy aina kunkin järjestää itse kuten tuokin Tampereenkin keikka?!?!?

Anonyymi La 29.1.2011, klo 17.38

Tottakai se ei ole kiellettyä ;)

Anonyymi La 29.1.2011, klo 10.31

Näin! Me ikäneidotkin toki voimme höpötellä, vai mitä? t. Elisa

Anonyymi La 29.1.2011, klo 00.58

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä