A-studio: Väyrysen bensis

Julkaistu tiistaina 07.12.2010 0 192

Paavo Väyrynen harkitsi bensiinibisnestä.

TV1 keskiviikkona 8.12. klo 21.05

Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen sai pari vuotta sitten mainion kotimaisen bisnesidean: Keminmaa tarvitsee uuden bensiksen.

Suunnitelmia syntyi ja hanketta pohjustettiin kunnes asia pysähtyi. Laskua syntyi, mutta se ei jäänyt rasittamaan ministerin kukkaroa.

Toimittajana Ari Korvola.

 

Euron pelastusoperaatio Brysselissä

EU-maat hyväksyivät maanantaina ja tiistaina Irlannin tukipaketin, mutta joutuivat varautumaan siihen milloin Portugali, Espanja ja ne muut ovat vuorostaan avustettavien jonossa. Euroopan raha- ja talousjärjestelmään on tehtävä remontti, mutta keinot ja aikataulut ovat hämärän peitossa.

Suomen juhliessa itsenäisyyttä suomalainen valtiovarainministeri ja suomalainen talouskomissaari järjestelivät eurooppalaista finanssikriisiä Brysselin kokoussaleissa.

Toimittajana Risto Makkonen.

 

Laurille uusi sydän

Lauri Riihimäen sydämessä todettiin vakava vajaatoiminta vuoden 2009 lopulla. Parikymppinen mies joutui turvautumaan mukana kuljetettavaan tekosydämeen ja ryhtyi odottamaan uuden sydämen löytymistä.

Toimittaja Risto Kuusisto seurasi Laurin elämää, odotusta, uuden sydämen noutamista ja vaikeita leikkauksia lähes vuoden ajan. Tarinaa esitettiin useana jaksona TV1:n Puoli Seitsemän -ohjelmassa. Nyt A-studio esittää tarinan tiivistettynä koosteena.

Ohjelmassa selvitellään myös elinten luovutusta koskevaa lakia ja käytäntöä.

Toimittajana Liisa Härmälä-Heiskanen.

 

Lähetyksen juontaa Renny Jokelin.

 

 

Suosittele192 Suosittelee
Asiasanat:

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä