Uutisvuoto: Ylituomarina Baba

Julkaistu maanantaina 20.09.2010 10 153

Uusi ylituomari Baba Lybeck paimentaa tuttuja kapteeneja Jari Tervoa ja Stan Saanilaa.

TV1 lauantaisin alkaen 25.9.2010 klo 21.30

Ajankohtaissatiiri Uutisvuoto palaa ruutuun lauantai-iltaan tutulle ohjelmapaikalleen.

Uutena ylituomarina aloittaa Yleisradion Ps-ohjelmastakin tuttu Baba Lybeck. Kapteeneina jatkavat tuttuun tapaan Jari Tervo ja Stan Saanila.

Viikon uutispommeja puretaan syksyn aikana 14 viikon ajan.

Vuoden viimeinen ohjelma - tunnin jouluspesiaali - lähetetään joulupäivänä eli lauantaina 25.12.

Ohjelma on katseltavissa tv-esityksen jälkeen YLE Areenassa 7 päivää. Ohjelma uusitaan maanantaisin klo 18.30

Tuotanto: Zodiak Entertainment Finland Oy ja YLE Viihde

 

Muualla verkossa

Uutisvuoto

 

Suosittele153 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

lauantaina 25.09.2010

Punainen tausta Uutisvuodossa häiritsi tosi pahasti.

lauantaina 25.09.2010

Punainen tausta oli merkki uudistumisesta. Mielestäni hyvin on Baba täyttänyt Peterin saappaat.

lauantaina 25.09.2010

Bapa.. vai baba alapäästä.sanon jälkimmäinen.en pidä ohjelmista kun aihe on aina sama,pilanteko ihmisistä ja nauraminen itse sen päälle.ymmärrän jos tekee itse itsestään pilaa ja nauraa se on sallittua,ootin että uutisvuoto olisi todella uudistunut mutta ei ?

lauantaina 25.09.2010

ok, kyllä hieman jännitystä oli kehissä mutta kyllä se tästä lähtee ja nauratti edelleen.

Tsemppiä

sunnuntaina 26.09.2010

Sanotaan näin, että kyllähän se Baban aloitus menetteli, ettei siinä mittään. Vähän oli tietty jäykkää, verrattuna Peteriin, mut kaipa tuo voipi ajan oloon rentoutuakkin, alkukankeuksien jälkeen.
Mutta.., mutta, mutta...!!!

Toivoisin kuitenkin Uutisvuotoon isompaa remppaa. Taanilan persoona ei ole minua koskaan miellyttänyt, koska hän on jotenkin koheli, joka ei osaa lopettaa välillä tuota älytöntä koohotustaan. Osaltani haluaisin Taanilan pois ohjelmasta ja mahdollisimman pian. Tilalle Simo Frangen, joka kykenee huumorilla antamaan Tervolle vastusta kapteenina.

Puheenjohtajaksi kunnon persoona, joka ei itse naureskele valmiiksi vitseilleen ja on sanavalmis, sekä valmiiksi YLEn palkkalistoilla, elikä Antero Mertaranta ja "se on siinä". Troikka Tervo, Frangen ja Mertaranta kykenee nostamaan Uutisvuodon uuteen nousuun. Näin uskon vakaasti.

sunnuntaina 10.10.2010

Kyllä Baba on yliveto huippu ! Simo Frangen on nähty ja kuultu, vieraaksi voi tulla mut ei missään tapauksessa muuten. Paras ku Tervo pysyy vähän yläpuolella, sitte kun joku sitä nasauttaa kunnolla niin menee hiljaseks ja niinkin on käyny...

maanantaina 11.10.2010

Kyllä Baba menettelee, vaikka Peteriin tottuneena menee aikaa totutteluun.
Tervosta ei voine luopua, mutta itse katselen kyllä ohjelmaa nimenomaan Stanin takia. Mikä mies, mikä nauru!

sunnuntaina 17.10.2010

Alussa oli teennäistä yli-yrittämistä, mutta vähän rauhoittunut ja ok.

Mutta,mutta, Fst:n Robban ohjelmassa B.Lubeck näytti suomenkielisen enemmistön vastaiset kyntensä, sanoessaan taistelevansa äidinkielensä puolesta, ketä vastaan? Aina kun sanotaan silloin soditaan jotain vastaa alistaakseen tai tuhotakseen, tällöin kyllä aloin kuten moni muukin huomaamaan, jo on uutisvuodossa suomenkielisen enemmistön vastainen "hurri-akka"!! Samanlainen oli Svenska Teatterin pomokin J.Storgård puheissaan. Tervohan tuntuu omaavan varsin "ruskean kielen" kun puhutaan r-kielisestä vähemmistöstä mutta muita pilkkaa minkä ehtii Satiirilla rajansa tai kaikkille rajat ja puhevapaus auki.

keskiviikkona 16.03.2011

Ohjelman piti uusiutua paljon ja mikään ei ole muuttua...istutaan ja nauretaan toisten "hyville vitseille". Okns vormaatti niin tiukka, että istutaan ja jurnutetaan vuodesta toiseen samaa kaavaa ja samoin osioin? Missä uudet ideat? missä se uusiutuminen?

tiistaina 12.02.2013

Uutisvuoto-ohjelma launtaisin parhaaseen katseluaikaan ei kyllä mielestäni kerää pisteitä.Suurin osa aiheista on turhanpäiväistä höpinää. Baba Lybeck "ylituomarina" ei pysty hallitsemaan tilanteita, vaan nauraa ja tirskuu omille puheilleen (kuten 9.2.-13) ja luulee, että katsojillakin on vähintäin yhtä hauskaa.
Näyttää siltä, että nykyisiä huumoriohjelmia syntyy vain ihmisiä pilkkaamalla, varsinkin politiikassa tai julkisessa elämässä toimivia. Seuraava helppo kohde voisi olla vaikka invalidit tai vammaiset, jota voisi tämän jälkeen odottaa.
Myös ihmisten asuinpaikkojen arvostelu näyttää olevan muodissa. Yllämainitussa 9.2. ohjelmassa muistutettiin jälleen, ettei Vuosaaressa asu muita kuin tummia maahanmuuttajia. Ko.alueella oli viime vuosisadan alussa paljon huvila-asutusta, josta luvun keskivaiheella tuli asuntosäästäjien ja hartijapankkirakentajien kotiseutua. Silloin ei pyydetty eikä saatu asuntoja sosiaalituen kautta, vaan hoidettiin kodin hankkiminen mahdollisimman itsenäisesti. Samoin rakennettiin omatoimisesti
asuntosäästätoiminnan myötävaikutuksella silta Puotilan puolelle, kun Helsingin kaupungilla ei ollut varoja. Kaupungin harjoittama asutuspolitiikka on tuonut Vuosaareen ehkä enenmmän maahanmuuttajataustaisia ihmisiä kuin muille liitoaueille, mutta tilanne on jatkuvasti taasaantumassa.

Baba Lybeckin potkuja odotellessa / Vanha vuosaarelainen

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä