Kotikatsomo: Blackout

Julkaistu tiistaina 01.04.2014 8 5

Muistinsa menettänyt kirurgi Pekka Valinto (Petteri Summanen) alkaa selvittää, mitä on tapahtunut.

TV1 sunnuntaina 6.4.2014 klo 21.05 - 22.50, uusinta maanantaina 7.4. klo 22.15

Yle Areenassa 7 päivää

JP Siilen ohjaama Blackout (12) on jännitystarina miehestä, joka kärsii totaalisesta muistinmenetyksestä. Petteri Summasen esittämä huippukirurgi Pekka Valinto herää pitkästä koomasta ja saa kuulla, että hänen päässään on selittämätön, naulapyssyllä ammuttu naula.

Miehellä ei ole aavistustakaan mistä naula on peräisin ja kuka sen on ampunut – blackout on totaalinen. Eri palasia yhdistellen mies alkaa selvittää mitä on tapahtunut. Kumpi palaa ensin – muisti vai murhaaja?

Pääosissa nähdään Petteri Summanen, Jenni Banerjee, Irina Björklund, Hannu-Pekka Björkman, Mikko Leppilampi, Ismo Kallio, Risto Kaskilahti, Eppu Salminen, Mari Perankoski ja Lena Meriläinen.

Käsikirjoitus ja ohjaus: JP Siili. Tuotanto: Filmiteollisuus ja Yellow Film & TV, 2008. HD

 

Suosittele5 Suosittelee

Kommentit

sunnuntaina 06.04.2014

Näyttelijät mutisevan tosi pahasti, erittäin vaikeaa saada selvää! Kuulossani ei ole mitään vikaa!

sunnuntaina 06.04.2014

Aihe oli hyvä, ja järkyttävän ajankohtainenkin. Eikä leffa ollut ihan niin huono kuin Hesarin arvostelija väitti, mutta kerta kaikkiaan surkea äänitys. Tai sitten näyttelijät eivät osaa puhua - tosi vaikea saada selvää, kun ei ollut edes ruotsinkielistä tekstitystä.

maanantaina 07.04.2014

Harmi ettei tätä voi katsoa jälkeenpäin netistä. Eilisen jakson loppuosa jäi katsomatta ja tänään ei voi katsoa.

tiistaina 08.04.2014

Kotikatsomon Blackout on katsottavissa verkossa. Jutun yläosassa on suora linkki, kurkistapa sieltä!

Päivi
verkkotoimittaja

tiistaina 08.04.2014

Oli hyvä elokuva, mutta valitettavasti repliikit oli osittain niin ala-arvoisesti puhuttu, että joutui arvaamaan mitä sanottiin. Varsinkin nuoremman naispääosan esittäjän suoritus oli tältä osin masentava. Toivoisin näkeväni elokuvan uudelleen, mutta nyt tekstitettynä suomeksi.

tiistaina 08.04.2014

Kylläpä oli taas repliikit mutistu todella onnettomasti. Onneksi älysin laittaa tekstityksen päälle. Mikä on tullut nykyisten kotimaisten elokuvien tekijöille?? Äänitykset usein onnettomia ja peitetään se vähäinenkin musiikilla. Ennen tekniikka oli alkeellista, mutta repliikit saatiin selviksi.

tiistaina 08.04.2014

En pitänyt, aihe ja näyttelijät ihan ok, mutta mutta.....aito suomalaisuus hieman hakusessa. Mutinat ei haitannut, DVB-tekstityksellä hoitui tämäkin.

keskiviikkona 09.04.2014

Ihan samaa asiaa kommentoisin, kuin edellisetkin. Surkeaa muminaa varsinkin juuri nuoren Jenni Banerjeen puheeesta ei saanut mitään tolkkua. Jotenkin tuntui, että sama mongerrus tarttui vähitellen myös Petteri Summaseen ja Irina Björklundiin. Tuon todella surkean muminan johdosta tahtoi jopa pudota välillä kelkasta. Kaiken kaikkiaan suomalaisissa elokuvissa äänen taso on ala-arvoista. Pitääkö meidän todella käyttää tekstitystä oman kielemme elokuvissa? Luulin aiemmin, että Peter Franzenia huonompaa puhujaa ei ole, mutta kyllä nyt Jenni Banerjee voitti hänet siinä lajissa kirkkaasti.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä