Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Olin eilenillalla Turun Taivaan Porteilla. Viime vuoden Tangokuningas oli kehittynyt tangolaulajana huikein harppauksin, vaikka tätä ennenkin laulu sujui paremmin kuin kellään. Valitsenkin hänet tämän kuluvan vuoden 2010 TangoSuuriruhtinaaksi.
Nyt on edessä oikean polun valitseminen monista eri mahdollisuuksista. Olkoon siinä onni myötä. Onnea voi myös hieman avittaa tekemällä viisaita valintoja.
Amadeus, olet jälleen ansainnut kruunusi!

Anonyymi La 27.11.2010, klo 13.47

Halooo Lyylikit, raportti TangoBaarista ei viivästy suinkaan sen takia et EssoBaarin reportterinne olis ollu taaaaaaas "esksykssissä"... Nääsvillen keikka jäi nääs kokonaan väliin, koska ei lähetty siinä lumimyräkässä ees testaamaan motarille et häippäseekö henkiriepumme toiseen "hiippakuntaan" vaikko ei:) Kyllähän se potuttaa, koska olis ollu niiiiiiiiiiin monta EssoBaariakin matkan varrella:( Sen verran kuitenkin otettiin riskiä et sentäs lähimpään EssoBaariin vejettiin nasta laudassa:)) No onneksi sentäs Hesan baarikärpäskierroksella koukattiin Finlandia-talon kautta..."naanaana sydämeni osuman sai, nuolen Alejandro amppui sen kai naananaaa..." Ampulle tsemppiä viimiseen iltaan ja jos tarttet Hattelmalan harjulla tekohengitystä niin soita mulle...anytime:) Sydämin, *tytti*

Anonyymi La 27.11.2010, klo 12.49

Nähdään ehkä tangomarkkinoilla, Amadeus ! Meiltä on 850 km Helsinkiin :(

Anonyymi La 27.11.2010, klo 11.46

Herrasmies Amadeuksen minä kyllä tunnen, kuka se toinen olikaan?

Anonyymi La 27.11.2010, klo 10.53

Minäkin edelleen näin VillinSudenHetkenAikaan odottelen Tytti BirteäBirtelöisen manselaista romaaaaania! Pitänee laittaa SatuMainen Esso-etsintäpartio liikkeelle, kun jo huolestuttaa tuo meininki? Ötyjä t. KT

P.s. Noitukalle, että kyllä kiitos, tuiskutukset tuntuvat myös näillä leveyksillä vielä tuikituntuvasti;) Ruskeat silmät, tunnistettava lauluääni, erinomainen esiintymistaito ja valloittava persoona - heitä on Suomessa tasan kaksi kappaletta, molemmat nuoria herroja eli A ja A!

Anonyymi La 27.11.2010, klo 02.25

Tytti on näköjään pökrääntynyt Tampereen baari-illasta totaalisen tainnoksiin tai sitten kirjoittaa vieläkin sitä romaania. Vai eikö osaa enää Esson baarista kotiin?! Kyllä siitä Tytti käy myös yhden sivun tiivistelmä, kun ei jakseta enää odottaa…;) Kiitokset muuten Ipalle jälleen kerran kertomuksesta. Huomenna tai siis tänään viimeistä viedään, VerkaTehtaalle kaikki ketkä eivät ole vielä Taivaan Porteilla käyneet. KT eilen tosiaan Tuiskutti oikein lämpimästi Rollon kirkon saleissa ja holveissa pakkasesta huolimatta;) Ötyjäisiä kaikille!
t: LapinNoita

Anonyymi La 27.11.2010, klo 01.46

Tuossa vielä linkki Powerparkkiin varmuuden vuoksi KT:lta!

http://www.powerpark.fi/tapahtumat.html

Anonyymi Pe 26.11.2010, klo 20.26

Ippa, kiitos TP-kuulumisista! Hyvä, että tulit taas lähteneeksi! Ihanaa ja varsin todenmukaistakin, että yleisö piti Amppua SUURIMPANA TÄHTENÄ. Sen arvostuksen ja arvon Hän on ansainnut. Jaksamista Ampulle loppurutistukseen!

Minäkään en surukseni tiedä, milloinka näen Ampun esityksiä livenä seuraavan kerran. Kaipaan kovasti myös Ampun joulukonsertteja. Tuskissani ja Ex-SihteerikköLintusena lisäsin yhden pykälän AL-PerustusLakiin. Pykälän suomin turvin annetaan kaikille MusiikkiHulluille AmppuFaneille A-kaipuun lievittämiseksi lupa osallistua poikkeusoloissa muihin joulukonserttitapahtumiin. Minua ainakin TUISKUttaa, LOIRIttaa...vai Kuului(siko) laulu enkelten jne.

Siis - tervemenoa kaikille "musiikista eläville" musiikkinautintoihin joulualusmerkeissä! (Vaasan kirkossa tuiskutti eilen aika lailla, ja juuri tällä hetkellä Ne Joikhaamiset sekoittaa Rovaniemen kirkon holvit ja kamerakännykät ja kännykkäkamerat). Ampulle terkkuja...tietenkin! Odottavin terveisin KT

Anonyymi Pe 26.11.2010, klo 20.18

Jos ei ennen niin viimeistään su. 5.12:a Amppu on Alahärmän Powerparkissa, tätä on mainostettu jollain kanavalla telkkarissa oiskohan nelonen, siellä on muitakin esiintyjiä.
A.

A. Pe 26.11.2010, klo 18.58

Luulisin, että Amadeus pitäisi vähän vapaata tämän valtavan kiertueen jälkeen. Mutta saamme kaiketi pian kuulla hänestä lisää ja mitä suunnitelmia on tulevaisuudessa. Toivottavasti näemme hänet pian laulamassa, koska suosio on ollut aivan mahtavaa.

Anonyymi Pe 26.11.2010, klo 17.51

PakkasPerjantaita Kaikille!!!!!

Vähiin Käyvät ...Ennen Kuin Kokonaan Loppuvat ...Nimittäin Nuo Tunnelmaa Ja Dramatiikkaa Tihkuvat TangoBaari-Illat...

Mutta,Mutta...

Älkäämme Nyt Ihmeessä Ryhtykö Vielä Haaveilemaan Mistään KeikkaRuljanssista:):):):):) ...Antakaamme Mestareiden Mestarin Nyt Levätä Ja Rentoutua KUNNOLLA...

Ja Tuota Noin...

Emmehän Me Kukaan Vielä Itse Asiassa Tiedä,Millaisille Lähteille FanitusPolkumme Meidät Seuraavaksi Johdattaa!!!!! ...No,Kaikki Selviää Aikanaan!!!!! ...Ja Hyvä Niin...

Ippalle Taas Kiitokset KonserttiKertomuksesta!!!!! ...Toivottavasti Sinulle On Luvassa Taas Pian AmppuLiveKohtaamisia!!!!! ...Jottei Sinun Suinkaan Tarvitsi Tyytyä NaamaKirjaKohtaamisiin...

Iloista Ja Tietysti Amppuista Ensimmäistä AdventtiViikonLoppua Ja Alkavaa JoulunOdotusAikaa Itse Kullekin Säädylle!!!!!

"Liljuskaisenne"

laaksonlilja Pe 26.11.2010, klo 15.22

Seuraavana sitten alkakoon keikkaruljanssi !

Anonyymi Pe 26.11.2010, klo 14.13

Haikeeta on, haikeeta on, näin kaukaakin seurattuna tätä hulabaloota syksy on mennyt hyvin nopeesti, silti tuntuu että meidän paikkakunnan esityksestä on kulunut ikuisuus. Enää kaks jälellä, tänään Turku huomenna Hämeenlinna (jälkimmäinen taisi olla Irvinin kaupunki)
A.

A. Pe 26.11.2010, klo 11.44

Iltaa ystävät ja terveisiä lähes täydestä Tapiola-salista.
Tämä TP konsertti oli kohdallani viimeinen.
Käsikirjoitus oli miltei pysynyt ennallaan.Anneli lauloi samaan tyyliin kuin muissakin esityksissä.
Amadeus oli liostava ja sai illa suurimmat abloodit Tulisuudelmallaan,joka paranee kerta kerralta.Muutenkin Amadeus tuntui yleisön mielestä olevan illan tähti,jos käytetään taputuksia mittarina.Amadeuksen näytteleminen on kokenut huikean harppauksen eteenpäin kuukauden aikana.
Keskustelin muutaman tuikituntemattoman kanssa,he olivat tosi tyytyväisiä Amadeuksen esitykseen ja pitivät häntä esityksen TÄHTENÄ.

Minulle illan kohokohta oli Amadeuksen kaukaisen sukulaisen Helenan tapaaminen.hän on kirjoitellut joskus täälläkin.Helena on lievästi kehitysvammainen nuori viehättävä neito,joka pitää paljon Amadeuksesta.Olimme hankkineet Tuulan kanssa lipun hänelle tähän konserttiin ja niin me kolme TOSI FANIA nautiskelimme esityksestä.Helena kävi väliajalla kuvaamassa Amadeusta ja sai halit ja nimikirjoitus kortin.
Amadeus keskusteli faniensa kanssa myös esityksen loputtua.
Hieman haikeana halailin Amadeusta ja vaihdoimme kuulumisia,sillä ei ole tiedossa, milloin pääsen häntä kuulemaan.
Kiitokset Tuulalle ja M:lle seurasta,Teidän kanssanne on syksystä tullut riemullinen,tästä pitää yrittää jatkaa ja toivoa,että päääsee vielä kuulemaan TODELLISTA TANGOKUNINGASTA AMADEUSTA!

KIITOS AMADEUKSELLE ja TAVATAAN FACEBOOKISSA!

ippa Pe 26.11.2010, klo 00.15

Miksi nuo linkit jotka laitatte on niin pitkiä ? Eikö vois laittaa youtube ja esiintyjän nimen eikös se haku näinkin onnistu ?!

Anonyymi To 25.11.2010, klo 22.18

Tallessa täällä ollaan Elina-Etsivä, kiitos. On tehnyt mieli sanoa asiaan jos toiseen suoraan yhtä sun toista, joten on ollut parempi pitää tuota TörkyTurpaRullaa taskussa. Nyt on tuuleteltu ajatuksia PaukkuPakkasissa, no se siitä. Kiitos Ipalle jälleen stoorista ja Teille Tuiskukan ja Tapsukan linkittäjille ANAnyymille ja TangoFanille. Laitan tässä itsekin laulelon vähän kuin muistoksi TP:sta ja sanon Teille, jotka marisette näistä MusaVinkeistä ja –Linkeistä niin älkää ihmeessä katsoko. Se ei varmasti ole Teiltä tai Ampulta pois, jos joku muu ehkä nauttiikin sisällöstä. Musiikista on kysymys, ei sen kummemmasta. Tytti Pirtsakka Lyylikki missäs se pitkä ManseRomaani viipyyy? Malttamattomana odotellaan;)
–LapinNoita-

http://www.youtube.com/watch?v=QR4chC8MzjM

Anonyymi To 25.11.2010, klo 18.43

Niin, missä Tytteli luuraa? -Elisa-

Anonyymi To 25.11.2010, klo 16.51

PakkasPäivää Taas AMAlandiaan!!!!!

Kestipäs Tuo SisäänKirjautuminen Nyt ValoVuoden!!!!! ...Mrrrr...

...Eipäs Ole"Mansen"LeiriNuotioTulilta Eikä Hiilloksilta Kuulunut Vielä Hiiren Hiiskaustakaan!!!!! ...PahanPäiväisesti On Siis Tainnut Alejandron SuklaaSilmien Katse Saada Tytti-Lyylikkimme Lakoamaan!!!!! ...Kuten Tietysti Myös TuliSuudelma...

...Ja Airille Tietysti Miljoonat Kiitokset Yrityksistä Ottaa Yhteyttä TähtiSilmäHurrrrmuriimme!!!!! ...Ennemmin Tai Myöhemmin Ne Palkitaan!!!!! ...Uskokaamme Ja Toivokaamme Näin...

...Enää KOLME TP-MusiikkiTeatteriTunnelmaPläjäystä Jäljellä ...Ja Sitten Voidaankin Huudahtaa,Että ...OHI ON,OHI ON!!!!!

...No,Toivotettakoon Vielä Mukavaa TorstaiEhtoon Jatkoa Kaikille SatuMaahisille!!!!!

laaksonlilja To 25.11.2010, klo 16.40

Kyllähän kiertueen päättymistä täytyy ensin juhlia,jospa oikein kunnolla ;)

Anonyymi To 25.11.2010, klo 16.00

Antaisimmeko Ampun rauhassa saattaa kiertue loppuun ja ehkä pieni hengenvetokin sen jälkeen on paikallaan. Pitkälti yli kuukauden Amppu on tehnyt fanien palvelutyötä laulamalla lähes joka ilta ja jutustelemalla esitysten jälkeen fanien kanssa. Ja sitä ennen oli tiukkaakin tiukempi harjoittelukausi. Kiitos Amadeus, arvostamme suuresti että olet suonut meille faneille aikaa esitysten jälkeenkin. Kiirettä ja keskittymistä kaikki tuo on varmasti vaatinut. Jaksamme kyllä odottaa, että saamme taas kuulumisiasi. Olet ansainnut kyllä lepotauon.

Anonyymi To 25.11.2010, klo 15.17

No jos on viesti mennyt sekä virallista että epävirallista kautta, niin en voi muuta kuin odotella.

Airi

airi_yle To 25.11.2010, klo 15.08

Hienoa, Taivaan portit esityksestä luvassa CD ja DVD ja Ampullakin ilmeisesti jo suunnitelmia tulevista konserteistaan mietintämyssyssä!!!

Anonyymi To 25.11.2010, klo 15.07

Kiitos Airi, olisko mennnyt Amadeukselta hukkaan. Kovasti odotan haastattelua.

Anonyymi To 25.11.2010, klo 15.05

Kiitos Airi!
Jaksahan yrittää! Tasviskohan Amppu muistitikun?

Anonyymi To 25.11.2010, klo 13.30

Hyvä uutinen, kiitos Airi! Jäämme odottamaan! -Elisa-

Anonyymi To 25.11.2010, klo 12.54

Ampulle on lähetetty haastattelupyyntö levy-yhtiön kautta jo viime viikolla. Kun vastausta ei kuulunut, niin kysyin vielä henkilökohtaisen sähköpostin kautta. Jos hän vastaa pyyntöön ja muistaa tulla haastatteluun, niin sitten tehdään.

t. Airi

airi_yle To 25.11.2010, klo 11.41

HEI AIRI sieltä Ylestä!!!!!!!!!!!!
Oisko ehkä mahdollista saada tänne Satumaahan Ampun ja Annelin haastattelu sitten kohta kun kiertue on tehty?

Anonyymi To 25.11.2010, klo 11.33

Eikös täällä pitäisi keskustella Ampusta, ei Suvi T.stä, kuka Suvin tänne toi?, pitäis mennä hänen satumaa-areenalleen ja kun siellä ei ole sananvaihtoa, niin facebookiin sitten!

Anonyymi To 25.11.2010, klo 10.19

Miksi kommentit eivät mene perille?

Anonyymi To 25.11.2010, klo 09.49

19:39 Kyllä kesäillan valssissa yleisö Suvin tahdissa tanssi,ei mielaestäni esitys mikään aneeminen ollut (piti oikein käydä katsomassa ) ! Ainakin hänen musiikkia on youtubessa kuunneltu valtavat määrät,suosittu tyttö näyttää olevan,vaikka muutama ei tykkäiskään ?!

Anonyymi Ke 24.11.2010, klo 22.06

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä