Irwin viihdytti venepakolaisia

Irwin viihdytti venepakolaisia

Minä ja Irwin - Ma 29.11.2010, klo 16.37

Irwin Goodman heittelee valokuviaan yleisölle Lahden Kansantalolla 1970Irwin Goodman heittelee valokuviaan yleisölle Lahden Kansantalolla 1970

Norttivaarin keikkakuvaus 1970-luvun Tukholmasta.

136
tykkää tästä

Muutin 1970 vuonna Ruotsiin. Irwin kävi meitä "venepakolaisia" viihdyttämässä useasti. Näin Irwinin Kungsör- nimisessä paikassa pari kertaa. Se oli silloin suomalaisten suosima huvikeskus.

Toisella kertaa satuin olemaan pihamaalla kun Irwin saapui mustalla länsiautolla pihaan. Irwin nousi ylös takapenkiltä ja lähti kävelemään lavaa kohti. Joku huusi Irwinille, että mikä kunto? Irwin nosteli käsiään ja sanoi MINÄ OLEN VOIMAKAS.

Lavalla sitten soittojen lomassa joku eturivissä tarjosi Irwinille ryyppyä. Irwin sanoi, että ei hän voi sinun viimeisiä viinojasi juoda. Kaveri kehui, että kyllä sitä piisaa. Siihen Irwin vastasi, että laita kierros koko salille. Kaveri häipyi äkkiä johonkin vähin äänin vai olisiko järjestysmiehet vieneet pamputettavaksi. Olivat meinaan tosi vittumaisia maanmiehiään kohtaan. Kokemusta on. MUTTA KANSALLA OLI HAUSKAA !

Terveiset kaikille Irwin klubin jäsenille !

 terv .  jäsen numero 108 "norttivaari "

Lisää artisteista:Irwin

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Minä ja Irwin

Kolmelle eri vuosikymmenelle ulottuneella urallaan Irwin jätti jälkensä suomalaisten sieluihin ja musiikkimakuun. Jokainen tuntee Irwinin kappaleita ja ne ovat soineet itse kunkin elämän ääniraitana. Millaisissa tilanteissa tai elämänvaiheissa Sinä olet kokenut Irwinin musiikin itsellesi erityisen läheiseksi ja miksi? Satumaan Minä ja Irwin -tarinakilpailu on päättynyt. Tutustu tarinoiden parhaimmistoon!

Muualla Yle.fi:ssä