Kotikatsomo: Väärät juuret

Julkaistu tiistaina 15.10.2013 0 28

Mikko Kuuralla (Pertti Sveholm) on todettu periytyvä sairaus.

TV1 sunnuntaina 27.10. klo 21.05 - 22.40, uusinta maanantaina 28.10. klo 22.50

Yle Areenassa 30 päivää

Kotikatsomon draamassa Väärät juuret (12) virheellinen geeni ajaa Kuuran perheen jäsenet ensimmäistä kertaa saman katon alle, avaamaan salattuja asioita.

 

Isällä on sairaus

Perheen isällä Mikolla (Pertti Sveholm) on diagnosoitu perinnöllinen sairaus. Hän ei ole kyennyt käsittelemään asiaa eikä keskustelemaan siitä. Kun isän kunto heikentyy, perheen äiti Mirjami (Milka Ahlroth) on päättänyt, että nyt on aika kertoa lapsille.

Sakari (Niko Saarela), isän poika edellisestä avioliitosta, on ollut ulkomailla vuosia. Hän on kirjaimellisesti paennut isäänsä ja hänen vaatimuksiaan jatkaa perheyritystä.

Pihla (Emma Louhivuori), perheen 15-vuotias tytär, haluaa aloittaa oman itsenäisen elämänsä, Lumi (Silva Robbins), perheen Kiinasta adoptoima tytär, aloittaa salaisen matkansa löytääkseen omat juurensa.

 

Mitä meistä jää jäljelle?

Isän sairaus ajaa Kuuran perheen jäsenet ensimmäistä kertaa saman katon alle, käsittelemään kysymyksiä suvun jatkuvuudesta sekä avaamaan perheessä vaiettuja asioita.

Mitä meistä jää jäljelle?

Vaatteet kuluvat muutamassa vuodessa. Astiat pidetään, kunnes taas muutetaan. Huonekalut menevät rikki tai pois muodista. Kasa muistoja. Ne kestävät kunnes kukaan ei muista niitä enää. Opitut tavat, ja virheet – ellei joku opi ja jollain ole rohkeutta rikkoa kahleita.

Käsikirjoitus Selja Ahava, ohjaus Saara Saarela, tuotanto Edith Film Oy.

Ohjelmaan on valittavissa suomenkielinen selostus.

 

Muualla verkossa

Kotikatsomo

 

Suosittele28 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä