Ylioppilas vuosimallia 2011!

Heipsan!

En nukkunut yöllä kunnolla, näin kuitenkin unta, että kaikki numerot laskivat ja venäjä tuli mainiosti hylättynä takaisin. Papereissa luki Meri-Tuuli häpeä *********(sukunimi). Heräsin ja Niki oli avannut Wilman valmiiksi. Katsoin tulokset ja lähdin takaisin sänkyyn, itkien. Ei vastannut sitä riviä, mitä toivoin, mutta olen ylioppilas enkä lähde korottamaan arvosanoja. Ellen sitten ollenkaan pääse kouluun.

Nyt kuitenkin kolmen vuoden uurastus ja pitkäaikainen haave on toteutettu. :) Pitäisipä tuo liikuntadiplomikin tulla vielä todistuksen mukana! Se piristää edes vähän mieltä tuon huonon kevään menestyksen kanssa. :) Venäjä tosiaan tuli yhtä alempana ja samoin teki äikkä. Vähän harmittaa, mutta ihan sama! Minä olen, tulen olemaan, ylioppilas! Sehän se tavoite olikin!

Onnea kaikille niille, jotka olette nyt saaneet tiedon olevanne ylioppineita ja tsemppiä niille, jotka joutuvat vielä syksyllä uusimaan tämän tuskaisen taivaleen. No ei sentään, ei kai se niin tuskainen ollut. :)))

Tänään lähden tatuoitavaksi, ihan vain palkinnoksi tästä saavutuksesta. (Ei, en kirjoita otsaani YLIOPPILAS kissankokoisilla kirjaimilla) Käyn ottamassa kuvan, jota olen suunnitellut jo jonkin aikaa. Tai oikeastaan tämä kuvasuunnitelmahan vaihtui vasta viikko sitten tekstistä kuvaksi. :) 

Huomenna on aika ottaa ylioppilaskuvat, joten toivotaan sään sallivan hyvät kuvat. Ja toivottavasti tukka ei pilaa niitä, koska valitsin valkaisuajankohdan hieman väärään vaiheeseen... 

Voi kumpa pääsisin sinne sosionomiksi. Kaikki palaset loksahtaisivat sitten paikoilleen! 

Lakki odottaa jo pääsyä päähän. :)

 

Meri-Tuuli

0 kommenttia

Mission improbatur

Kevään 2011 abibloggaajat

Abitreenien blogistit Meri-Tuuli ja Vilma


Millainen on abin loppukiri, mitä kuuluu lukulomalle? Abitreenien Mission improbatur -blogissa kaksi kevään 2011 abia, Meri-Tuuli Valkealasta ja Vilma Oulusta, jakavat yo-kirjoitusten fiilikset, parhaat lukumusat ja -tekniikat.
 

Kevään 2010 abibloggaajat

Abitreenien blogistit Aino ja Tino


Meitä on kaksi kammottavaksi
Abit kaipaa pelastusta
On maailmamme synkkä
Aivomme tyhjät
On prelit ja tentit raukkoja varten
Vain ylioppilaskoe abikuningatarten

ÖÖÖÖÄÄÄÄ juuri niin! 

Aino ja Tino kertovat abien elämästä, elämättömyydestä ja kaikesta siltä väliltä, penkkareista itkupotkuraivareihin. Tavoitteena valkolakki ja autuas vapaus!

yle.fi/abitreenit

facebook.com/abitreenit

Blogiarkisto

2010

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu