Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Eipä näytä muutakaan aihetta olevan ! Ei näytä TP:kaan kävijöitään olevan !!

Anonyymi La 20.11.2010, klo 22.35

Mistä syystä Antti Tuiskusta nyt tällä sivulla niin useasti puhutaan? Eikö hänellä ole omakin sivu, suosiosta ollaan vähän eri mieltä.

Anonyymi La 20.11.2010, klo 21.39

17:08 Aivan äskettäin Tuisku itse totesi suuren viikkolehden haastattelussa "olen ollut alusta saakka ristiriitainen artisti, minua rakastetaan ja vihataan"... Ja muistan muitakin juttuja, joissa hän on todennut kuinka rapaa lentää niskaan ja samasta asiasta on Siltsukin pahoittanut mielensä moneen kertaan. Mutta kuten totesin, minun mielestäni syynä siihen on juuri kaikenmaailman "hihhulit" jotka mollaavat milloin ketäkin artistia nettipalstoilla. Kyllä Amadeus on kaikenikäisten suosiossa, hänhän on muistaakseni suunnitellut levyäkin nuoremmille faneilleen:)

Anonyymi La 20.11.2010, klo 20.06

Nyt putosin. En ymmärrä, mitä ristiriitaisia ajatuksia Antti Tuisku herättää, klo 13.46, mutta jokaisella olkoon mielipiteensä!? Amadeus on vanhojen suosiossa, mutta Antti Tuisku koko kansan suosikki! Terveisin IKIFANI

Anonyymi La 20.11.2010, klo 17.08

Täällä pieni tietoisku. Luin viimeviikon Seinäjokisanomia, siinä oli ensi kesän tangomarkkinoista aika laajakin juttu. Haastateltiin tuomari Martti Haapamäkeä, lopuksi toimittaja kysyi häneltä, onko joillain tangotähdistä edellytyksiä kohota suureksi tähdeksi, johon Haapamäki vastasi: Jenna Bågebergilla ja Amadeus Lundbergilla on siihen kaikki mahdollisuudet, aika näyttää.
Olen samaa mieltä molemmista.
A-K H.

Anonyymi La 20.11.2010, klo 16.37

Heippa kaikille!
Amadeus tänään MTV 3.n ohjelmassa Vihreä kulta, klo.17.20.
Hyvää talvista viikonloppua Satumaalaisille.

HL La 20.11.2010, klo 14.32

Talvista LauantaiIltaPäivää AmadeusLandiaan!!!!!

Tällä NapaPiirin Lyylikillä On Nyt"SIKANA"Kiireitä,Mutta...

HUOMIO TAAS KAIKKI IKIAINAISKESTOFANIT!!!!!

Kurkistakaahan Kaikki Kynnelle Kykenevät Noille AMAjandron KotiSivuille!!!!! ...Jottette Vain Nukkuisi Onnenne Ohi:):):):):)

Sivuilla On Siis Nyt Parikin ElinTärkeää Tiedotusta!!!!! ...Älkäähän Siis Syyttä Suotta"Missatko"Niitä!!!!!

Ja Vielä:Sibelius-Talon Tunnelmista Olisi Hienoa Saada Lukea Edes Muutama Pieni Sana ...Taisipa Se Jyhkein OopperAMAisin Vedoin Ilmoille Kajautettu TuliSuudelmaTango Saada SalpausSelän Liikahtamaan Ainakin Muutaman Millin Verran:):):):):)

laaksonlilja La 20.11.2010, klo 14.18

Eikö joku voisi laittaa viestiä Taivaan Portit kiertueelta, tässä on ollut jo monta paikkakuntaa mistä ei ole kuulunut mitään, odotellaaan.

Anonyymi La 20.11.2010, klo 14.18

Kyllä Amadeus on jo nyt jäänyt suomalaistan mieleen. Uskon vakaasti, että hänellä kyllä kannatusta riittää onhan se jo nyt nähty. Taivaan Portit kiertue on osoittanut sen, että mimenomaan hänen lauluistaan pidetään. Hänellä kun on niin persoonallinen ääni ja ihana sellainen, että erottuu yleisestä tasosta.

Anonyymi La 20.11.2010, klo 13.56

11:42 Tuskin Amadeus sen kummemmin "herättä ristiriitassi ajatuksi" kuin Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Siltsu tai kuka muu artisti tahansa! Varsinkin jos viittasit nettikeskusteluihin, niin koskipa ne ketä artistia tahansa niin aina on joukossa joku "hörhö" jonka missio tuntuu olevan vähätellä kyseistä artistia!

Anonyymi La 20.11.2010, klo 13.46

11:38 Etteikö hitillä olis merkitystä ? ,tottakai on ! Monet artistit odottavat vuosikausia sitä hittiä,toiset saavat sen eka levyllä onhan siinä vissi ero,sehän vaikuttaa jo keikkamyyntiinkin ,on toki artisteja joilla ei ns.hittiä ole mutta sitten karisma vetoaa suureen yleisöön ?! Tottakai yleisö arvostaa taiteilijoita mutta kyllä se arvostus artistille muualtakin taholta on varmasti mieluisaa,kukapa ei siitä tykkäisi! Nautinnollisia musiikkihetkiä kaikille,nyt sitten urheilua seuraamaan Jällivaarasta !

Anonyymi La 20.11.2010, klo 12.45

Ennen Porin "Taivaan Portteja" satuin kuulema Pori radiost Anneli Sari haastattelu. Hänelt kysytti miälipidet Amadeuksest ja hän vastas erittäi lämpimäst et :"Amadeus on mukava nuori poika - mutta hän kuitenkin laulaa kuin mies!".
Joillaki ihmisil voi ol vaikeuksi sijotta Amadeus mihinkkä enne tunnettu kategoria. Siks just hän herättä paljon ristiriitassi ajatuksi.
Näi mää häne näe.

Lännen-nainen La 20.11.2010, klo 11.42

11.28, Ensi hitillä ja menestyksellä ei ole mitään tekemistä keskenään. Menestys rakennetaan hyvillä perustaidoilla, opiskelulla ja kovalla työllä. Hyvien yhteistyökumppaneiden löytämisellä on myös suuri merkitys. Tämä perustotuus koskee niin laulajaa kuin mitä tahansa työsarkaa.

Anonyymi La 20.11.2010, klo 11.38

Juuri näin, 10.53. On sitä monien konserteissa buuauksiakin kuultu, mutta Amadeuksen ja Annelin konsertissa valtavien aplodien ohella kuuluu bravo- ja muita kannustushuutoja. Ja kyllä niiden osoite on useimmiten selvä: Amadeus. Tämä on se näkyvin tapa osoittaa arvostuksensa taiteilijalle. Tuo henkilö (10.09), joka puhuu arvostuksen puutteesta, ei todella ymmärrä yhtään mistä puhuu. Amadeus on 21 v. ja mukana suurella kiertueella. Ja salit täynnä, eilen viimeksi Sibelius-talo Lahdessa. Amadeus rakentaa näin pohjaa kestävävä kiintotähtiys mielessään, tähdenlentoja on maailma pullollaan.

Anonyymi La 20.11.2010, klo 11.32

Eihän tietenkään voi tietää kenestä tulee ns.kestosuosikki ? Paljon kuitenkin vaikuttaa se ensi hitti mihin suuntaan ura lähtee !Entiset nuoret,nyt jo konkarit on hyvä esim.eka hitistä,ovat tälläkin hetkellä kansansuosikit !Toivotaan kuitenkin kaikille nuorille artisteille myös Ampulle menestystä vielä vuosienkin päähän !

Anonyymi La 20.11.2010, klo 11.28

10:09 Sori, kiintotähdillä viittasin vähän pidemmän uran luoneisiin artisteihin kuten vaikkapa Kari Tapio, Paula Koivuniemi ja muut ikisuosikit. Se minkälaista kultaa ja kunniaa artisti kerää parikymppisenä ei useinkaan kerro mitään siitä, miten hänen uransa kehittyy vuosien saatossa. Ja mitä tulee noihin ikisuosikkeihin, niin kyllä se arvostus on saavutettu lähinnä kovalla työllä ja uralla edetty pienin askelin kansansuosikiksi. Tietysti voi "vetelästi" todeta "jokainen artisti saa suosiota konserteissaan", mutta tämä kiertue ja sen menestys on juuri sellainen onnistunut pieni askel Amadeuksen uralla.

Anonyymi La 20.11.2010, klo 10.53

Hei yle,
Miks tää tallentaminen on mitä on, joskus tallentaa ajallaan joskus seuraavana päivänä.
Nytkin saan huomata jotta eiliset myöhäisillanjutut on kaks kertaa eikä niistä kumpaakaan näkynyt pitkälle alkuyötä ja nyt näkyy kumpikin.
Tää ei ole yhtään kivaa.
A.

A. La 20.11.2010, klo 10.51

Eiköhän jokainen artisti toivo uralleen SITÄ hittiä,aivan sama onko vanhempi tai nuori artisti,sen jälkeen palkintoja satelee ! Muistetaanpa esim. Vera Telenius ja Miljoona Ruusua....ja se oli siinä !

Anonyymi La 20.11.2010, klo 10.33

09:41 Et varmaan ymmärtänyt mitä tarkoitin ? Suosionosoitusta saa jokainen artisti konserteissaan ! Olen kyllä seurannut nuorten artistien uran alkua he ovat saaneet kultaa ja kunniaa,monenlaisia palkintoja jne.,En viitsi nimiä luetella kyllähän jokainen (varmaan sinäkin )olet heistä saanut lukea ! Tällä tarkoitin arvostusta artistia kohtaan !

Anonyymi La 20.11.2010, klo 10.09

FC-sivuilla riemastuttavia terveisiä Savonlinnankin sukseesta !

Anonyymi La 20.11.2010, klo 09.55

Hehheh:))) Joku täällä kirjoitti "jäädään odottamaan että Amadeuskin sais jotain tunnustusta uralleen"... Kyseinen henkilö ei ilmeisesti pidä sitä minkäänlaisena meriittinä uralle, kun ilta illan jälkeen jo melkein kuukauden ajan konserttiyleisö osoittaa suurimmat suosionosoitukset uransa ensiaskeleita ottavalle 21vee laulajalle???!! Kannattaisi sinunkin tutustua suomalaisten kiintotähtien uran alkuvaiheisiin, niin ymmärtäisit missä mennään:)

Anonyymi La 20.11.2010, klo 09.41

Voi Hyvänen Liljuskainen, kiitos kaipauksesta! Ei me olla mihinkään kadottu. Uskallanpa melkein sanoa Arvoisan LapinNoitukakin puolesta - luulisin. Välillä tahtoo vain olla muitakin harrastuksia...eikun töitä kuin tämä Satumaa. Tekee hyvää sekä itselle että SatuMaalle pitää joskus pienempääkin PuheenPartta;) Hyvä, että Sinäkin olet tallessa ja Hyvässä Vedossa!

Kommentoijan Anonyymi – Pe 19.11.2010, klo 14.13 kanssa sAMAa mieltä, että TP-turneen jälkeen Amppu ja Anneli voisivat piipahtaa TV-kanavilla kertomassa tuntojaan. Hyvää ötyä t. KT

Anonyymi La 20.11.2010, klo 01.26

Kyllä nyt sydän itkee ja kovasti, olisin niin suuresti halunut nähä Ampun Markon rinnalla esittämässä Siltsukan kappaletta, Satulinna.

Mitenkähän siellä Lahesa on menny, jos vaikka Amppu eksy Lahden jäähalliin siellä nimittäin oli Pelicansin ja HIFK:n peli, HIFKI voitti.
A.

A. Pe 19.11.2010, klo 22.26

Kyllä nyt sydän itkee ja kovasti, olisin niin suuresti halunut nähä Ampun Markon rinnalla esittämässä Siltsukan kappaletta, Satulinna.

Mitenkähän siellä Lahesa on menny, jos vaikka Amppu eksy Lahden jäähalliin siellä nimittäin oli Pelicansin ja HIFK:n peli, HIFKI voitti.
A.

A. Pe 19.11.2010, klo 22.16

Asiasta KukkaRuukkuun ...Mihin Ihmeen AMAruuteen KT Ja LapinNoita Ovat Kadonneet Täältä?????

Taidanpa Kohta Laatia EtsintäKuulutuksen...

laaksonlilja Pe 19.11.2010, klo 20.12

13:08 ja 15:45 Keskittykää tekin riemuitsemaan TP-kiertueen mahtavasta menestyksestä, tänään vuorossa loppuunmyyty hulppea Sibeliustalo Lahdessa!!!

Anonyymi Pe 19.11.2010, klo 17.37

Musiikkinäytelmäteos Taivaan portit kertoo Alfonsina Stornin elämästä v.1892-1938 jolloin pukeutuminen on sitä aikaa, ei tietenkään nykyaikaa.

Vanhasta tyylistä huolimatta kyllä Anneli S. ja Amadeuksen tunnistaa oikein hyvin, ah se Ampun kolkyt luvun hiustyyli se jos mikä on näkemisen arvoinen.

Savonlinnan porukat ovat joko pökerryksissä tai valmistautuvat viikonloppuun kun ei kuulu minkäänlaista pulinaa.
A.

A. Pe 19.11.2010, klo 15.55

13:42 Kun noita kommentteja aikoinaan luin niin kyllä Amadeuksen olis pitänyt voittaa !Jos Amadeus olis saanut saman äänimäärän kun Markkinoiden karsinnassa olis hänen pitänyt mennä heittämällä voittoon,näin vaan ei käynyt ! mutta se on ollutta ja mennyttä ! Uudet tuulet puhaltaa. Jäädään odottamaan että hänkin sais jotain tunnustusta uralleen.

Anonyymi Pe 19.11.2010, klo 15.45

Taivaan Portit kiertueesta ei näytä olevan enään paljon kirjoituksia. Tässä nyt tuli sen verran mieleeni, että siellä oli esiintymisasut vanhalta ajalta joka ei kuvaa henkilöiden tämän päivän tyyliä. Että on ehkä vaikea hahmottaa henkilöä nykypäivään jos ei tunne ennestään.

Anonyymi Pe 19.11.2010, klo 14.40

Saammeko Taivaan Portit kiertueen päätyttyä Annelin ja Amadeuksen haastattelun televisioon? Toivoisin myös, että Airi kirjoittaisi artikkelin ky. olevasta aiheesta, hänellä kun on sana hallussa.

Anonyymi Pe 19.11.2010, klo 14.13

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä