Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Ajankohtaista - Ti 22.9.2009, klo 13.56

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2190
tykkää tästä

Amadeus oli viikonloppuna keikalla Lapissa. keikat menivät hyvin ja mukavia ihmisiä tuli taas tavattua. Jo viime viikolla ensioireita osoittanut flunssa tosin haittasi ja toistuvien ääniongelmien syyksi on nyt selvinnyt ahdas poskiontelo. Tällä viikolla Amadeus on joutunut perumaan arkikeikat, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus taas nousta lavalle.

Amadeus kertoo myös millainen tausta on hänen ristimänimillään. - Toimittajakin teki kotiläksynsä: vastaus on ”Jumalan rakastama”.

 

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2954)

HuHuu HuHuu vaan Ellukka, Sihteerikkö, Noitukka ja koko Satumainen komppania! Voisin allekirjoittaa jokahisen Sihteerikön sanan ja sen teenkin. Amputtelemisiin Elisa

Anonyymi Ma 24.1.2011, klo 17.06

Hu-huu vaan Sullekin, EllukkaLiljukka ja muillekin! Ampun vi-vi-vilosohvioita täällä makustellaan ja odotellaan tietty keikkoja, levyä ja tarkempia tietoja AmpPuurtamisen aikatauluista ja musiikkillisen uran kehityskuvioista. Hiljaiseksi vetää ja siksipä täälläkin SatuMaisessa Amppulassamme on odotteleva tunnelma! Amppusellemme hyviä elämänvilosohvioita, mutta ennen kaikkea ehdottoman tinkimätöntä ja ahkeraa otetta työntekoon odottaa ja toivoo KT

Anonyymi Ma 24.1.2011, klo 10.54

Maanantaita...

VähäAmppuiset HärkäViikot Ne Vain Jatkuvat Ja Jatkuvat(:(:(:(:(:

Toden Totta ...Onni On Omistaa AMADEUS-Albumi!!!!! ...Mutta Mikä Neuvoksi,Kun Se Kaikkine Rrrrrakkaine VaraKappaleineen On Pian Soitettu Totaalisen Puhki????? ...Tämäpä Alkoikin Toden Teolla Askarruttaa Hölmöä"Liljuskaistanne"Tänään...

"Skriivailemisiin"!!!!! ...KT,"Noitukka",Elisa ...HuHuu:):):):):)

laaksonlilja Ma 24.1.2011, klo 10.21

Onni on...
omistaa Amadeuksen levy.

Ei tarvitse olla radion varassa:)

Anonyymi Su 23.1.2011, klo 22.26

Ampulta uusi blogi!

Anonyymi Su 23.1.2011, klo 11.02

Kassi-alma oli hyvä tyyppi :)

Anonyymi La 22.1.2011, klo 21.58

Olisko mitenkään mahdollista koittaa vältellä tuollaista "kassialmamaista" kielenkäyttöä Ampun palstoilla:) t.*tytti*

Anonyymi La 22.1.2011, klo 11.27

Kiitos vaan kauniista sanoista, olen ne kuullut täällä aiemminkin.
Kyllä jokainen tällaista voi ikeyksissään kirjoittaa. En minäkään kyllä
läheskään kaikkia kappaleita voi sietää. Mutta miksi ihmeessä aina
pitää yhtä henkilöä moittia? Vertailut pois.

Anonyymi La 22.1.2011, klo 08.32

Minäkin olen TV- ja radiolupani maksanut enkä suostu, että jonkun pienen klikin painostuksen takia joudun kuuntelemaan radiosta paskaa. Amadeuksen levy on HUONO.

Anonyymi La 22.1.2011, klo 01.35

Ampun levyn takana Ile Vainio ja Asikainen,ehkä huonot kappale valinnat levylle,mene ja tiedä ! Kansa kuitenkin päättää kenen levyjä ostaa ! Suvin kappaleita soitetaan useammin kuin Markon,näköjään enemmän panostetaan uusiin ,nuoriin artisteihin joista ei välttämättä monikaan tiedä mitään !

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 22.56

Kiitos A-K H ja Marli asiallisista kirjoituksista ja A-K H:lle myös hyvästä kontribuutiosta Amadeuksen sivuilla. Toivon, että osallistut keskusteluun säännöllisesti ja usein niilläkin sivuilla.

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 20.37

Ja vielä kerran kiitos A-K H, tällä kertaa kommenteistasi Ampun sivuilla!

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 20.30

Anteeksi A-K H, tarkoitin toisellakin kertaa A-K H.
Marli

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 19.46

No niinpä, kiitos korjauksesta A-K H.....ja anteeksi Jorma Hietamäki, tarkoitin tietysti Jorma Hietamäki.
Ja A.K-H, sinun kirjoituksesi 20.1. sai minut kirjoittamaan tänne. Kuulemani haastattelun perusteella oli minulle ihan selvää mitä ja miksi Ampun levyltä soitettiin. On ilmeisesti niin, että jossain jotkut päättävät, kuka artisti nostetaan esille, ketä ei jne. Jos esim. Maunuksela (tai kuka muu tahansa) on päätetty nostaa esille, homma hoidetaan ja kansa kuuntelee muuallakin kuin Pohjanmaalla halusi tai ei ja oli taso sitten mitä oli. Radio Suomessa on paljon mitä on, tosi huonoa, olen samaa mieltä, enkä siksi kanavaa paljon kuuntele. Onneksi valita voi.
Ohjelmistoa ja soitettavaa koskien on mielestäni mielenkiintoisin juttu juuri se, mitä ja miten tapahtuu kulissien takana, minne asti langat johtavat, kuka vetää.
Kulissiverkon silmukat on vaan niin isoja ja niin läpinäkyviä, että kuviotkin voivat seljetä..........................
Marli.

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 19.44

Eipä kestä kiittää A-K H!
Terveisin se 20.1. klo 20.34

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 19.03

Luin asiallisen kommenttisi Marli, tarkoititko Jorma Hietamäkeä ? Olen joskus ihan sattumalta kuullut lauantaisin tulevaa Levylautakunta-ohjelmaa ja siinä kaikkien arvostelijoiden mielipiteet menee niin laidasta laitaan, ovat niin erimieltä, piste-erot on huikeat samasta biisistä. Niinpä Ampun albumistakin voi ja saa olla erimieltä. Kuitenkin sanoisin, että tuossa levyarvioinnissa Amadeus sai paremman arvostelun, kuin esimerkiksi M Maunuksela, kuitenkin Markoa soitetaan ja vielä monia kappaleita, kun Ampulta vain sitä yhtä. Lisään vielä, että kyllä Yle soittaa niin paljon huonompaa musaa, kuin Ampun yksikään albumin biiseistä on, etten voi syytä ymmärtää .
Kiitos palautteesta to.20.1.klo 20.34 !
A-K H.

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 18.16

Onhan tämä sivu ollut kaiken aikaa katseltavissa vai mitä tarkoitat uudelleen esille laittamisella?

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 17.33

Miksi näin vanhoja sivuja laitetaan uudelleen esille?

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 15.11

Vuoden vaihteessa kuulin sattumalta Radio Suomesta musiikkiohjelmaa, jossa naistoimittaja yhdessä Jorma Hietaharjun kanssa arvioi viime vuoden levyjä. En ole ohjelmasta kirjoittanut, kun en muista edes ohjelman nimeä, lähetyspäivää enkä naistoimittajan nimeä, enkä ole ollut ihan varma saako tänne tällaista kirjoittaa. Tämä kuitenkin vähän selvittänee täällä paljon esillä olleita kysymyksiä. Kuulin radiosta sanan Amadeus ja sitten kuuntelinkin Hietaharjun puhetta. Hän ei kritisoinut Amadeusta, mutta levystä mielipide oli näin : "tämä on sellainen sotku, että on vaikea ymmärtää, mihin tällä oikein on pyritty" (kritiikki jatkui, en muista sanamuotoja).
Naistoimittaja totesi, että Radio Suomessa on soitettu kappaletta "Ei saisi aamu tulla koskaan" ja Hietaharjun mielestä se oli levyn paras kappale. Näin. Hietaharju kyllä toivoi, että Amadeuksen seuraava levy olisi parempi ja sillä olisi paremmin hänen äänensä vahvuudet esille tuovaa musiikkia.
Marli

Anonyymi Pe 21.1.2011, klo 14.29

On väitetty, että Yle boikotoi Amadeusta soittovalinnoissaan. Amadeuksella on vain vielä niin vähän levytettyjä kappaleita suhteessa moneen muuhin soitetuinpiin artistein. Kunhan hän nyt saa joskus aikaiseksi uuden levyn, niin tilanne varmaan korjaantuu. Ainakin ajallisesti Amppu panostaa siihen. Saunahaastattelussa hän lupasi lisäksi panostaa muutenkin siihen. Sanojensa mukaan hän ei ollut oikein motivoitunut ensimmäistä levyä tehdessään.

Amppu puhuu paljon ja puheilla ei ole aina katetta. Esim. kruunajaisissa hän sanoi olevansa absolutisti. Saunahaastattelussa oli puheet jotain muuta.

Sanasta miestä, sarvesta härkää sanoo vanha sananlasku

Auli Pe 21.1.2011, klo 12.47

Hyvä kirjoitus A-K H!

Anonyymi To 20.1.2011, klo 20.34

....Niin tämä kyseinen artisti Arto Vilkko on tehnyt väitöskirjan aiheesta "Soittolistan synbolinen valta ja vallankäytön mekanismi" Kannattaa tutustua aiheeseen !

Anonyymi To 20.1.2011, klo 12.05

Tässä taannoin oli kirjoitus jossa takavuosien artisti väitti ,että suurimmat levy-yhtiöt määrää kenen levyjä radiossa soitetaan !

Anonyymi To 20.1.2011, klo 11.17

...äshhh, virheitä jää, kun korjailee moneen kertaan. Lauluhommeleista oli kyse tuolla viimeisellä rivillä...KT

Anonyymi To 20.1.2011, klo 11.16

Niinpä niin. Laitan tässä vielä uudestaan kaikille Ampun urakehityksestä huolestuneille IkiFaneille tuon saman vinkin Jorma Hietamäen (ja Marko Maunukselan) haastatteluun. Kohdasta 11.30 eteenpäin Hietamäki sanoo, että v. 2010 tangovoittajien levyihin on nyt satsattu erityisesti, mitä ei edellisvuosina ole jostain syystä tehty. Miettimisen ja huolestumisen aiheita riittää, kun koko syrrrämmmestään toivoo, että ura lähtisi hyvin käyntiin ja että Amppu saisi laulamhommista leivän pöytään! Terv. KT

http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat/2011-01-13/jorma-hietamaki-haetaan-henkiloa-jossa-olisi-joukkoja-positiivisesti-kiiho

Anonyymi To 20.1.2011, klo 11.14

Mitä täällä oikein tapahtuu, koska lyödään lappu luukulle??. Minulla olisi paljonkin sanottavaa KT.n kommenttiin la. 15.1. klo 12.56, vaan olen ollut hiljaa, ettei sivut sulkeudu ainakaan minun vuokseni, koska on turhaa taistella tuulimyllyjä vastaan??.
Ihmettelen suuresti, miksi yle soittaa viimevuoden kuninkaan albumilta monia kappaleita ja Ampun levyltä vain sitä yhtä " ei saisi aamu tulla koskaan", ( sitäkin niin harvoin, nykyään ei ollenkaan ), kuitenkin Amadeuksen levyllä on monia kappaleita, jotka päihittää MM.n kaikki esitykset ja kirkkaasti. Ihmettelen myös, että Kaija Lustilaa ei juurikaan enää kuule.
Yle ei koskaan vastaa kysymykseen , kuka soittolistan valitsee, joten olen tullut siihen tulokseen, että se on Ylen toimittajat ja jos näin on , se on väärin, että he soittavat omien mieltymystensä mukaan, tai omien lastensa toiveita täyttäen, ( kuten juorut kertovat ). Tällaista on lupa ihmetellä, olenhan aina Tv-ja radiolupani maksanut ajoissa, enkä niin kuin eräät päättäjät ja kansanedustajat, vasta sitten kun nimi on ollut julkisuudessa (ei maksaneiden listalla)!!!! Onhan Yle verovaroin ylläpidettävä laitos, joten onhan tällaista lupa kysellä ilman, että sivuja suljetaan.
Vielä lopuksi ihmettelen yhtä asiaa, viimekesänä eräs Radio-Pohjanmaan naistoimittaja kuuluttaessaan Ampun täysikuun soittoa, sanoi Amadeuksesta tosi ilkeästi ( tuota asiaa kommentoivat monet A-n. kotisivuillakin, itse en silloin asiaan mitään sanonut), vaan tuo on minua vaivannut pitkään ja nyt on pakko ihmetellä, jos se sallittaneen. Vielä mainitsen, että tuo samainen naistoimittaja " maukuu " aina soittaessaan Marko M.n kappaleita, " meidän iiiiihana ikioma Marko, hänellä on niin ihana äääääänikin. ( selvennykseksi vielä mainitsen, ettei minulla Markoa vastaan mitään ole, mutta tällaista kun kuule alvariinsa, niin pian on jo monella muullakin )
Onko tämä oikein artistien yhdenmukaisen kohtelun vuoksi, toimittajat on yleisön pavelijoita, palkka tulee verovaroista, joten omat mieltymyket on syytä pitää salassa ja kohdeltava kaikkia laulajia yhdenvertaisesti!
Oikeudenmukaista kohtelua KAIKILLE artisteille ja monipuolista musiikkia kansalle toivoo: A-K H.

Anonyymi To 20.1.2011, klo 10.48

A:n ja A:n yhteis-sivulla sai lähettää kysymyksiä "Saunoo" haastatteluun,sieltä ainakin löytyy muutamia,kotisivujen kysymyksiä en tiedä,kun en enää käy siellä

Anonyymi To 20.1.2011, klo 10.34

Levy on tulossa ja keikat alkavat pikkuhiljaa, joten mitä muuta teidän pitäisi tietää?

Anonyymi To 20.1.2011, klo 10.18

Kysymyksiä sai lähettää myös "Saunoo tähtien kans" haastatteluun,jospa Amppu ei halua kertoa suunnitelmistaan !!

Anonyymi To 20.1.2011, klo 09.49

Miksi välillä, kuten äskenkin, tulee teksti "Rekisteröidy Satumaan sivuille". Kuitenkin voi ainakin kirjoittaa. En tiedä, meneekö sitten perille!!!

Anonyymi To 20.1.2011, klo 09.39

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä