yle.fiPäivä 10 Oslossa: Sutinaa ja suomalaista mediaa

Julkaistu Ma, 24/05/2010 - 20:46
  • Tytöt suomalaisen median edessä (Kuva: Aila Havia-Venäläinen)
  • Tähänastinen meikkaus on ollut todellakin pientä siihen, mitä Rene ja Martti tänään tekivät. Oli lisätukkaa ja lisäripsiä ja lisäkultaa ja hyvä tuli. Tyttöjen pellavavaatteet ovat todella kauniit, mutta pysyäkseen esiintymiskunnossa (lue rypyttöminä) niitä pitää koko ajan silittää ja höyryttää. Uudestaan ja uudestaan.

Kuunkuiskaajien raikkaus ja asujen selkeys on saanut kiitosta. Kuunkuiskaajat nousevat myös koko ajan fanien vedonlyönissä: tänään viidentenä finaaliin.

Harva ajattelee, mitä kaikkea täällä viisuplaneetalla tapahtuu ja mitä artistit päivien aikana tekevät. Etenkin nämä kenraaliharjoituspäivät ovat pitkiä: meikkaaminen aloitetaan aamukymmeneltä, sitten lähtö klo 13.30 ja show alkaa klo 15. Sitten hotellille, syömään, meikkien parantelua, lehdistötilaisuus klo 18 ja taas lähtö kenraaleihin klo 19.30. Kenraalit klo 21-23 ja sitten jo pääsee hotellille. Hoitamaan vaatteet, pesemään meikit ja nukkumaan. Sama ilman lehdistötilaisuutta toistuu huomenna. Että ei se ole vain sen kolmen minuutin työrupeama.

Tänään suomalainen lehdistö on kutakuinkin täydellisesti paikalla, ja hotellilla pidetyn lehdistötilaisuuden piristysruiske olivat ”parodiavideon” tekijät, israelilainen Dekel ja itävaltalainen Bastien, jotka ihastuttivat ”I am Johanna” ja ”I am Susan” –paidoillaan.

Tytöille on kertynyt aikamoinen vastausarsenaali, kun melko monia kysymyksiä kysytään uudestaan ja uudestaan. Mutta ei ole mikään ihme, sillä yksi suomalainen toimittaja kysyi, montako haastattelua Kuunkuiskaajat ovat antaneet, ja kyllä piti laskea, että lähemmäs kuusikymmentä. Sitä se netti teettää. Ja radio. Ja televisio. Ja lehdet. Ja mitä niitä nyt onkaan.

Kirjoittaja on Suomen delegaation tiedotuspäällikkö Oslossa

Kommentit

SHUT

SHUT UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

* * Israelilainen Dekel

*

* Israelilainen Dekel Ben Avi ja sveitsiläinen Bastien Venturi pitävät Kuunkuiskaajista niin paljon, että he tekivät nettiin parodiavideon suomalaisduon esityksestä. Kuunkuiskaajat innostuivat vuorostaan YouTube-parodiasta ja halusivat ehdottomasti tavata miehet Oslossa.

Eikö Basti ollut viimeksi

Eikö Basti ollut viimeksi sveitsiläinen?

Basti ollut viimeksi

Basti ollut viimeksi sveitsiläinen?

voito kotin 12 points

voito kotin 12 points

Aitous ja

Aitous ja iloisuus,yhdistettynä taitoon ovat varmoja valtteja menestykseen. Täällä ensimmäisen esiintymispaikan liepeillä on peukut ja varpaat pystyssä teille työt. ONNEA!