Etusivu
Reseptit

Tulostettava sivu Chorizoa ja viikunoita

1	keskivahva chorizo-makkara
	kuivattuja viikunoita
	neitsytoliiviöljyä
	silopersiljaa
	juoksevaa hunajaa
Leikkaa makkara ohuiksi siivuiksi ja viikunat suikaleiksi. Makkaraa ja viikunoita yhtä suuri määrä. Ruskista öljyssä ja nosta kulhoon. Lisää tilkka hunajaa ja karkeaa persiljasilppua.


Kala-katkarapusalaatti
150	höyrytettyä vaaleaa kalaa
200 g	katkarapuja
1 - 2	valkosipulinkynttä silputtuna
pieni	sipuli silputtuna
10	kirsikkatomaattia
½	keltainen paprika
½	punainen paprika
nippu	silopersiljaa silputtuna
½	sitruunachili
neljäsosa	kurkkua ilman siemeniä
Leikkaa kala ja kasvikset kuutioiksi ja lisää katkat.


Kastike:
6 - 8 rkl	neitsytoliiviöljyä
2 - 3 rkl	sherryetikkaa
	juoksevaa hunajaa tai ruokosokeria
	sormisuolaa ja mustapippuria

Taateleita, juustoa ja kinkkua

kuivattuja siemenettömiä taateleita pala Cabrales- tai muuta sinihomejuustoa ilmakuivattua espanjalaista kinkkua Työnnä taateleihin pala juustoa ja kinkkua.


 
 
 
OSA 1.
 Paahdetut kurpitsansiemenet
 kurpitsavoi ja spelttirisotto


OSA 2.
 Ruokaleipä, spelttipizza,
 pizza taikinajuuresta ja
 vuohenjuustopizza


OSA 3.
 Makirullat, Nigiri-sushi,
 Turskatartar ja
 Lootuksenjuurisalaatti


OSA 4.
 Ruokaleipä, spelttipizza,
 pizza taikinajuuresta ja
 vuohenjuustopizza


OSA 5.
 Friteerattu ja täytetty mustekala
 sekä Foccaccia


OSA 6.
 Mangosalaatti, friteerattu
 keittobanaani, mausteyrttidippi
 ja lampaan rosvopaisti


OSA 7.
 Makkarat:
 Savubrie-rosmariinimakkara,
 Timjami-sitruunamakkara,
 Chili-olutmakkara,
 Tomaattiketsuppi ja
 Remoulade-kastike


OSA 8.
 Savustettu paksuhuulikeltti,
 Savustettua myskisorsanrintaa,
 Savustettua haahkanrintaa,
 Grillatut kasvikset,
 Savustetut mantelit, suola ja öljy
 Salaatti savustetuista uusista
 perunoista


OSA 9.
 Häränhäntäpata,
 balsamiviinietikka-mansikat
 Puutarhan Open Ale


OSA 10.
 Chorizoa ja viikunoita,
 Kala-katkarapusalaatti
 Taateleita, juustoa ja kinkkua


OSA 11.
 Loppukesänsalaatti
 Tuorejuustodippi
 Vuohenmaitopirtelö


OSA 12.
 Mole poblano
 Tortillat


OSA 13.
 Siitakemuhennos
 Paistetut kastanjat
 Hunajachili
 Oliiviöljychili
 Etikkachili


OSA 14.
 Omenachutney
 Omenamarmeladi
 Omenasalsa
 Omenasiirappi


OSA 15.
 Kurpitsasoppa
 Villiriisi
 Yrttijogurtti
 Omenasiirappi


 
 


TV2  |  Frilandshaven
 
Yleisradio OY PL 64 00024 Yleisradio
Radiokatu 5 00024 Helsinki  |  Puh. +358 9 14801  |  Sähköposti: etusivu.toimitus@yle.fi

Vastaavat ohjelmatoimittajat