Johanna pääsi Irwinin syliin

Johanna pääsi Irwinin syliin

Minä ja Irwin - Ke 10.11.2010, klo 11.50

Johanna K. Irwinin sylisssä 1985Johanna K. Irwinin sylisssä 1985

335
tykkää tästä

Elettiin 80-luvun puoliväliä Juvalla. Juvahotelliin oli tulossa esiintymään suuren suuri tähti , mies nimeltään Irwin Goodman. Olin tällöin 5-vuotias pellavapäinen pieni tyttönen, hotellin johtajan tytär, joka ei tietenkään illalla nuoren iän vuoksi päässyt ravintolatilaan katsomaan Irwinin keikkaa.

Irwin yöpyi hotellissa ja luonnollisesti nautti aamupalaa seuraavana aamuna kabinetissa.(Taisi  puuron sijasta kylläkin nauttia kossua) Minä olin pukeutunut kansallispukuun ja harmaaseen toppatakkiin ja mennyt tervehtimään Irwiniä.

Valokuvaotos olohuoneen senkin ylälaatikossa tuo mieleeni muistot vuodelta 1985. Kuvassa tosissaan poseeraa pellavapäinen tyttö kansallispuvussaan harmaansiniseen ruutupukuun pukeutuneen Irwin Goodmanin sylissä.

Johanna

Lisää artisteista:Irwin

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Muistan kyseisen kuvan oikein hyvin.
Minäkään en valitettavasti voinnut jäädä kuuntelemaan kansantaiteilijan keikkaa,vaikkakin olin täyttänyt jo 10 vuotta.
Lauloin tosin kaksi kappaletta orkesterin säestyksellä ennen Irwininin saapumista lavalle: Jaakko Tepon Työttömän laulu ja vanha svengi,
niinkuin olin tehnyt joka viikonloppu jo parin vuoden ajan eri orkesterien säestyksellä. Mutta tämä ilta oli spesiaali, koska olihan Irwin ollut jo vuosia pikku Mikon suuri Idoli. Ennen kun Irwin saapui lavalle Isäni sanoi, no niin lapset nukkumaan"siihen aikaan artistit aloittivat jo useasti klo.21.00" Mutta seuraavana aamuna olimme syömässä normaalisti aamupalaa hotellisamme, kun pöytäämme saapuu taiteilija itse, hän kysyy ystävällisesti saako seuraamme liittyä siskoni Johanna ja minä, toki vastaamme innosta hehkuen että ilman muuta!!
Samalla hän sanoo minulle:"kuulehan nuori mies, et millään viitsisi kipaista puolilitraa tuoremehua ja sano niille tytöille etteivät suotta laita niitä kuutiota sinne sekaan." Ja niin pikku Mikko teki työtä käskettyä, kun saavuin takaisin hän otti hihastaan kossupullon josta oli otettu aivan pieni hörppy ja joi sen yhdellä kulauksella ja tuoremehut päälle, pyyhki viiksensä ja sanoi:"Katsoppa poika näin alkaa uusi päivä Rockn rollia" Silloin minä kipitin hotellin keittiöön ja sanoin isälleni:"Nyt minä tiedän mikä minusta tulee isona...IRWIN GOODMAN:) 12 vuotta myöhemmin kyseisestä hetkestä elätinkin itseni täysin musiikille ja suomea kiertävänä viihteen monitoimimiehenä ja 14 vuotta jo uraa takana...eli kiitos Irwin:)

Mikko veli Ke 10.11.2010, klo 22.18

Uusimmat

Minä ja Irwin

Kolmelle eri vuosikymmenelle ulottuneella urallaan Irwin jätti jälkensä suomalaisten sieluihin ja musiikkimakuun. Jokainen tuntee Irwinin kappaleita ja ne ovat soineet itse kunkin elämän ääniraitana. Millaisissa tilanteissa tai elämänvaiheissa Sinä olet kokenut Irwinin musiikin itsellesi erityisen läheiseksi ja miksi? Satumaan Minä ja Irwin -tarinakilpailu on päättynyt. Tutustu tarinoiden parhaimmistoon!

Muualla Yle.fi:ssä