Mukava mies Heathrowssa

Mukava mies Heathrowssa

Minä ja Irwin - Ma 1.11.2010, klo 15.44

Irwin Goodman TV2:n studiolla 1971, taustalla basisti Timo LehtonenIrwin Goodman TV2:n studiolla 1971, taustalla basisti Timo Lehtonen

150
tykkää tästä

Olin au-pair tyttönä Englannissa, kun koulukaverini perheineen emigroitui  Australiaan ja yöpyi Lontoossa. Lähdin tapaamaan heitä Heathrown lentokenttähotelliin ja odotellessani terminaalin alakerrassa bussia kuulin jonkun kiroavan suomeksi.  Vilkaisin pylvään taakse ja näin Irwinin. Huusin: Saiskos nimikirjoituksen!

Irwin pysähtyi, mutta oli jatkamassa matkaa, kun kiljaisin uudelleen: No, saisko sen nimikirjoituksen!  Irwin pysähtyi ja katsoi epäuskoisena minuun.  Lähti kuitenkin sateesta luokseni laiturille kysyen; mitäs täällä teet?  Sanoin odotelleeni häntä, mutta kerroin kuitenkin miksi siellä olin ja kysyin mitä hän Lontoossa tekee.  Irwin kertoi tulleensa katsomaan mitä Lontoossa tapahtuu samalla kaivaen kynää, joka sitten löytyi hänen matkakumppaniltaan ja sain nimikirjoituksen käteeni.  

Toivottelimme hyvät jatkot toisillemme ja sain siitä puhtia mennä soittamaan hotelliin, josta sitten laitettiin bussi minua noutamaan.  

Ylpeänä esittelin kaverilleni kättäni jossa komeili Irwinin nimmari. En mennyt koskaan katsomaan Irwiniä 'livenä' vaikka vuosia myöhemmin mieleni olisi tehnyt kysyä muistaako hän tapauksen.  Halusin pitää muistikuvani mukavasta miehestä jollainen hän oli tavatessamme Heathrown kentällä 16.11.1970.

Annukka

Lisää artisteista:Irwin

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Minä ja Irwin

Kolmelle eri vuosikymmenelle ulottuneella urallaan Irwin jätti jälkensä suomalaisten sieluihin ja musiikkimakuun. Jokainen tuntee Irwinin kappaleita ja ne ovat soineet itse kunkin elämän ääniraitana. Millaisissa tilanteissa tai elämänvaiheissa Sinä olet kokenut Irwinin musiikin itsellesi erityisen läheiseksi ja miksi? Satumaan Minä ja Irwin -tarinakilpailu on päättynyt. Tutustu tarinoiden parhaimmistoon!

Muualla Yle.fi:ssä