TV1:n ohjelmat | Kotimainen draama

Ohjelmakortti

Kotikatsomo

24.11.2013 - 9.2.2014 Kansan mies

Eurokansanedustaja Aki Honkala (Kristo Salminen) on omistanut koko elämänsä työlle.

Miehen elämän suunta muuttuu täydellisesti yhden vaali-illan aikana. Putous tyhjän päälle ei tule yllätyksenä kenellekään muulle kuin hänelle itselleen. Kansa on puhunut, ja pulinat pois!

Veikko Aaltosen ohjaama draamasarja Kansan mies (7) kertoo, mitä jää jäljelle miehestä, joka on elänyt ja hengittänyt pelkkää politiikkaa melkein koko aikuisikänsä.

 

 

16.2. Hyväntekijä

Hyväntekijä (7) on aikuisten rakkaustarina, vähän haikea kuin suomalainen tango. Se kertoo naisesta joka venyy joka suuntaan. Päärooleissa Sari Siikander, Carl-Kristian Rundman, Tea Ista ja Esko Salminen. Ohjaus Heidi Köngäs.

 

 

23.2. - 9.3. Raja

Kotikatsomon uutuusdraama Raja (12) perustuu kirjailija Riikka Pulkkisen samannimiseen menestysromaaniin. TV1 esittää draaman kolmiosaisena minisarjana.

Kirjallisuuden professori Anja Aropalo (Kaija Pakarinen) on antanut Alzheimerin tautia sairastavalle miehelleen (Seppo Pääkkönen) lupauksen. Hän auttaa miestä kuolemaan sitten, kun tämä ei enää muista.

Anjan pikkusiskon Maritan (Maria Heiskanen) lukiolaisikäinen tytär Mari (Linda Tuomenvirta) kokeilee siipiään elämässä ja törmää myös rujoihin kokemuksiin.

Käsikirjoitus Daniela Hakulinen Riikka Pulkkisen kirjasta. Ohjaus Hanna Maylett

 

 

16.3. Kristuksen morsian

Marion (Iida Kuningas) haluaa mennä naimisiin naisystävänsä Julian (Niina Koponen) kanssa. Samaan aikaan hän tulee uskoon ja vakuuttuu siitä, että hänen pitää jättää entinen elämänsä. Isoisänsä johtamasta fundamentalistisesta Simeon-seurakunnasta hän löytää itselleen uuden elämän.

Monien ristiriitojen paineessa Marionin suhteet äitiin, vanhoihin ystäviin ja ex-kihlattuun Juliaan kärjistyvät konfliktiksi peruuttamattomin seurauksin.

Kari Paljakan ohjaama draama Kristuksen morsian (12) perustuu Heidi Junkkaalan kirjoittamaan samannimiseen näytelmään.

 

 

23.3. Hyvä poika

Hyvä poika (12) on Zaida Bergrothin elokuva vaarallisista rakkauksista. Näyttelijä-äidin perheessä roolit ovat menneet sekaisin. Kun kuvaan astuu vieras mies, tilanne karkaa käsistä. N: Elina Knihtilä, Samuli Niittymäki, Eero Aho.

 

 

30.3. Vuosaari

Vuosaari (16) on tarina ihmisistä, jotka etsivät rakkautta ja hyväksyntää, jotka talvisen viikon aikana kohtaavat jotain peruuttamatonta. O: Aku Louhimies. N: Laura Birn, Mikko Kouki, Matleena Kuusniemi, Amanda Pilke, Jasper Pääkkönen.

 

 

6.4. Blackout

Blackout (12). Mitä on tapahtunut, kun huippukirurgi Valinto herää koomasta? Kumpi palaa ensin - muisti vai murhaaja? K&O: JP Siili. R: Petteri Summanen, Jenni Banerjee, Irina Björklund. T: Filmiteollisuus ja Yellow Film &TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntaisin klo 21.05, uusinta maanantai-iltaisin

 

  

Osa Kotikatsomon ohjelmista esitetään Yle Areenassa.

 

 

Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys

 

 

Muita Ylen draamoja:

TV2 Taivaan tulet

Radioteatteri

 

 

YLE Draama Facebookissa

 

 

 

Kotikatsomon arkistoidut sivut

 

 

TV1 tiedottaa
Muualla Yle.fi:ssä