Päivän kasvo

Julkaistu torstaina 09.06.2011 32 202

Toimittaja Heikki Ali-Hokka on yksi kesän haastattelijoista Päivän kasvo -ohjelmassa.

TV1 arkisin 13.6. - 12.8.2011 klo 18.20 - 18.30

Kesän ajankohtaishaastattelu Päivän kasvo palaa ruutuun. Vieraana studiossa on päivän uutiseen liittyvä henkilö.

Ohjelma lähetetään kesällä päivittäin maanantaista perjantaihin.

Kymmenminuuttinen, suorana lähetettävä haastatteluohjelma nähdään TV1:ssä klo 18.20 alkuillan uutispaketin jälkeen.

Päivän kasvo on YLE Uutisten tuotantoa.

 

Muualla netissä:

Yle Uutiset

 

 

Suosittele202 Suosittelee

Kommentit

torstaina 07.07.2011

mikä se on se kommariryhmä siellä ylessä jolle on mennyt kuin huume veriin etsiä syitä kepusta ja hiihtoliitosta ja politisoida asioita ja syyttää kanervaa, mattia,kepua, pavea,maaseutua jne...mitäs kun ei löydy enää asiantynkää näistä ja kun omia ei voi haukkua hesaa, demareita, kokoomusta, hesan virkamiehiä jotka antaa ilmi eduskunnan hevosmiesjuttuja kateudessaan..tiitisen listaa ei voi paljastaa..omia salakuunteluja...kuka valehtelee kaikkein eniten siinä kysymys...ei kait maalta tulevat edustajat voi tietää hesanmedian kepukortilla peliä millään.....ja sitä historiaa jota olette keränneet sairaasti omaan kaaliin. Hesan media ja ne jotka vaahtoaa heti parin minutin sisään kun tapaa että miten rakas mesta hesa on...heillä on joku päävamma...heidät pitäisi siirtää suomenlinnaan ja antaa se oma hesapassi ja lauttaliput.

tiistaina 26.07.2011

Katsoin ti 26.7 klo 18.20 Päivän Kasvo ohjelman, missä media-asiantuntijaa haastateltiin siitä, miten suomalainen media oli käsitellyt Norjan terroritekoa.
Esitetyt kysymykset ja näkökulmat olivat sinänsä asiallisia.
Yhtä ihmettelin: Sanallakaan ei sivuttu ampumadraaman poliittisen luonteen käsittelyä suomalaisessa mediassa. Pidin tätä suurena puutteena.

torstaina 28.07.2011

Uskomattoman hyvä ja miellyttävä toimitaja tämä Paula Pokkinen!

perjantaina 12.08.2011

Ylen harrastama gallupterrori jytää ja jytkää! JYTKY! Kysytään jos kysytään tietyiltä piireiltä ja siitä vedetään otanta ja kepun tilastot tietysti laskee...näin luodaan uutta meilikuvaa johon kansan pitäisi yhtyä!

lauantaina 13.08.2011

Mistäs pääkaupunkiseutu hakee sitten vihollisen kun kepu ei ole varteenotettava haaste viholliseksi?...jatkuuko maaseudun mollaus vaikka sinne matka käy joka viikonloppu mökille...
maailma pienenee koko ajan ja virkakoneisto sun muu menettää arvovaltansa...kukaan ei usko kaupungin onneen enää...nekään jotka sinne änkeää työnperässä. Maailma muuttuu ja pörssikurssit ei ole mikään jumala enää, miten mikään voi kasvaa ikuisesti. Tehtaat kerää rahaa miljoonia ja taas miljoonia ja niillä voitaisiin poistaa velat ja ongelmat mutta niitä ei voi käyttää mihinkään muuhun kuin pörssikurssien nostamiseen. Missä on helpoin vihollinen - syntipukki se joka ei voi vastustaa.

lauantaina 13.08.2011

Niin! tuo pääkaupunkilainen virkamies - mediakoneisto se on aika ihmeellinen käyttökoneisto.
Kokemusta 35 vuoden ajalta. Sen eri ilmiöt ja kerrostumat. Kuka on viidennen polven hesalainen - senhän muistaa aina kertoa. Sitten ne ilmiöt esim miehillä - täytyy koko ajan iskeä jotain naista muka vaikka ei olisi eväitä tai on se työpaikan suosittujen lista, maalaisnaisia jotka ei tiedä tästä yritetään painostaa kaikenlaiseen, maalaiset ei tiedä näistä asioista he sanovat ja mitä lähempänä kolmen sepän patsasta sen kovempia on kaikki juoruamaan kaikesta ja katteellisia niin virkamiehet kuin muutkin.
Aika useat näyttää niissä virastoissa olevan virkavapaalla - mistkähän se johtuu? Sanotaan että Rooman tuhokin alkoi juuri virkakoneiston rappiosta ja sielläkin syytettiin provinssia kaikesta.
Toivoisi että ne tuhannet maalaiset jotka sinne menevät ottaisivat jonkun uuden asenteen.

lauantaina 13.08.2011

Niinpä! näillä viidennen polven asukeilla on maalaisvaimo tietty jolta pidetään salassa maalaisvihapuheet ja mennään kerran viikossa kapakkiin juomaan ja iskemään naisia kuten he kertovat ja sitten ajellaaan kiltisti maalle vaimon kotipuoleen viikonloppuna...kiva ajella motarilla landelle! No näitä juttuja piisaa jotka nyt ei ole mitään pahaakaan...mutta tuo neljän vuoden mediaterrorihyökkäys kepua kohtaan askarruttaa..kenen toimesta se synnytettiin?...siinä oli mukana kaikki voimat hesassa...kaikki kateuden ja pimeän voimat. Mitähän lomia ovat saaneet palkkioksi ja mistä säätiöstä nämä mediaihmiset.

perjantaina 19.08.2011

Kepuahan käsitellään pääkaupunkiseudun mediassa ihan väärin ja koko virkamieskunta yms ajaa asiaa! Demareita ja kokkareita ei syytetä mistään - se ihmetyttää! Mutta olen myös ihmetellyt miksi kepusta ei löydy yhtään joka taitaisi tämän pelin ja toisi esille näitä ongelmia tai ymmärtäisi tämän salakavalan citypelin luonteen. Nämä pääkaupunkiseudun ihmiset kuvittelevat olevansa jotenkin parempia ja että heidän on oltava aina maan johdossa ja taustapiruina muuten on ankeat ajat ja pitää hyökätä mediassa. Maalaiset ovat niin yksinkertaisia että eivät he ymmärrä näin sikamaista peliä. Lisää vaan maalaisneitiä kaupunkiin herroille pelin kuvioihin.
Ja miksi jo kaupukilaistavoille oppineet eivät tule esiin ja kerro pääkaupunkikulttuurin huonoista puolista. Eivätkö he uskalla ja ovatko he joskus hurmaantuneet niin kaupunkiin että eivät voi enää perääntyä ja tietysti jos on se kaupunkilaismies joka kertoo että olen stadilainen johon rakastuit kerran. Kuitenkin kaikki änkeää maalle joka viikonloppu!?

lauantaina 20.08.2011

Se on hämmästyttävää suome mediatalot! Tämäkin piskuinen postiluukku on ainoa johon voi tavallinen kansa kirjoittaa mielipiteensä ylen journalismista julkisesti!, eikä tätä näe kukaan. Me kuitenkin maksamme talon toiminnan! Kyllä olisi ollut monta kertaa sanomista mediaterrorista esim kepua kohtaan! Miten selvästi demaritoimittaja jatkuvasti heittää alatyylistä kommenttia ja tämähän on jo jatkunut vuosia! - eri ohjelmissa.

tiistaina 23.08.2011

Joo! Eduskunnan paisuvaa byrogratiaan aina vain tuetaan miljoonilla! Siellähän pitää olla lisää ja lisää sutjakoita sihteereitä! Minkähän takia? ..maalaiskansanedustajathan oli jo syytteissä hevosmieshuumorista - missä on stadinvirkamiesten iskukulttuuri? Hesassa pönkitetään nyt monenmoista virkaa ja piiriä - olivathan ne mukana siinä mediaterrorissa jossa ex ministeritkin ilmiannettiin vähäpätöisitä naisseikkailuista ihan vaan kateuden ja politiikan takia.

keskiviikkona 24.08.2011

Pääkaupunkiseudun demarikommaritoimittajat ei pääse irti inttämistään ja vihoistaan, niitä ovat Kekkonen, Kepu ja muutama muu julkkis jotka jatkuvasti ovat johonkin syyllisiä...hesan keskustasta ei löydy yhtään syyllistä...se on niin suuri kaapunni! että toimittajatkin ovat menneet sekaisin..mutta johonkin se viha on purettava.

lauantaina 03.09.2011

Suomi hirttäytyy eun vaateisiin (saksa,ranska), tehtaita lopetetaan noin vain eikä kysellä ihmisten perään, johtajat saa kultaisia kädenpuristuksia, - lopetetaan koko suomi saman tien! Sosialismia tai ei - irtaudutaan pörsssikurssien piinasta ja valmistetaan tavaraa vain sitä ostaville. Alennetaan kustannuksia itse! kaikki ei voi nousta ikuisesti ja kuten työvoima on kansallista omaisuutta niin on tehtaatkin vaikka osakkeet olisi missä omistuksessa (muuten tämä finanssimaailma kokee vielä katastrofin) ja otetaan sieltä oikealta puolen edes kerran sata - kaksi kolmesataa miljoona maan tarpeisiin että eivät kaikki voitot mene ulkomaolle eikä lopeteta kuntia ja ihmisten töitä. En tiedä mitä talouspolitiikkas tämä olisi mutta varmasti järkevää.

tiistaina 06.09.2011

Mikä toi uutisvuotoryhmä jossa haukutaan aina kepua?! jotain stadinkommareita varmaan jotka äidinmaidossa ovat saaneet surkuhupaisan piirteen vihata maaseutua ja aina samat henkilöt haukuttavana ...

tiistaina 13.09.2011

Suomi ahdasmielisten maa! Työpaikkakiusaaminen osoitus osasta luokkaa ihmisiä jotka ei suostu sivistymään. Olin kerran 12 vuotta terrorin alla kun toisesta työpaivästä lähtien jonkun ihmeellisen ihmishengen kateuden vuoksi olin pomon terrorin kohde . Hän yritti saada selville toiselta puolen suomea olevia entisiä naapureitani ja heidän juttuja yms. Arvaahan sen mitä naaprurit kertoo suomessa toisesta tutustaan! Hän meni ylempien juttusille tuhoamaan minun tulevaisuuteni. Kaikki tällainen on ihmismielessä jokapäiväistä touhua ja sitä tekee aikuisest ihmiset kateuden ja ilkeyden ja ties minkä vuoksi.

lauantaina 17.09.2011

Suomi rasismin linnake! Kyllä - jopa hesa on pahempi kuin maaseutu näissä puheissa...ja ohjailuissa...Ollaan muka moderneja ja ollaankin täysiä hesan juntteja jotka haukkuu ihan kaiken joka on kehä kolmosen ulkopuolella ja todelliset maltilliset suvaitsevat ihmiset onkin siellä maaseudulla.
Ollaan muka iskukulttuurissa ja pakkautuneet hesaan olemaan yhdessä olemme vahvoja ja maaseutu on vihollinen ja muutamat sen edustajat vaikka joka viikonloppu ajetaan mummolaan!

torstaina 22.09.2011

niin stadissa on se outo mysteeriö jota opetetaan jo äidinmaidossa? vihata maaseutua ja jos vähänkään puhutaan puutarhakaupungeista yms...kuka asfaltilla viihtyy? - ei hiirikään se juoksee likakaivoon! mutta niin vaan vannotaan kivikylän nimiin vaikka viikonloppuna huristellaan landelle vaimon kotikulmille maaseudun rauhaan. mutta - pitäähän niitä vihan kohteita olla että pääsee purkautuun mutta jonain päivänä nämä keskiluokkaiset maalaisperäiset ihmiset huomaa että kaupungissa voi ja saa olla myös erimieltä ja ylistää sitä maaseutua ja voi äänestää myös kepua!.

perjantaina 14.10.2011

Suomi holhousyhteiskunta! Ainoa paikka missä sitä ei ole on pohjanmaa! Sitä kun ei koskaan vallattu herrojen tarpeisiin ja kartanoiksi. Suomella pitkät perinteet holhoamiselle aina ruotsin ja venäjän ajan merkantilismista lähtien ja NL kommunismin pelko. Kun "kepu" oli vallassa ja kaikki sai tehdä mitä haluaa niin jopas jopa media alkaa holhota pääkaupungin väkeä ja viranomaisa ja etsii rötöksiä ja kuka on kenenkin kanssa seurustelemassa. Nyt elämme sitten holhousyhteiskunnassa jossa pääkaupunkiseudun viranomaispyrogratia jauhaa lakia ja järjestystä ja samalla itse himoitsevat uusia maalaisnaisia kapunniin heidän tarpeisiin. Näinhän se menee! ja kaikki on niin virallista ettäh ja on arvojohtajia vaikka kuinka!

lauantaina 22.10.2011

Ovelaa tämä paakaupunkiseudun virkamieskuntaeliitti ja poliittiset kähminnät! Tämä taannoinen kepu ohvensiivi oli hyä esimerkki siitä miten se pelasi yhteen aina oikeuasteita myöten. Jossain hykertelevät käsiään miten se onnistui niin hyvin, kun oli tyhmä vastustaja. Se on ovelaa miten joku luokka rahtaa ja raijaa itselleen jonkun suuren vihollisen kuten pääkaupunki vastaan maaseutu. Sitten siihen olisi kaikkien yhdyttävät jotka kaupungissa asuu ja suuri osa demarivirkamieskuntaa ja akateemista eliittiä kaatuu aina tähän kaupungihegemonian hehkuun. Kepun kanssa ei olla kavereita muuten kuin hyvän päivän tuttuja. Raja menee jossain Kotka - Lahti - Mommila - Tampere - Hesa linjalla. kai se on se historillinen viiva! savolaiset ovat aina hesan tukena - osa ainakin ja yhtyvät heidän kanssaan - siitä johtuu tämä repuusiporukka. Pohjanmaalla ei edes pysähdytä junasta pois kun mennään lappiin - laitetaan verhot ikkunaa, pelko on niin suuri ja saa vielä tartunnan. Maalle kuitenkin lähdetään joka viikonloppu mökille vaikka siellä on se maaseutu jota vihataan siellä kaupungissa.

lauantaina 22.10.2011

Ei ole mitään likakampanjaa pääkaupunkiseudulla kokoomuksen presidentiehdokkaasta - ei ole...???miksi?? missä ovat journalistit nyt?

lauantaina 22.10.2011

Pääkaupunkiseutu on medioineen niin rähmällään yhden miehen takana pressanvaaleissa että ohhoh!
Vaaditaan vahvaa presidenttiä - vertaus Kekkonen - vaaditaa iltakahveja, missä ovat lastenkutsut? - no ne varmaan tulee sitten...ja myllykirjeetkin!

sunnuntaina 23.10.2011

Mitäs nyt hesassa tehdään kun ei tarvi kepua ajaa takaa..toimittajat ja virkamiehet nukkuu ja katselee synkälle kadulle eikä saa mistään kiksejä..vaimo vaatii kuitenkin viikonloppuna että pitäis lähteä käymään maalla. Kukaan ei keksi niitä polittisia irvailuohjelmiakaan nyt tvhen - miksikähän?..on niin tylsää.

maanantaina 24.10.2011

Kyllä Ylessä irvaillaan

Ai miksi kukaan ei keksi niitä poliittisia irvailuohjelmiakaan televisioon? Kyllä keksii.
YleLeaks ottaa kantaa TV1:llä:
http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/viihde/yleleaks-%E2%80%93-otamme-kantaa

Uutisvuotoa unohtamatta:
http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/viihde/uutisvuoto-%E2%80%93-jatkuu

Päivi
Verkkotoimittaja

keskiviikkona 26.10.2011

Voi voi näitä meidän kaksinaamasia moraalikkoja pääkaupunkiseudulla...kepu on se syntipukki oli miten oli...se on jo muodostunut taudiksi joillekin..rooniskeksi...saako halata kysytään suomessa...ihan kuin varmuuden vuoksi...että saa halata...kun muualla maailmassa se on jokapäiväistä...meillä se on naisen riistoa..mihin me päädymme?...jotkut ovat arvojohtajia vaikka saavat tehdä mitä vain... toiset halaamisesta saavat tuomioita valtakunnanoikeuteen!!!

maanantaina 31.10.2011

stadissa on kiukkuisia nuoria naisia jotka hakee syyllisiä turkulaisista tampereelta..maalta..ja siihen liitetään kaikki ne kliseet mitä stadissa on ikinä keksitty...lampaiden nussimisesta...ties mihin junttijuttuun....ja sitten he kehuvat hesaa joka on rakennettu koko suomen teollisuusvaroilla...eikä suinkaan duunaristadilaisten toimesta....ollaan niin kiukkuisia kaikille....ja maalta tulee kuitenkin ne kaikki rauhalliset insinöörit ja muut sivistyneet ihmiset hesaan ihastumaan kaupunkilaiselämään joka on loppujen lopuksi tosi ikävää ja kaikki haluaa loppujen lopuksi takaisin luonnon rauhaan....nurmijärvelle....

tiistaina 01.11.2011

Stadissa ollaan ihan kusi sukassa...jotkut pelkää kepua niin...siihen ympätään kaikki vihat...mannerheimista lähtien vaikka mansku oli poro porvari...aina pitäisi keksiä jotain huonoa mediaa kepusta...maaseudusta ja jne...mutta viikonloppuna körötellään landelle kummasti...kepu on mitä libreaalisin ja kaikkien puolella...mutta ehkä vika onkin siinä että pitäisi vihata jotain...hesasta katsoen maaseutua jne..hesahan on helskutin suuri kaapunni!..afalttikadut ja kaikki.

lauantaina 05.11.2011

Päälaupunkiseudulla vaikuttavaa pari urheilumogulia legendaa, vähän roteskia papparaista jotka luulee tietävänsä kaiken ja liikkuvat stadin piireissä hinkuen cheacleader nuorten naisten perään sun muuta stadin juorua mies piireissä ja haukkuvat samalla maalaiset ja muutamat kilpailijat pois pelistä!

torstaina 22.12.2011

Taas ihmiset lähtee maalle sieltä hesasta niin että surku tulee niitä jotka sinne jää. Miksi maalle kun muutoin sieltä hesasta haukutaan maaseutua koko ajan ja maaseutu pitää ajaa alas? Ihmiset lähiöihin juomaan, huoraamaan ja tapaan toisiaan - sekö on sitä kaupunki politiikkaa. Kukaan ei loppujen lopusi tahdo olla siellä kaupungissa vaan änkeää Nurmijärvelle etc. Jotkut väittää että maan institutioita pitää pitää pystössä väen vängellä mutta kun katsoo näitä kivitalojen sisältöjä...joka toinen virkamies - nainen on virkavapaalla - mitä tämä kertoo? Valvira heräsi ruususen unesta jossa oli 70 virkamiestä muka tutkimassa lääkärien todistuksia. . Pitäiskö sieltä karsia jotain mutta ei varmaan tällä vaalikaudella siirretä ketään Kuopioon. Tänne vaan maaseudulle terrorisoimaan ja valkuvaamaan. Hyvää Joulua!

maanantaina 16.01.2012

Oikeuslaitoksemme on puolueellinen hesassa ainakin! Kokoomuksen ja demarien poliittiset rötöstelyt painetaan villaisella mediassa ja ajoitetaan hiljaiseen polittiseen aikaan!

maanantaina 23.01.2012

Hesassa pääkaupunkiseudulla äänestettiin vain sen takia että Paavo saadaan putoamaan - se tuttu kiusankohde kun muuta ei ole tässä maassa. Ja maaltamuuttaneet hesalaiset eivät voi äänestää he ovat muuttuneet rikkaiksi kaupunkilaisiksi.

maanantaina 23.01.2012

Olen ihmetellyt miten hesaan muuttavat muuttaa myös puoluetta? Meneeköhän se hesa jotenkin päähän kun on pari taloa peräkkäin kadun varreesa. Luulisi että pullustaa vaaleissa kotiseutuaan mutta ei. Sitä voi vain ihmetellä. Hesa ei mennyt pähän kun olin siellä 35v ja puollustin aina kotikuntaa.

perjantaina 27.01.2012

Elämme elämämme hektisintä aikaa täällä kaupungissa - kaikki haluamme olla niin kaupunkilaisia ihmisten keskellä siellä missä päätetään asioista ja siellä missä tapahtuu kaikki. keksutelemme kuinka hyvin meillä menee, Lapset kasvaa ja olimme juuri Canarialla. Aamulla töihin ihmisputkessa ja illalla kotiin. Media jakaa meitä kahtia, emme uskalla olla maalaisia. Elämme elämämme hektisintä aikaa, mulle kaikki nyt , pelkäämme jäävämme eläkkeelle. pelkäämme jäädä neljän seinän sisälle yksin Kontulaan. Alkaa viha, puramme vihaa maalasiin ja median luomiin ilmiöihin vastapuolesta jota ei saa tunnustaa. Kun koittaa viikonloppu emme kestä neljää seinää, lähdemme paahtaan motarille kohti sitä jota meidän pitäisi vihata - maaseutua kohti mummonmökkiä. Paikkaa jota kaupunki yrittää tuhota - meidän rauhan tyyssijaa. Elämme elämämme hektisintä aikaa median sairautta joka täyttää päämme iskukulttuurissa jossa kaiken pitäisi olla iskettävissä, myytävissä, kierolla tavalla palkittavissa. sinä joka uskallat olla ilkein olet voittaja - minulle kaikki nyt heti avaimet käteen. Millä paikkaamme kerskakulttuurin velat - imetään se maaseudulta ei ole muuta paikkaa enää. Tehtaat tuottavat miljoonia voittoa, pankit tuottavat miljardeja voittoa - mihin ne rahat todellisuudessa menevät
sitä ei tiedä kukaan mutta ne ovat niitä ihmiskulttuurin varoja joita pitäisi käyttää kerskakulttuurin velkojen paikkaamiseen, luonnon saastumisen paikkaamiseen mutta kun ei voi. Uskomme pörssiin ja markkinatalaouteen kuin vuoreen ja joku vetää välistä. Elämme elämämme hektisintä aikaa.

tiistaina 14.02.2012

Se on ovelaa meillä on koko helsinki täynnä julkkiskirjailijoita ymns sivistyneitä riitikoitakin mutta yksikään ei uskalla laittaa egoaan alttiiksi ja mainettaan likoon kirjoittamalla jotain kriittistä meidän institutionaalisesta pääkaupungista jossa nyt on voimissaan mitä mahtavin keskittämisoperaatio ja sen kuliseissa mitä moninaisimpia operaatioita muuta maata kohtaan. Onko "muu maa" jotenkin kahtia jakava tekijä? Kaikki pakkaa hesaan tekemään julkisuutta ja mahdollisimman lähelle valtaa. Kukaan ei uskalla arvioida kriittisesti mitä hesassa puuhataan , vaan nauretaan muiden mukana maalaisvitseille. Tämä näyttää jatkuvan aina vain ja jotkut tv ohjelmatkin sitä jatkaa aina vain. Hesassa on aina ne yhdet ja samat syytettyjen penkillä ja ne tulevat maalta. Onko sivistyksemme näin yksinkertaista. Kuitenkin kaikki tulevat maalta jossain määrin. Olisipa yksi edes siellä joka sanoisi olen maalainen ja pysyn sellaisena enkä yritä muuttua miksikään jota ei ole olemassakaan. Perustuuko kaikki vain sille että jonkinlainen vastakkain asettelu pitää saada aikaan. Olin meidän rakkaassa hesassa enkä pitänyt sitä minään , enkä lähtenyt haukkumaan ketään muita siellä ollessani. Maailmalta palatessani laskeuduin seutulaan kuin jonnekin siperiaan, eikä muukaan maailma paljon hätkäyttänyt. Maapallo on pyöreä pallo ja taaperramme sen pinnalla kuin akvaariossa. Pitäisi päästä raketilla ylös mutta kun ihmiskunta tuhlaa aikaa ja rahansa riitelyyn ja tykkien valamiseen.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä