Satu Kurvinen

Tarvitsen omaa aikaa ja tilaa!

”Miksi aina Blur, miksei Oasis?”

Levykaupassa tulee olla taikaa, se on ikkuna pois!

Luin Nick Hornbyn High Fidelityn - kirjan kertaalleen, taas. Keskustelemme siitä Maija Vilkkumaan ja Epe Heleniuksen kanssa TV 1:n kesäsarjassa jakson verran (10 kirjaa rakkaudesta).

Poliittispopahtava kuva-albumi

Jutta Urpilainen, miksi ihmeessä et heittäytynyt verkkosukkanaiseksi? Huulipunaa huuleen, korkkaria alle ja sääret pöydälle.

Radioiden kultakausi alkoi nousta kohti uutta tulevaisuutta digin nakertaessa televisiota!

Vanha voi olla se tuleva radio? Epäohjelmat ovat tuore lähetysvirta!

Forgive me, Morrissey!

En tajunnut myöskään Seattlesta mitään, Ruisrockin Nirvana-keikalla menimme Rumban edesmenneen perustajan Rami Kuusisen ja Heikuran Pasin kanssa kaljatelttaan.

Dokkari kerran viikossa lisää tuskaa, muttei tapa!

Tunnistan ällöttävän hoviniiauksen myös Madonnan omista dokkareistaan. Huoneissa ja sängyissä kieriskelevä staff ei ole tunnu aidolta.

Avointa kirjaa ole olemassakaan

Taksipetteri inttää ja inttää, että onhan mulla pakko olla mielipide jonkun niistä kymmenistä Mattilan siskojen biiseistä.

Tervetuloa soittamaan juhliini!

Kun on viettänyt ensimmäisen irtioton kodistaan tanhumatkalla, on varmaan aika looginen polku Hehkumon faniksi.

Vanhat sielut nuorissa nahoissa!

Mustavalkean imagon ja upeasti tuotetun levyn jälkeen pettyy katsellessaan 24-vuotiasta pikkutyttöä tepsuttamassa legginsseissään livenä Roskildessa.

Tarvittiin New York ja Mikkeli Coldplayn tajuamiseen

Eivät kaikki Young@Heartinkin jäsenet näyttäneet tajuavan kuoronjohtajan valitsemia kappaleita, mutta heillä oli tulkinnan sijaan vahva halu esiintyä, olla esillä. Joskus sekin riittää.

Voiko Nainen digata Neil Youngia?

Miksi ihmeessä tällaiseen savolaiseen citysinkkuun iskee Kanadan perukoilla tehty countrypoljento? Miksi minä itken tällaisen edessä? Ei järki riitä.

Tarantino ja Almodovar leikkaavat ja liimaavat komeasti musiikkia kuvaan!

Se tuntuu loogiselta, että ohjaaja valitsee alkuun biisin, auto ajaa, tarina alkaa, tekstejä on rullattava. Samaten lopussa. Aristoteleellinen järjestys, näin se menee.