Johanna Iivanainen: Kadotaan uneen

Johanna Iivanainen: Kadotaan uneen

Levyarviot - Ke 23.3.2011, klo 13.57 - Toimittaja: Juha-Pekka Sillanpää

Johanna Iivanainen Kadotaan uneenJohanna Iivanainen Kadotaan uneen

298
tykkää tästä

Suomen Euroviisukarsinnoista isolle yleisölle tutuksi tullut Johanna Iivanainen on tehnyt pitkää uraa jazz-piireissä. Hänen ääntään on saattanut kuulla myös 1N nimisen bändin laulusolistina.Uudelle pitkäsoitolleen hän on löytänyt kumppanikseen pitkänlinjan suomalaisen laulaja-lauluntekijän. Lopputuloksena markkinoille on saatu alkuvuoden ehdottomiin huippuihin kuuluva levy, jonka soisi löytävän mahdollisimman suuren kuulujakunnan.

Edu Kettusen tuottama Kadotaan uneen -albumi on laulajan ja laulujen levy. Sen kappaleissa on koskettavia, taidolla lauluiksi tehtyjä tarinoita ja ne tulkitsee äärimmäisen kauniin äänen omaava solisti. Kappaleiden sovitukset ja tuotanto on tehty palvelemaan juuri näitä kahta; laulua ja laulajaa.

Mitään ylimääräistä ei ole kelpuutettu mukaan, ei ole tarvinnut. Kettunen on toiminut levyllä, paitsi tuottajana ja sovittajana, myös lauluntekijänä.  Hänen lisäkseen kappaleita ovat tehneet, paitsi Johanna Iivanainen itse, muun muassa Esa Eloranta ja Pasi Hartikainen.

Laulujen tarinat kuljettavat kuulijansa Tikkurilasta Denveriin ja Kööpenhaminasta Irakiin ja Saharan autiomaahan. Välillä kuljetaan tukevasti maan pinnalla, välillä taas kurkotetaan taivaisiin. Kaiken sitoo eheäksi kokonaisuudeksi Johanna Iivanaisen ääni jonka äärellä korva lepää ja lepää myös mieli.

Lisää artisteista:Johanna Iivanainen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä