Ti 07.06.2011 @ 21:53vimm

Kohti uusia haasteita!

Olipahan kevät! Mun on pitänyt tässä muutaman viikon sisään päivitellä milloin mistäkin aiheesta, mutta arvatenkin se sitten aina jäi. Loppusuora opinnoissa yhdistettynä muuttohässäkkään ja juhlavalmistelupaniikkiin on pitäneet varsin kiireisinä... 

 

Talven jälkeen tuntui tosi kaukaiselta ajatukselta, että puolen vuoden päästä pitäisi valmistua. Tehtävää oli loputtomasti: kirjoitukset, ammatillisen puolen viimeiset jaksot tehtävineen, opinnäytetyö ja jotta aika ei varmasti kävisi pitkäksi aloitin vielä työtkin koulun tai oikeastaan kahden koulun rinnalla, kun sopiva sellainen sattui eteen. Vaikka välillä usko olikin loppua, niin en kyllä silti vaihtaisi päivääkään tästä kuluneesta puolesta vuodesta.

Kiireinen kevät meni niin että hujahti. Yhtäkkiä viime viikolla vaan havahduin siihen, että se oli nyt siinä. Tosi outo tunne, kun ei ollutkaan mitään koulujuttuja tehtävänä. Ajelin maanantaina Kannukseen viimeistä kertaa pitkään aikaan ja autossa ehti vähän miettiä mitä sitä on tullut tehtyä ja kelata kuluneita vuosia. Oulu-Kannus väli on tullut viimeisten kolmen vuoden aikana varsin tutuksi, ensin junalla, sitten kortin saannin jälkeen autolla, milloin milläkin kokoonpanolla.

Opistolla meillä oli päättäjäiset jo keskiviikkona ja oli aika haikea fiilis, kun oltiin luokan kanssa kasassa viimeistä kertaa. Päättäjäisten jälkeen suuntasin viimeisen muuttokuorman kanssa kohti Oulua. Kotona juhlittiin sitten kavereiden ja sukulaisten kanssa. Hetken tässä on ehtinyt hengähtää ja tällä viikolla pitäisi sitten suunnata jälleen pääsykokeisiin. Saa nähdä mitä tuleva syksy tuo tullessaan. Nyt meillä kaikilla on kuitenkin yksi iso urakka takanapäin ja koko kesä aikaa tehdä omia juttuja. Nautitaan siitä ja onnittelut vielä kaikille ylioppilaille!

-vilma

0 kommenttia

Mission improbatur

Kevään 2011 abibloggaajat

Abitreenien blogistit Meri-Tuuli ja Vilma


Millainen on abin loppukiri, mitä kuuluu lukulomalle? Abitreenien Mission improbatur -blogissa kaksi kevään 2011 abia, Meri-Tuuli Valkealasta ja Vilma Oulusta, jakavat yo-kirjoitusten fiilikset, parhaat lukumusat ja -tekniikat.
 

Kevään 2010 abibloggaajat

Abitreenien blogistit Aino ja Tino


Meitä on kaksi kammottavaksi
Abit kaipaa pelastusta
On maailmamme synkkä
Aivomme tyhjät
On prelit ja tentit raukkoja varten
Vain ylioppilaskoe abikuningatarten

ÖÖÖÖÄÄÄÄ juuri niin! 

Aino ja Tino kertovat abien elämästä, elämättömyydestä ja kaikesta siltä väliltä, penkkareista itkupotkuraivareihin. Tavoitteena valkolakki ja autuas vapaus!

yle.fi/abitreenit

facebook.com/abitreenit

Blogiarkisto

2010

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu