Miitta-täti palaa

Julkaistu sunnuntaina 19.12.2010 24 156

Miitta-tädin ensimmäisen jakson vieraana nähdään Juhani Tamminen.

TV1 lauantaisin alkaen 1.1. klo 21.30

Riemukas ja aina yllättävä Miitta-täti tekee paluun! Komedienne Miitta Sorvalin palkittu talk show palaa ruutuihin kahdentoista uuden jakson voimin.

Tuleva tuotantokausi tarjoaa lisää sosiaalipsykologi Miitta Ala-Piip-Benis-Gullichsenin omalaatuisia terapiasessioita, joissa vieraitten ongelmiin pureudutaan muun muassa sylihoidon, aggressioterapian ja uudelleensyntymisen keinoin.

Vieraina nähdään jälleen laaja kirjo mielenkiintoisia julkisuuden henkilöitä.

Luvassa myös monia muita Miitta Sorvalin huumorintajun syövereistä kumpuavia hahmoja. Kansallisteatterista terveisiä tuova näyttelijä Tellervo von Appelgren jatkaa epäkorrektien elämänviisauksiensa jakamista muun muassa teini-ikäisille suunnatussa elämänkoulussaan.

Lisäksi Miitta ihastuttaa uusilla hahmoilla 120-kiloisena tyyli- ja tapakonsulttina, Leena Lehmänperänä sekä seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavana feissari Aksu Laamasena.

 

Lisää Miitta-tädistä

Näyttelijä Miitta Sorvali: "En selittele sketsejäni"

 

Suosittele156 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

lauantaina 01.01.2011

Tämä ohjelma on huonointa mitä olen IKINÄ tv:stä nähnyt ! Ihailin ennen Miittaa mutta tämän sonnan myötä se arvostus katosi täysin eikä voi enää palata. Miten tällaista voidaan yleensä tehdä...

lauantaina 01.01.2011

Mahtavaa, että tämä palaa. Ohjelma jakaa taatusti mielipiteet, ja minä rakastan. Miitta on Suomen paras improvisoija ja koomikko.

lauantaina 01.01.2011

Mihinkä ryhmään tällaisen ohjelman voi sijoittaa, kun se ei ole viihdettä eikä se ole oikein mitään muutakaan, onko se sitten vain sitä täytettä, että saa päivittäisen ohjelma-ajan jollakin edes kasaan, ettei tarvitse kesken iltaa ruveta näyttämään pelkkää mustaa ruutua.

lauantaina 01.01.2011

Ensin vihasin ja en ymmärtänyt, mutta sitten aloin tykätä. Parasta edellisellä tuotantokaudella oli just se huumorin outous.

lauantaina 01.01.2011

Rempseitä uusia hahmoja näin juhlakaudella. Sylihoito on tosi söpöä, oli vieras kuka tahansa.

sunnuntaina 02.01.2011

Miitta-täti luistelee taitavasti huumorin paitsiolinjalla haastaen katsojan asenteet ja ennakkoluulot. Herättää kivasti kirjon erilaisia tuntemuksia ja ajatuksia, jota aika harva ohjelma tekee nykyään. Selvästi plussan puolella.

torstaina 06.01.2011

Miitta Sorvali on näyttelijä isolla N:llä! Aivan hykerryttävän mahtava leidi! Hänen rinnallaan moni muu "näyttelijä" ei erotu seinästä. Ja terveisinä niille katsojille, jotka valittavat Miitta-tädistä, että otattekohan elämän hivenen liian vakavasti?

lauantaina 08.01.2011

Aivan mahtavaa huumoria!

lauantaina 08.01.2011

Miten ihmeessä arvostamani TV1 on menettänyt arvostelukykynsä täysin? Miitta-täti oli hauska alkuun, mutta nyt se on täysin ala.arvoista teennäistä pelleilyä ja itsensä toistoa. Sijoittakaa koko roska edes Uutisvuodon jälkeen, etteivät lapset näe ja vanhemmat voivat mennä nukkumaan ajoissa kiukustumatta mm. poikkeavien pilkkaamisesra. Hollantilainen vieraamme tokaisi sattuvasti: "Tämäkö muka viihdettä? CAN'T BE TRUE!"

torstaina 13.01.2011

Ällöttävä täyteohjelma

sunnuntaina 16.01.2011

huumori on vaikea laji, minuun tämä puree...varakas ja köyhä koti - erot kävivät selväksi, köyhä on köyhä, koska ei ymmärrä, eikä välitä, ja varakas taas jo syntyy monella tapaa onneekkaaksi... minusta Miitta-täti yrittää uudella tavalla kertoa asenteista, joita meillä kaikilla on, ja jaksan uskoa, että tavoite on ylevämpi kuin osoittelu, eli oikea yhteiskuntakritiikki...jos tästä loukkaantuu on syytä katsoa peiliin, sieltä voi katsoa Tellervo von Appelgren..

perjantaina 28.01.2011

Miitta-täti on turhin kotimainen ohjelma joka joutaisi suoraan roskiin!

perjantaina 04.02.2011

Olen aiemmin pitänyt ohjelmasta, mutta romanialaiskerjäläisen julkinen pilkkaaminen oli liikaa ja osoitti ainoastaan erittäin huonoa makua (jopa tämän ohjelman mittapuussa). Ennenkaikkea se oli eettisesti väärin. Tiesiköhän ohjelmassa esiintynyt nainen edes missä oli mukana?

lauantaina 05.02.2011

Jotenkin.. minä tunnen tämän joukon. Isä lähes pidetty, ainakin yksinkertaisten seurakuntalaisten kunnioittama pappi, joka välittömästi virkatehtäviensä jälkeen rentoutuu ivaamalla lastensa ja vaimonsa kanssa seurakuntalaisiaan. Tyttäret kasvatettu samaan " rahvaan " halveksintaan, joka näkyy ja kuuluu Miitta- tädissä. Eläkeikää lähestyessä pitää kokeilla, pystyykö kodin arvot toteuttamaan, varsinkin pilkansuonnin pienemmille . Näyttää onnistuvan kaikessa kuvottavuudessaan. Pahansuopuus, ilkeys, pilkanteko, halveksunta.- toivottavasti Nortiat ovat tyytyväisiä.

maanantaina 07.02.2011

Lauantai-illan ohjelmassa oli törkeitä vammaisia syvään koskettavia ilmehtimisiä ja äänehtimisiä. On moraalitonta käyttää hyväkseen viihdeohjelmaksi kutsutussa ohjelmassa vammaisuutta. Vammmaiset voivat sitä halutessaan tehdä itse, mutteivät ns. terveet. Missä on Ylen arvostelukyky ottaessaan tällaisia ohjelmia esitettäväkseen. Yhteiskunnassamme on jo liikaa eriarvoisuutta ja syrjimistä. Sitä ei ole tarpeen lisätä. Näillä ohjelmilla annamme jopa yleisesti luvan työpaikkakiusaamisellekin.

maanantaina 07.02.2011

Mahtavaa!

Nauroin vedet silmissä.
Etenkin toi turkisrouva käsilaukkuineen on ihan huippu! Miitta uskaltaa panna itsensä peliin.
Suomen paras koomikko.

Kannattaisi näidenkin tiukkapipoisten kommentoijien ryömiä pöydän alle ja"syntyä uudelleen" niin kuin Jukka Virtanenkin teki.
Mitä tuohon vammaisuuteen tulee niin syntymäyksinkertaisia on pilkattu jo kummelissakin, eikä kukaan ole loukkaantunut, niin paljon että vastustaisi sitä.

tiistaina 08.02.2011

Kolahti pahasti kun Miitta-täti esitteli pikkupojalle tehtaassa rukinkuljettajan ammattia, sanomalla ethän sinä halua kokoikääsi ajaa tällaista, että opiskelemaan. Että tälläisiä asenteita opetetaan ei mikään ihme lapsetkin joutuvat häpeämään vanhempiensa ammattia. Kaikkia meitä tarvitaan rehellisen työn tekijöitä..Enpä katsoisi muuten kun uutisvuoto tulee senjälkeen joka on viikon parhaimpia ohjelmia, ei ainakaan jää pahaamieltä kaivelemaan....

lauantaina 19.02.2011

Mukavan virkistävä, älyllinen, yllättävä, sopivan piikittelevä, ajatuksia ja tunteita herättävä, puutuneita rakentaita ravisteleva ohjelma. Tätä on mukava odottaa lauantain päätteeksi!

tiistaina 22.02.2011

Tosi surkea ohjelma ja mauton ja mitäänsanomaton. Itse Miitta täti surkea ja taitamaton näyttelijä
joka pantu pilaamaan lauantai-iltaa. Täytyy vaihtaa kanava näköjään kokonaan.TV 1 pilannut tuotantoaan!

tiistaina 01.03.2011

Miitta on parasta ikinä!! tarkoitettu älykkäille, laajan maailmankatsomuksen omaaville ja rohkeille huumorintajuisille ihmisille.
Älä Miitta jätä meitä, tv on täynnä perustavis-sketsiohjelmia.

keskiviikkona 02.03.2011

Lopettakaa nyt herran tähden jo tuon kaamean roskaohjelman lähettäminen. Mitta tuli lopullisesti täyteen kun Miitta Sorvali ja martti Suonsalo väänsivät naamaansa yhdessä.
Eikö mitään rajaa ole mitä ihmisille näytetään.

lauantaina 12.03.2011

Miitta-täti on aivan HIRVEÄÄ PASKAA. Lopettakaa tämä ohjelma!

keskiviikkona 23.03.2011

Parempi olisi, kun ei olisi palannut. Miitta-tätsykkä on täyttä roskaa ja katselijoiden aliarviointia jonkun oman egon kustannuksella. Oksettavaa. Jos ao. ei itse tajua rajojaan, niin kyllä tuottajan pitäisi tuntea vastuunsa.

sunnuntaina 03.04.2011

Oli ihan hauskoja sketsejä osa ja osa taas ei mielestäni kyllä juurikaan toiminut. Miitta on vielä kovin tekokiltti, eikä ole lähelläkään sitä härskeyttä, jota brittihuumorissa viljellään.

Vielä jäin odottamaan härskiä karikatyyriä esim. RKP:n ehdokas kampanjoi/ tms. megafoniin huutelija ankkalammelta penäämässä oikeuksiaan. Siinä yksi mahtava tabu.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä