Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Ajankohtaista - Ti 22.9.2009, klo 13.56

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2190
tykkää tästä

Amadeus oli viikonloppuna keikalla Lapissa. keikat menivät hyvin ja mukavia ihmisiä tuli taas tavattua. Jo viime viikolla ensioireita osoittanut flunssa tosin haittasi ja toistuvien ääniongelmien syyksi on nyt selvinnyt ahdas poskiontelo. Tällä viikolla Amadeus on joutunut perumaan arkikeikat, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus taas nousta lavalle.

Amadeus kertoo myös millainen tausta on hänen ristimänimillään. - Toimittajakin teki kotiläksynsä: vastaus on ”Jumalan rakastama”.

 

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2954)

Ei vanhoja mutta ikäneitoja :)

Anonyymi La 29.1.2011, klo 00.24

Ei olla, mutta eihän me vanhoiksikaan tunnustauduta, vai mitä? Jatketaan höpöttelyä vaan! T.Elisukka

Anonyymi La 29.1.2011, klo 00.13

niin Elisukka me jotka täällä vielä ollaan ei me ihan nuoria enää olla :)

Anonyymi Pe 28.1.2011, klo 22.49

Minäkin haluan kiittää Annelia! Saatiin niitä ihania "elonmerkkejä" Amppusesta, joita ainakin itse olen kaivannut. Kiitos! Kommentoijalle to 21.35 haluan sanoa omalta osaltani, että ei kyse olekaan yksinomaan siitä, onko Amppusesta täällä juttuja. Kaikki, jotka täällä ovat asuneet, tietävät varmasti, mitä tarkoitin "hiljaisuudella". Ja sinä Liljuskani, olehan vastakin skarppina höpöttelemään aina kun siltä tuntuu. Täällä saa ja pitääkin höpötellä. Tämähän on Ampun sivu, mukavan ja huumorintajuisen nuoren ihmisen. Muista se! Terkuin Elisukka

Anonyymi Pe 28.1.2011, klo 22.37

Varmasti oli upeeta! Olen iloinen niitten puolesta jotka tilaisuudessa olivat - ja ihan pikkiriikkisen kateellinen myönnän olevani... Mutta ihan vähän vain.

Anonyymi Pe 28.1.2011, klo 17.16

En ole käynyt tällä sivulla vähään aikaan, enkä tiedä "päivän aiheesta".
Asiani ei koske mitään edellistä aihetta, joten en viitsinyt lukea kirjoituksia. Amadeus esiintyi eilen Tampereella järjestetyssä yksityistilaisuudessa säestäjänä oli pianisti Vesa Lintula. Saimme nauttia todella hyvästä musiikin annista. Amadeuksella oli paljon uusia lauluja, joita hän tulkitsi mahtavalla tunteella. Yleisö koostui suurimmaksi osaksi henköistä, jotka eivät oleet nähneet kunkkua livenä. Voitte kuvitella minkälainen tunnelma oli. Niinkun yleensäkin Amadeus arvosti tilaisuutta ja esiintyi smokissa, kuitenkin hyvin vapaasti ja kommunikoi yleisön kanssa. Ja ääni oli mahtava, moni tulikin sanomaan, että ymmärtävät täysin minun hurahtamiseni. Eihän tällaisesta voi olla pitämättä. Ja tietenkin Amadeusta toivottiin Tampereelle uudelleen.

Anneli Pe 28.1.2011, klo 16.36

Perrrr ...Jantaita:):):):):)

...Ja Taas On"Liljuskaisenne"Kai Tehtävä Tikusta Asiaa ...Huoh...

No,Niin ...Aluksi Haluan Kiittää Kainuutartamme Eiliseen Tekstiini Perehtymisestä!!!!! ...Yleensä Kai Kukaan Ei Jaksa Eikä Viitsi Höpötyksiini Paneutua:):):):):)

...Ja Kiitokset Sinä Elisamme Ansaitset Kyllä EilisIltaisista Ansiokkaista Pohdinnoistasikin...

Aika Kuluu Ja Varjo Venyy ...Pian On Jälleen IltaPäivä Käsillä ...Joten"Liljuska"Lyylikki Ei Avaudu Nyt Enempää...

Amppuisampaa Tulevaisuutta Koko Laajalle FaniKunnalle!!!!! ...Ja Airille Kärsivällisyyttä Ja Ymmärtäväisyyttä SatuMaahisKomppanian EdesOttamuksien Seuraamiseen!!!!!

MinäMinäMinähän Se Täällä Taas:):):):):)

laaksonlilja Pe 28.1.2011, klo 11.59

Yleensä artistin kotisivuilta löytyy tietoja keikoista,videoista ym.Miksi Satumaassa pitäis olla jatkuvasti Ampusta juttuja,varsinkaan kun mitään erikoista ei ole näkyvissä ! Jos jotain uutta on tulossa niin ne tiedot löytyy varmasti ensin hänen sivuiltaan. Kyllähän täällä voi kommentoida Ampusta ilman että pitää aina uusi otsikko olla.

Anonyymi To 27.1.2011, klo 21.35

Se oli Elisa, ku äskeisen(ja tämän) kommentin pisti.

Anonyymi To 27.1.2011, klo 20.29

Kiitokset Airille vastauksesta! Mukava tietäää, että vielä elät ja hengität! Itse en ole ollenkaan osannut ajatella niin, ettei Amppu toimisi ammatissaan, vaikka taukoa on pitänytkin. Niin juuri, tauoksi olen ajatellut. No kyllähän pitkä hiljaisuus kummastutti, myönnän sen. Myönnän, vaikka kohta joku tuleekin ja ärähtää. Näin se menee.
Kiva Liljukka, kun muistutit vuoden takaisesta hommelista. Niin ne vuodet vierii AmppuLandiassa.

Anonyymi To 27.1.2011, klo 20.27

Torstai On Toivoa Täynnä!!!!! ...Vai Onko Sittenkään?????

Muistattekos Arvoisat SatuMaahisKollegat,Mitä Tapahtuikaan Vuosi Sitten TammiKuun 27.Päivänä?????

Aivan Oikein,Aivan Oikein!!!!! ...AMADEUS-Albumit Olivat Juuri(Ainakin Suurimmaksi Osaksi)Saapuneet Kaikenlaisten SuperHyperMegaMaxiTavaraTaivaiden(No,Tässä Yhteydessä Taivaiden,Muulloin Lähinnä H****ttien)Ja Kai Hieman Pienempienkin Myymälöiden LevyHyllyille,Jotka Me Fanaattiset AinaisFaniTuiset Sitten Pengoimme HuiskinHaiskin YmpäriÄmpäri KunkkuKuntaa!!!!! ...Ja Jokainen Meistä Lupasi Täällä Suojella Kaikin Keinoin Tuota Kieli Vyön Alla Metsästämäänsä KullanKallista Aarrettaan Hyytävältä PakkasViimaLumiMyräkkäSäältä Ja Jäätävän Kylmyyden Kohmettamalta Auton CD-Soittimelta!!!!! ...Niin,Ja Tietystikin Lämmittää"Häntä"Suurella Hellyydellä Ja Rakkaudella!!!!!

Oi Niitä Aikoja,Oi Niitä Aikoja...

Kirjoittelemisiin!!!!! ...Voisittehan Te Muutkin Pärötellä Tänne JonkinMoisia Katsauksia SatuMaiseen AL-Historiaamme!!!!! ...Jotta Tässäkin Kammarissa(Siteeraan Nyt Ippaa!!!!!)Olisi Koko Ajan Edes Jonkin Verran Elämää Meidän Odotellessamme(Liian)Malttamattomina Noiden UpoUusien Musiikillisten HerkkuPullien Kypsymistä...

Heippa Taas!!!!! ...Ja Toki Kutkuttavan Jännittävää Uusien Amppuisten Elämysten OdotusAikaa Kaikille!!!!!

Viestin"Raapustajan"Ei Tarvinne Esittäytyä:):):):):)

laaksonlilja To 27.1.2011, klo 18.30

Hei kaikille!
Marli kirjoitit asiaa ja olen paljon samaa mieltä kanssasi.Amadeus on niin kovin nuori ja hakee elämänsä suuntaa.Kun ajattelee kuinka hänen koko elämänsä muuttui kertaheitolla tangokuninkuuden myötä,on selvää ettei tulevaisuuden suunta ole ihan miettimättä selvä.Hän on kuitenkin järkevä nuori ja varmasti löytää oikean tien mitä kulkea.Elämään kuuluu myös joskus väärät valinnat,joista otetaan opiksi ja jatketaan entistä vahvempina.Annetaan Amadeuksen tehdä omat valintansa,kyllähän viisaita neuvoja on maailma täynnä,mutta viimekädessä onnen avaimet ovat jokaisen omassa taskussa.Liika huolehtiminen ja holhous meidän fanien taholta ei välttämättä ole oikea tapa toimia.Kiitos silloin kun on kiitoksen paikka ,ja arvostelu silloin kun on syytä siihen.Odottelen mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.
Mitä parhainta tulevaisuutta Amadeukselle toivoen.
HL

Anonyymi To 27.1.2011, klo 13.40

Ampun blogit on otettu täälläkin keskusteluun. En ole niiden linkkeihin perehtynyt, mutta Ampun omat kirjoitukset on mielestäni normaalia maailmankatsomuspohdintaa ja elämän arvojen etsintää. Nuorena aloitin minäkin pohtimisen ja jatkan edelleen. Kaikilla ei ole siihen tarvetta tai pohtivat eri asioita, Erilaisiahan me ollaan. Nykyään vaan monenlaisista terapioista ja hoitomuodoista elämälleen tukea hakevia ihmisiä taitaa olla aika paljon ihan päivittäistä perustyötä tekevissäkin. Pidetäänkö jotain nelikymppistä omituisena, jos kertoo käyvänsä vaikkapa reikihoidossa? Tämä tästä.

Niitä ihmisiä, joiden elämässä laulun "Ei kenenkään lähimmäinen" sanat ovat täyttä totta taitaa kyllä olla nykyäänkin pahan paljon, ei koske enää vain romaneja.

Tuupissahan voi kuunnella kun Amppu laulaa tuon "Ei kenenkään lähimmäinen": Minusta se on niin hieno esitys, että olisin kyllä viemässä Amppua esiintymään pieniin klubeihin, joissa hän voisi improvisoida ja jammailla mielensä mukaan, on hän niin sisällä tuossa esityksessä. Entäs vielä kitara kainaloon..........
Eli toisesta kädestä vedetään tanssilavoille, toisesta konserttilavoille, klubeihin on sitten vedettävä kiharoista. Jalat on meidän joka suuntaan repijöidenkin annettava Ampun pitää maan pinnalla ja vois olla kengissä hyvät pohjatkin, kun on niin liukkaat kelit.......
Terveisin Marli.

Anonyymi To 27.1.2011, klo 12.13

Enpä ole käynyt Markon sivuilla. En käynyt edes Sinitaivaskonserissa viime syksynä. Syksyllä 2009 kävin kahdessa Sinitaivaskonsertissa ja Ampun vuoksi.

Auli To 27.1.2011, klo 10.50

@AK-H: Satumaan sivuilla kommentoijat saavat kulkea vapaasti ja kommentoida kaikkia artisteja ja heitä käsitteleviä juttuja.

 

Airi S.

airi_yle To 27.1.2011, klo 10.49

TOTTA piti sanoa äsken!

Anonyymi To 27.1.2011, klo 09.53

Totahan tuo Auli kuitenkin puhuu, siitä ei päästä mihinkään!

Anonyymi To 27.1.2011, klo 09.52

Nimimerkki Auli, olet tuttu Markon sivuilta, miksi nyt täällä ???

Anonyymi To 27.1.2011, klo 09.44

Asiaapa Auli haastelet !

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 23.10

Amppu on keskittynyt maailmanparantamiseen ainakin blogikirjoituksista päätellen. Yhdessä blogissa oli vain otsikko, teksi puuttui kokonaan. Mitä hän sillä tarkoitti??

Ja fanit fanittaa. Kukaan ei uskalla sanoa muuta kuin, että oikein hienoa ja hyvää. Jos joku yrittää jotain kirjoittaa jotain muuta, ovat muut fanit kuin herhiläiset kimpussa.

Kun näin jatkuu, Amppu on pelannut itsensä ulos.

Auli Ke 26.1.2011, klo 22.36

Onhan täällä Ampun sivu auki,mutta eihän kommentteja kovin paljon näytä olevan,ehkä suurin osa faneista viihtyy kotisivuilla ja onhan sitten vielä fasebook missä voi keskustella !

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 20.50

HuHuu vaan Teille Hul…Lut…Televat Amputtelijat! :) Tulinpa kerran, aikojen alussa, Amppusen perässä tänne SatuMaahan, koettu on niin hyvät kuin huonot hetket ja täällä kodossamme kai viimeiseen OvenNarahdukseen pysyttelen. Kiitos A-K H perhän huutelusta! Toivon, että et nyt ihan kokonaan hylkäisi tätäkään KotoPesää, jokainen toki kirjoittaa siellä missä parhaiten viihtyy ja miksi ei useammassakin paikassa. Olen Elisan ja Ipan kanssa samoilla linjoilla, että kaikki AmadeusLandian FanitusKanavat tarvitaan. Toivottavasti Ylen ovi on avoin ja kynnys matala jatkossakin.

Voi Airi, kun meillä on jo nyt AmpPuutosTautia, mutta katsellaan nyt sitten vaikka näitä TaideAarteita
http://jga-makeover.blogspot.com/

Mukavaa iltaa!
t: Noitukka

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 20.37

Hei vaan!

- ei ole ylen hylkäämä kolkka, mutta juttua ei voi tehdä kenestäkään artistista joka ei aktiivisesti ammatissaan toimi. Silloin hän on meidän silmissämme yksityishenkilö, jonka tekemiset eivät ylitä jutuntekokynnystä.

 

t. Airi S.

airi_yle Ke 26.1.2011, klo 17.49

Hei vielä! Lisään vielä äskeiseen, että minun ajatuksissani on myös Ylen etu pitää Ampunkin sivut virkeinä, ei muuten pojoja heru. Näin! T:Elisa

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 17.06

kyllähän täällä hengissä ollaan, kiitos vaan A-K H! Hiljaistahan täällä pakkaa nykyisin olemaan, mutta onneksi ei vielä sentään ole lyöty sitä lappua luukulle. Jotenkin tuntuu tosiaan siltä, että tämä on Noitukan sanoin "Ylen hylkäämä kolkka". Tuntuuko teistä muista samalta? Se on ikävä tunne. Olen edelleenkin sitä mieltä, että on Ampun etu, jos fanituskanavia löytyy netistäkin useita ja muutenkin ympäriämpäri KunkkuKunnan. Tietty se on fanituistenkin etu. Kiitos kaikille teille, jotka vielä jaksatte tänne kirjoitella! Mukavaa päivänjatkoa Satumaahiset! Terkuin Elisa

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 17.03

No...en tiedä onko Ampun sivu sen viihtyisämpi,samoista asioista kirjoitetaan,sitten piiiitkiä joita ei jaksa lukea !

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 12.41

Kijoitin äsken kommentin, vaan häipyi taivaantuuliin, kaipailin siinä Noitukkaa, KT.tä, Elisaa, Marlia ym. mukavia anonyymejä, siis peräänhuutelin, kuten Liljuskainenkin, vaan en enää jaksa tuota uusiksi kirjoittaa. Olenkin kommentoinut vähän Ampun sivuilla, enkä enää täällä, syykin on se, että tuontyyliset kommentit kuin la. 22.1. klo 01.35, saa täällä "loistaa " on poistumiseni syy. Amadeuksen sivuilla on viihtyisämpi tunnelma.
Olen saanut näköjään kiitoksia osakseni, liekö niitä ansainnut ?, mutta Teille paljon kiitoksia niistä !! Itse kiittäisin noita kaipaamiani henkilöitä, olemmehan aina puhaltaneet yhteen hiileen, siis KIITOS TEILLE !
Tätä kirjoittaessani yllätys, yllätys, radiossa soi äskettäin Ampun Täysikuu, hieno tulkinta, vaikka Amppunen oli tuolloin aivan uransa alkumetreillä, paras tulkinta koskaan tuosta tangosta, hyvin siinä Mika Toivanen onnistui, muistaakseni sovitus on hänen työtään.
Toivon tosiaankin, että ennenkuin pitää heittäää lusikka nurkkaan lopullisesti, saadaan nauttia Amadeuksen monista, monista loistavista tulkinnoista, useista albumeista, niiden voimalla jaksaa tässä kavalassa maailmassa !!! Kevätaurinkokin meitä kohta hellii, mieli virkistyy, voidaan hyvin, terveisin A-K H.

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 11.41

Aika outo kirjoitus !!

Anonyymi Ti 25.1.2011, klo 00.15

Lukaiskaapa Ampun uusin blogi. Minut se teki surulliseksi.

Auli Ma 24.1.2011, klo 22.13

Hih hih, no tietenkin Liljukkaa tarkoitin huhuilla, en sentään itseäni. Voi laupias taivas sentään, kaikkea tämä teettää. -Ellukka-

Anonyymi Ma 24.1.2011, klo 17.08

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä