Aamu-tv: Oopperasta kajahtaa

Julkaistu tiistaina 01.02.2011 5 177

Oopperan kulisseihin sukeltavat Annika Damström ja Mika Saarelainen.

TV1 torstaina 3.2. klo 6.25 – 9.30

Kuinka monta tossuparia ballerina Minna Tervamäki kuluttaa vuodessa? Millaisia muistoja Mikko Franckilla on poikasopraanoajaltaan? Mitä tapahtuu hetkeä ennen kuin sopraano astuu lavalle?

Ykkösen Aamu-tv tarjoaa torstaina 3.2. runsaasti tuttuja vieraita oopperan ja baletin maailmasta sekä kulissientakaisia tunnelmia lähetyksessään satavuotiaasta Suomen Kansallisoopperasta.

Lähetyksen aikana selviää ainakin se, miten balettiin pääsee töihin, kuka tekee Suomen kauneimmat tiarat sekä millaisia kommelluksia Kansallisoopperan näyttämöllä on koettu.

Vieraina lähetyksessä ovat muun muassa kulttuuriministeri Stefan Wallin, Kansallisoopperan pääjohtaja Päivi Kärkkäinen ja baletinjohtaja Kenneth Greve, tähtiballerina Minna Tervamäki sekä taiteellinen johtaja Mikko Franck.

Juontajina Annika Damström ja Mika Saarelainen.

 

Aamu-tv

 

Suosittele177 Suosittelee

Kommentit

torstaina 03.02.2011

Kiitos iki-ihanasta aamuohjelmasta Kansallisoopperasta. Kulissien takainen elämä on mielenkiintoista, oopperan työntekijöiden haastattelut loistavia. Siis koko ohjelma hieno idea. Lisää samanlaista.
Kiitos koko ohjelman tekijöille!

Kerrankin pohjois tyttö pääsi oopperaan.

torstaina 03.02.2011

Miksi toimittajat olivat niin hermostuneita? Oopperassa olevat ihmiset tekevät vakavasti otettavaa työtä ammattitaidolla mutta sitä ei aina osattu tuoda esille. Haastateltavien kasvoilta näkyi monesti hämmennys lapsekkaiden kysymysten ja neuroottisten naurukohtausten vuoksi.

torstaina 03.02.2011

Kiitoksia vallan hienosta aamuhetkestä.

Onnittelut Aamu-TV:n tiimille hyvin suunnitellusta ja toteutetusta ajankohtaisohjelmasta.

Erityisesti kiitos Annikalle ja Mikalle välittömän ja iloisen ilmapiirin luomisesta, missä ei pönötyksestä ollut tietoakaan.

Toivottavasti saan jatkossa nauttia yhtä riemastuttavista aamun avauksista.

torstaina 03.02.2011

Kiitos aivan ihanasta aamusta! Olen samaa mieltä kuin Pentti Korhonen, pönötyksestä ei ollut tietoakaan ja kuitenkin tunnelma oli niin mahtavan lumoava, että kyyneliltä ei voinut välttyä, tosin ei naurultakaan Mikko Franckin loistavaa juonen tiivistystä vuodelta 1989 katsoessa, tai Lilli Paasikiven sanoessa, että pitää olla kuntoa että saa omankin äänensä kuuluviin silloin kun laulaa duettoa Matti Salmisen kainalossa.
Kiitos Mika ja Annika, tämä oli teidän paras aamunne!

torstaina 03.02.2011

Kiitos ihanasta aamulähetyksestä!! Ooppera-teema oli mitä kiehtovin. Lisää tälläistä :-)

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä