Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Kyllä meillä hyviä sanoittajia on,yleensä se on kertosäe joka jää mieleen !

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 21.40

Ihmettelen tuota Suvi T. levyjen radiosoittoa, niissä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä, kyllä oli kesäillan valssikin aneeminen silloin kun hän siellä esiintyi, ihmeteltiin porukalla!! mitä hän tekee solistina tanssipaikalla. eihän tuo mitään tanssimusiikkia ole? Hänenkaltaisiaan on nykyään liikaa, parempi, että pitäisivät vain omia konserttejaan, mutta ei lavoille Ei!! Tietysti nuorison omiin pippaloihin varmaan hyvä, jos nuoret kerran tykkää.
Koko levy vain hoetaan yhtä lausetta, hyvistä sanoittajista on huutava pula.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 19.39

Joissakin nykypäivän iskelmissä ainakin minua häiritsee discojumputus. Juuri kun alkaa kuunnella, et hei onks tässä jotakin sanomaa, niin kappale muuttuukin yhtä tai kahta lausetta eri äänenpainoilla toistavaksi epätoivoiseksi huuteluksi. Poikkeuksiakin on, mutta niitä saisi olla enemmän.
Pidän Amadeuksesta, koska hän osaa laulaa!!! Hän ei tarvitse mitään krumeluureja. Hyvä säestys ja se on siinä.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 18.49

15.28 Jaa... Minun mielestäni kun taas nykypäivän iskelmäbiiseissä ei ole joitain harvoja poikkeuksia lukuunottamatta minkäänlaista sanomaa ja tarinaa. Kolmea neljää samaa lausetta hoetaan alusta loppuun.
Ennen biiseissä oli paljon paremmat ja sisältörikkaammat sanoitukset. Kuunnelkaa vaikka. Ei ollut sellaista pinnallista höttöä kuin nykyään. Junnu vainiokin oli ihan eri planeetalta sanoittaja kuin poikansa Ilkka Vainio.
Hector ja Vexi Salmi nyt on kohtuu hyviä sanoittajia muttei mitään esim. Reino Helismaahan verrattuna.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 16.16

Nykypäivän musiikin sanoissa on sanomaa,jos viitsii vähänkin niitä kuunnella,hyviä uusia artisteja on paljon,ja näyttäähän kansakin heistä tykkäävän,kun kerran levyjä ostavat.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 15.28

14:04 pari ensimmäistä kultaa viimeinen platinaa !

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 14.57

Olen iloinen, että Taivaan Portit kiertue on mennyt hyvin ja väkeä on riittänyt joka paikkakunnalla. Nyt ollaan jo Tampereella tänään, missä on tosi iso konserttisali ja varmasti siellä on myös toiseen kertaan katsojia. Ensimmäinen kerta menee siinä sulatellessa ja toiselta muistaa paremmin yksityiskohtia. Anneli Sarille toivotan edelleen menestystä urallaan. Hän on tehnyt hienosti kun on tullut myös Suomeen esiintymään ja Amadeus on saanut olla mukana tässä pitkässä kiertueessa, tämä on varmaan ollut Amadeukselle kullanarvoinen kokemus ja antaa lisäpontta hänen laulajan uralleen. Ehkä on tullut myös uusia innovaatioita ajatellen uutta levyä.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 14.49

Joko Suvi Teräsniskan levy on myynyt kultaa, jos kerran faneja on niin paljon.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 14.04

Kyllä facebookissa käy kaikenikäista porukkaa. Mutta Satumaassa ilmeisesti käy sellaista jotka pitävät tangoista ja kaikesta kauniista musiikista, jota myös Amadeus mielellään laulaa. Nykyään on niin paljon uutta musiikkia joissa sanat ovat niin arkipäivää ettei viitsi kuunnella. Suvi Teräsniska laulaa niin tasaisella äänellä, että siihen melkein nukkuu, ei kyllä kiinnosta.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 14.01

Se on ihan sama missä kukin kirjoittaa tai kirjoittaako kukaan. Eihän fanitus ole ainoastaan sitä mikä näkyy päällepäin. Sitä voi olla vaikka miten kiihkeä fani, ilman että kukaan koskaan tietää siitä. Sydämellä mennään, kuten eräs nuori viisas sanoi.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 13.52

Eiköhän suurin osa nuorista ole facebookissa,täällä taas vanhemmat !

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 12.34

Tänne kirjoitellaan Amadeuksesta siksi, koska Amadeuksen fanit ovat ottaneet nämä sivut omakseen toisin kuin monien muiden artistien fanit. Muiden artistien fanit keskustelevat suosikistaan, kotisivuilla, facebookissa yms.

Amadeuksen ikäiselllä naislaulajalla Suvi Teräsniskalla esimerkiksi on Facebookissa liki 18 000 fania. Hänen faninsa keskustelevat hänestä siellä ei täällä. Amadeuksella on faneja Facebookissa 154 kpl. Siellä keskustelu on hyvin hiljaista.

Ke 24.11.2010, klo 12.02

10.51. Näihin sanoihin ei voi muuta kuin yhtyä. Niissä on kuvattu Amppu-ilmiön syitä hyvin. Ampun aitous, vilpittömyys, kaikkia ihmisiä kohtaan osoittama rakkaus. Se tarttuu ja kasvaa, parhaimmllaan myös siinä "tartunnan" saaneessa.

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 11.34

Kiitos ti. 23.11. klo. 19.52, Juuri näin, paljon on vieläkin niitä, jotka ei satumaasivuista mitään tiedä, että täällä Ampusta keskustellaan. Amadeus on niin sydämen sisään asettunut artisti, että ei voi olla kirjoittamatta, jos nää sivut tietää. Ne jotka ovat kuulleet tai nähneet häntä, jäävät aivan kuin ikuiseen koukkuun, eikä huono koukku ollenkaa.
Amadeus on ihan samassa asemassa, kuin toisetkin laulajat täällä satumaassa, ero on vain siinä, että hänestä heijastuu sellainen luonnollinen aitous, tunteellisuus, jonkinlainen lähimmäisenrakkaus, mikä saa vastakaikua yleisössä, tämä kaikki on lisänä upeaääniselle komealle laulajalle, SIKSI Hänelle myös näin paljon kirjoitellaan.
En tällä kirjoituksella halua väheksyä ketään toista laulajaa, hyviä on paljon, haluaisin vain, että Amadeuksen nuo niin ihanat piirteet tunnustettaisiin ja niitä osattaisiin arvostaa, hänen käytöksestään voitaisiin ottaa vaikka oppia.
Nyt ilman nimimerkkiä, niin pääsee helpommalla!

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 10.51

Kiitos Ippa.
A.

A. Ke 24.11.2010, klo 09.32

...esittäjänä Mercedes Sosa! Tuon laulun tunnelmasta ei ainakaan pääse tänä yönä rauhoittumaan yöpuulle. Sen verran voimakasta kerrontaa ja aihepiiriä...KT

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 02.03

Kiitos, Ippa, TP-kuulumisista heti tuoreeltaan!!! Loistava juttu, että akustiikkakin oli hyvä. Ajattelin MalttiMittari-asiaa, että Sinullakin on jo syntymässä aivokudoksiin lähtemättömästi intergroituna "se metronomi";)

Et varmaan sattunut vierailemaan Satumaassa silloin jo ennen TP-konsertteja, kun vinkkasin muutAMAan otteeseen Alfonsina ja meri -kappaleesta, jota kaipasin myös pettyneenä. Luulin ilman muuta, että se olisi ollut mukana ja meinasin laittaa jo Oscarille viestiä, että tärkein puuttui. No nyt SE oli!!! Olen soitellut sitä koko syksyn pianolla ja olisin laittanut sen suomen kieliset sanat sivuille, mutta se ei ole laillista, jonka oikein varmistin Airilta. Olen aina pitänyt Anneli Saariston tulkinnasta v. -85. KIITOS paljon tunnelmien jakamisesta! Tässä se vinkkilinkki jälleen, olkaatten hyvät! Terv. KT

http://www.youtube.com/watch?v=4CAesBCjk20&feature=related

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 01.56

Hyvää huomenta ystävät palailin pari tuntia sitten Järvenpäästä.Ilma ei ollut kaksinen,mutta mestarikuljettajan kanssa kaikki sujui hyvin.

Tupa oli jälleen lähes täysi,siihen mahtuu ilmeisesti noin 700 kuulijaa.Salin akustiikka oli mielestäni huippuluokkaa.
Annelin ääni oli tässä salissa parasta näistä kolmesta,jotka olen kuunnellut.Tosin mielestäni Annelin esityksissä ei hänen äänensä ole levyltä kuullun tasoa.Korkeat äänet jäävät johonkin..,kuitenkin laulu soi,vaikka vuosia on takana paljon.
Käsikirjoitusta oli taas hieman paranneltu,esitykseen oli lisätty Piazzolan Alfonsina ja meri,jota kaipailtiin Finlandia talon esityksessä.
Amadeuksen "näyttelijä"suoritus oli mielestäni entisestäänkin parantunut.Olen Hesarin arvostelija kanssa hieman eri mieltä Ampun harhailusta,sillä käsikirjoitus,joka on "kaksi kerroksinen" tekee ehkä
harvailevan vaikutuksen.
Ampun laulaminen oli upeaa,Tarkkailin malttimittaria ja minusta homma tuntui hoituvan.Tulisuudelma oli jälleen suurimpien abloodien kohde.Muutkin laulamiset olivat puhdasta ja nautinnollista kuunneltavaa.KT en ottanut metronomia mukaani ,mutta pelkällä mututuntumalla homma hoitui nappiin.
Istuin yksin erillään fanikavereista ja juttelin vieruskavereitteni kanssa ja he olivat haltioissaan Amadeuksesta,heidän mielestään
Amppu oli esityksen TÄHTI.Amadeuksen ansiosta taso oli hyvä,he ihailivat hänen luonnolliusuuttaan ja komeaa lauluääntään.
Amadeus sai illan ainoat ruusut. ja abloodit hänelle olivat mahtavat.
Tunnelma täällä ei ollut niin riehakas kuin Finlandia talolla,mutta kyllä yleisö osasi taputtaa välilläkin.
Näyttelijät,tanssijat ja orkesteri tekivät upeaa työtä.
Illan päätteeksi Amppu jututti fanejaan ja kävi jututtamassa minuakin,kun pysyvä herraseurani häiritsi hieman taaperrustani.
Olen taas onnellinen rakkaasta ystävästäni Tuula Mariasta,ilman häntä ei tämäkään reissu olisi toteutunut.
Torstaina on tarkoitus käydä Tapiola salissa.

ippa Ke 24.11.2010, klo 01.20

Totta ,kaikki eivät viitsi kirjoitella ,monet käyvät vain juttuja lukemassa !

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 23.22

Kyllä Amadeuksellakin on paljon faneja, jotka eivät käy Satumaassa kirjoittamassa. Taivaan Portteja katsomassakin olevat ihmiset eivät juuri tästä mahdollisuudesta tietäneet. Eihän kaikki ihmiset yleensäkään kirjoittele eikä kaikilla ole vielä tietokonettakaan.

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 19.52

Amppu on todella rakastettava ihminen ja taiteilija! Edellisiin kommentteihin ei mitään lisättävää. Tuon LumoVoimanMahdin lisäksi on mukava, että kerrankin on sellainen fanitettava, jolla on potentiaalia vaikka kuinka täydellisiin suorituksiin. Siksi on tarpeen vaatia parempaa laulutaidon ja esitysten suhteen kuten vaikka sen Tulisuudelman eli SatAMAn tangon suhteen. Lakeuksilla ei vielä löytynyt malttia tarpeeksi, vaikka loppuveto oli sykähdyttävä!

Ippalle vielä vinkiksi loppukonsertteihin, että ota mukaan se MalttiMittari, jolla on aina mitattu Ampun pysymistä tahdissa nimenomaan maltillisesti. Ampun kehitettävin aluehan oli tuo maltin opettelu etenkin hitaissa biiseissä. Tämähän oli fakta;););) Terv. KT

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 17.11

Nämä sivutko ja viestien määrä on joku artistin rakastamisen mittari ? Kuinkahan monen laulajan fanit edes tietävät , että näillä sivuilla on tälläinen keskustelumahdollisuus omasta artististaan ?
Tottakai Amadeuksen fanit rakastavat suosikkiaan, mutta ei hän ole missään erkoiasemassa, sillä niin rakastavat kaikkien muidenkin artistien fanit sitaa omaa suosikkiaan. Vaikkeivat tänne kirjoittelisikaan ja siitä keskustelua kävisi.

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 15.26

Sinulle kommentoija ma. 22.11.klo 21.31.
Et ehkä tiedä, että kaikilla artisteilla, tangokuninkaista iskelmätähtiin on omat otsikot satumaassa etusivulla, eikä ne tuosta "sivusta" mihinkään katoa, siirtyvät vain sinne. Ei Amadeus ole missään erikoisasemassa tuon asian suhteen. Kaikilla uusilla ja vanhemmillakin kunkuilla ne on heti valinnasta lähtien. Aivan ensimmäisillä ei tietenkään, koska tietokoneita oli siihen aikaan käytössä vähän, jos ei ollenkaan. Tarkistin juuri asian, hain esim. Jorma Kääriäisen sieltä, heti löytyi, aivan samoin tämän vuoden kuninkaalliset.

Ainoastaan siinä asiassa Amppu on erikoisasemassa, että häntä rakastetaan jumalattomasti, kommenttia satelee päivässä kymmenittäin, eikä tarvitse ihmetellä miksi.

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 15.01

Ti 23.11.2010 klo 12:24!!!!!

Täysin Oikeassa Olet!!!!! ...IkiKuninkaamme Amadeus Suuri Kykenee Saamaan Aikaan Sellaisenkin Ihmeen,Että LiljanKukka Puhkeaa Loistoonsa Ja Taivas Salamoi TapaninPäivänä!!!!!

"No,Onkos Tullut Kesä ...Nyt Talven Keskelle?????" ...Ainakin TapaninPäivän Iltana Se Tulee!!!!! ...Silloin,Jos Joskus...

laaksonlilja Ti 23.11.2010, klo 13.25

EI JOULUPÄIVÄNÄ, VAAN TAPANINPÄIVÄNÄ AMPPU HÄIKÄISEE TV.2.SSA, OLENKO OIKEASSA????JOS VÄÄRÄSSÄ KORJATKAA IHMEESSÄ, ETTEI KENELTÄKÄÄN JÄÄ AMPPU NÄKEMÄTTÄ.14

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 12.24

Kiitos Airille itsen.päivän konserttitiedoista ! Taatusti kuunnellaan.

Muuten täällä Satumaassa on kuin onkin mennyt puurot ja vellit ihan sekaisin, enkä ota mitään kantaa noihin pusuhommeleihin. Mutta eniten mieltäni lämmitti Tuovin kommentti, Suurkiitos Tuovi, herkästä, sanoisinko liikuttavasta kirjoituksestasi, toivottavasti kirjoitat vielä lisää. Käsittääkseni Ippakin on asiansa osaava arvioinneissaan, mutta tuo KT. kyllä tarvii nyt tukkapöllyä, olis Oskarilla töitä!!..........ei tosi, vaan leikki, leikki???? A-K H.

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 12.19

No ompa hyvä, tämä sama konsertti näköjään tulee Itsenäisyyspäivänä radiosta ja Joulupäivänä telkkarista. Pidetään mielessä.
Kiitti Yle.
A.

A. Ti 23.11.2010, klo 11.46

Radiossa Amadeusta kuullaan ainakin itsenäisyyspäivänä. Suomalaisen tangon suurkonsertti lähetettään Radio Suomessa klo 15.03 alkaen.

"Suomalaisen tangon suurkonsertissa kuullaan tuttuja tangoja kuten mm. Unto Monosen, Olavi Virran ja Toivo Kärjen tuotannosta. Konsertissa esiintyy joukko tangokuninkaallisia ja mukana ovat mm. Amadeus, Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Jenna Bågeberg, Kaija Lustila, Kari Piironen, Marita Taavitsainen, Mika Pohjonen sekä Mieskuoro Könsikkäät."

 

Taustabändinä on Satumaan videoblogissakin koheltanut Tanssiorkesteri Fantasia.

t. Airi S.

airi_yle Ti 23.11.2010, klo 10.54

Kiertue on kohta ohi, nyt kaivataan Amadeusta televisioon. Minäkin olisin kyllä halunnut sellaisen herätyksen kun Amadeus olis laulanut radiossa Täysikuu.

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 09.19

Onpa hienoa herätä aamuun kun radiossa soi Täysikuu Amadeuksen laulamana. Kiitokset Ylelle!

Anonyymi Ti 23.11.2010, klo 06.39

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä