”Suutelin Irwinin paljasta rintaa”

”Suutelin Irwinin paljasta rintaa”

Minä ja Irwin - Ke 1.12.2010, klo 12.35

Irwin Goodman ravintola Seurahuoneella Tampereella 1984Irwin Goodman ravintola Seurahuoneella Tampereella 1984

”Että hävettääkö?  Alkoholia oli vähän tuossa kohtaamisessa, mutta sitten kun Irwin kuoli, olen tuntenut pelkkää iloa siitä kohtaamisesta. Siinä oli vain ja ainoastaan hellyyttä - ja arvonantoa hänen omalle laadulleen”, kertoo Aino.

294
tykkää tästä

”Että hävettääkö?  Alkoholia oli vähän tuossa kohtaamisessa, mutta sitten kun Irwin kuoli, olen tuntenut pelkkää iloa siitä kohtaamisesta. Siinä oli vain ja ainoastaan hellyyttä - ja arvonantoa hänen omalle laadulleen”, kertoo Aino

Se oli sitä aikaa, kun Irwin tuli kera Rentun Ruusun. Että minä tykkäsin siitä kappaleesta. Se on niin rehellinen, paljas ja herkkä.

Olin käymässä Keravalla täältä pohjoisesta kotoisin olevan ystävättäreni luona. Oli joku tavallisista tavallisin arki-ilta, menimme paikalliseen kuppilaan. Siellä oli hiljaista ja rauhallista. Yksi yksinäinen mies siinä hortoili ja yritti meidän kanssamme kontaktia. Sitten sisään käveli itse Irwin, reippaanoloisena ja naisen kanssa. Tiedä oliko vaimo vai ystävä.

No tämä kontaktia ottava mieshenkilö siinä pörräili pöytämme ympärillä edelleen ja niinpä me keksimme hänelle tehtävän. "Saat istahtaa kanssamme, jos saat Irwinin käymään pöydässämme". Ja niin siinä kävi, että Irwin tuli reippaana ja raikkaana tervehtimään. Kerroimme olevamme pohjoisesta ja kerroimme tykkäävämme hänestä ja Rentun Ruususta. Ja sitten minä - jo häntä paljonkin aikuisempi - nousin seisomaan ja hellästi kosketin hänen - jälleen kerran paljasta - rintaansa huulillani ja sanoin kiitos. Alkoholia oli vähän tuossa kohtaamisessa, silti jälkeenpäin piti sitä asiaa kelata eestaas.

Että hävettääkö? Sitten kun Irwin kuoli, olen tuntenut pelkkää iloa siitä kohtaamisesta. Siinä oli vain ja ainoastaan hellyyttä - ja arvonantoa hänen omalle laadulleen.

Aino

Lisää artisteista:Irwin

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Minä ja Irwin

Kolmelle eri vuosikymmenelle ulottuneella urallaan Irwin jätti jälkensä suomalaisten sieluihin ja musiikkimakuun. Jokainen tuntee Irwinin kappaleita ja ne ovat soineet itse kunkin elämän ääniraitana. Millaisissa tilanteissa tai elämänvaiheissa Sinä olet kokenut Irwinin musiikin itsellesi erityisen läheiseksi ja miksi? Satumaan Minä ja Irwin -tarinakilpailu on päättynyt. Tutustu tarinoiden parhaimmistoon!

Muualla Yle.fi:ssä