Vielä virtaa

Julkaistu sunnuntaina 22.12.2013 18 17

Clegg (Peter Sallis), Compo (Bill Owen) ja Foggy (Brian Wilde) kuuluvat kyläyhteisön vakiokasvoihin.

TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin 4.1. - 1.6.2014 klo 15.10 - 15.40

TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin alkaen 6.9.2014 klo 15.15 - 15.45

Sarjalla ei ole nettikatseluoikeuksia.

Vielä virtaa veri suonissa ja juttu luistaa, kun hidasliikkeinen mutta kerkeäkielinen englantilainen kyläyhteisö hurmaavine hupakoineen myllää maailman asioita reilaan topakasti kuten aina.

Vielä virtaa -sarjasta (Last of the Summer Wine) ovat esitysvuorossa tuotantokausien 6 -15 jaksot, joita Yle ei ole aikaisemmin esittänyt. Jaksoja on kaikkiaan 70 ja ne ovat valmistuneet vuosina 1982 - 92.

 

Vanhat tutut kasvot

Lähes 40 vuotta kestäneen sarjan matka 1970-luvulta on pitkä, mutta edelleen mukana porskuttavat vanhat tutut naamat.

Parantumaton koiranleuka Compo (Bill Owen) lontostaa ruutuun kumiterät ja tekohampaat iloisesti lonksuen ja koettaa yhä vain vokotella tiukkapipoista ihastustaan Nora Battya (Kathy Staff). Lämpeneekö naisen sydän ikinä?

Compon kavereina kylänraittia tarpovat vakituiset kumppanit, sotilaallisen ryhdikäs Foggy Dewhurst (Brian Wilde) ja ujonpuoleinen Clegg (Peter Sallis), joka kyllä vähän arkailee naissukua mutta tarkkailee muuten maailmanmenoa terävin pohdinnoin.

 

Pitkäikäisin komediasarja maailmassa

Vielä virtaa -sarjaa tuotettiin vuosina 1973-2010 ja se on maailman pitkäikäisin komediasarja.

Vuosien varrella useasti palkittu sarja on Pokka pitää -sarjan luojan Roy Clarken käsialaa. Sarja on nostanut kuvauspaikkana toimivan yorkshireläisen Holmfirthin kylän maailmankartalle.

Tuotanto: BBC, 1982 - 92.

 

Suosittele17 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

maanantaina 23.12.2013

Kiitoksia ihanasta joululahjasta, josta riittää iloa pitkälle ensi vuotta!

maanantaina 30.12.2013

Suurkiitos uusista jaksoista! Toivottavasti niitä tulee vielä lisääkin, sarjasta lienee näyttämättä paljon jaksoja ja uusinnatkin kelpaavat.

lauantaina 04.01.2014

Aivan mahtavaa! Kiitos tv1!

lauantaina 04.01.2014

Ihan oikeesti YLE haloo! Saitte veronne ja samat sarjat pyörii uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. TV2 on teinikanava, Teema koskaan lunastanut suuria lupauksiaan, valtakunnan 'ykköskanava' luvattoman surkea. Ja pitääkö vielä avautua radiosta, häh?

lauantaina 04.01.2014

Yes, uudet jaksot tervetulleita. Jotain hauskaa ja helppoa katsottavaa. Ei kähmintää, petturuutta, toisten alistamista, vaan kevyttä viihdettä. Britit vaan tekee parhainta viihdettä, draamaa, jännäreitä jne.,näin se on.

lauantaina 04.01.2014

Piti katsoa jakso Areenasta . Eipä onnistunut, kun YLEn herrat ovat tuhlanneet rahat kaikkeen muuhun!!

lauantaina 04.01.2014

Hyvä juttu. Pure comedy by BBC. Joka ei tätä ymmärrä, ei ymmärrä paljosta muustakaan elämässä.
Kitisijät katsokoot roskaa vaikka kuinka monelta kanavalta. Tämän sarjan katsomisen myötä ymmärtää sen pitkä tuotantoajan syyn. Kiitos hyvästä viihteestä jo tässä vaiheessa.
Kun saisi vielä areenaan....

lauantaina 04.01.2014

En omista televisiota ja toivoisin todella, että nämä hienot brittikomediat kuten "Vielä virtaa" näkyisivät myös netissä. Maksammehan mekin YLE veroa .

torstaina 16.01.2014

Sinulle lienee kuitenkin paljon helpompaa ja halvempaa ostaa se televisio, kun mökin mummolle on mahdollista saada mökkiinsä keskelle ei mitään laajakaista, tietokone, virussuojausohjelmat, ja koulutus tietokoneen käyttöön, netissä turvalliseen seikkailuun yms... Yleisradion tehtävä kai pitäisi olla yleisradiolähetysten lähettäminen eikä toimia YouTubena. Mökin mummo jää jo nyt paitsi paljosta, ja hän tietää että hän jää paitsi, sillä jokaisessa uutislähetyksessä mummolle kerrotaan että hänen verovaroillaan Yleisradio tuottaa nettiin syventäviä uutisia yms, joita hänellä ei ikinä ole ihan oikeasti koskaan mahdollisuutta päästä katsomaan.

Ihmetellä täytyy että Yleisradio ei voi näitä netissä olevia uutisia lähettää pitkin päivää, sillä seuraavan kahden viikonaikana Yleisradio esittää uutisikkunan nimellä teksti-tv-n uutisia TV1:llä 85t 45 min ja TV2:lla 91t 7 min, ja Teematiedon nimellä Teemalla mainoksia tulevista tai menneistä ohjelmista 205t 12 min.

Yleisradio lienee jo tehnyt suunnitelmia tai jopa päätöksiäkin digitaalisten SD-yleisradiolähetysten lopettamisesta. Lähes jokaisen ohjelman alussa ja lopussa, ja toisinaan jopa keskelläkin pitää television katsojien huomio kiinnittää ohjelman sijaan mainokseen, joka muistuttaa siitä, että ohjelmia ei pidä katsoa televisiosta vaan netistä. Aikoinaan väri-tv:stä nauttivat maksoivat lisää, mutta nyt ne joilla ei ole laajakaistaa maksavat täyden hinnan. TV on halpa ja yksinkertainen laite nettiin verrattuna.

Kiitos Yleisradiolle, että saamme vielä jonkin aikaa katsoa televisio-ohjelmia televisiosta!

pekka

PS: eikös kaikki TV1:n ohjelmat tule suorana täältä: http://areena.yle.fi/tv/suora/tv1 ?

sunnuntaina 02.02.2014

Kiitos YLELLE,kun päätitte näyttää lisää "Vielä virtaa"-jaksoja,nämä la ja su nähtävät.Jatkakaa
vaan koko kevään ajan,näyttämättä olevia jaksoja riittää. Onko mahdollista näyttää sitä vanhaa sarjaa "Kuinka isosisko naitetaan",missa Judi Dench on se arka naitettava sisko? Oli aivan ihana seurata"vanhan suolan janottamista"-,oliko siihen lisää jaksoja,jos on, saisikos nähdä nekin? Kiitos etukäteen ja hartaasti odottaen terveisin marja-liisa

tiistaina 04.03.2014

15.2 ja 16.2. esitettiin Vielä Virtaa -ohjelman jaksot "piileskelyn jalo taito" ja "Loxleyn neljäkäs" tekniikan mukaan laiteviasta johtuen väärässä formaatissa (4:3 ajettiin ulos 16:9.muodossa) -- kuten Morsen "viimeinen bussi"-jaksokin.

2.3. jäi jakson "Aasijahti" tallennus kesken, kun uutisia oli pidennetty.

Kyllä on taas herne tiukasti ja syvällä nenässä.

Onhan Yleisradio ostanut jaksoille uusintakierrosten esitysoikeudet?

pekka

maanantaina 24.03.2014

Kiitos vielä kerran Vielä virtaa -sarjan uusista jaksoista!

perjantaina 09.05.2014

...ja huomenna 10.5.2014 tulee ensimmäinen jakso jossa Clem "Smiler" Hemingway -- eli Stephen Lewis esiintyy...

pekka

perjantaina 09.05.2014

Ja takakäteen kiitokset kommentista "Huom! Sarjaa ei esitetä su 16.3.2014 taitoluistelun Art on Ice -ohjelman vuoksi." On erinomaista että mikäli ohjelman vakioaika ei ole käytettävissä, mieluummin lykkäätte jakson esittämisen seuraavaan vakioaikaan sen sijaan että esitäisitte jakson vähän poikkeavaan aikaan.

pekka

keskiviikkona 21.05.2014

sivulla:

http://ohjelma.yle.fi/ohjelmat/2481918#programme-episodes-upcoming

sanotaan että sarja jää kesätauolle sunnuntaina 1.6.2014. Koska sarja jatkuu, ja mihin aikaan se jatkossa tulee? Olisi kiva tietää etukäteen, että osaa ajastaa tallennukset valmiiksi.

pekka

torstaina 22.05.2014

Vielä virtaa -sarja jatkuu syksyllä alkaen la 6.9.2014 klo 15.15. Jaksoja myös sunnuntaisin samaan aikaan.

Päivi
verkkotoimittaja

torstaina 22.05.2014

torstaina 22.05.2014

11.5.2014 nähtiin jakso "Laskettelua" ("Downhill Racer"), jossa esiintyi ensimmäisen kerran PC Walsh. Hän esiintyy vielä syksyllä esitettävässä jaksossa "Three Men and a Mangle" (ja tuotantokausina 25-31, 2004-2010).

Meillä ei jostain käsittämättömästä syystä nähdä lainkaan Joulu-extra-jaksoja.

PC Kitson esiintyi ensimmäisen kerran vuoden 1983 Joulu-extrassa "Getting Sam Home", jossa kahvilanpitäjä Sid (John Comer) esiintyi viimeisen kerran Näyttelijän sairaus oli jo vienyt puhekyvyn, ja Sidin vuorosanat oli tuossa Joulu-extrassa dubattu.

Jaksojen "Walesilaisen hillerin päivä" ja "Tule takaisin, Jack Harry Teesdale!" välissä oli meillä jälleen esittämättömäksi jäänyt joulu-extra "Crums", jossa Auntie Wainright esiintyi ensimmäisen kerran.

Keksijä-rehtori Seymor esiintyy vielä kuudessa jaksossa (viimeinen ajettanee ulos 7.9.2014). Sen jälkeen Foggy tulee takaisin kolmanneksi mieheksi Seymorin tilalle.

(lähde Wikipedia)

pekka

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan




Muualla Yle.fi:ssä