yle.fiEläkeläisten kanssa Oslossa

Julkaistu La, 29/05/2010 - 21:01
  • Eläkeläisten kanssa Oslossa (Kuva: Jouni Soikkeli)
  • Suomen karsintojen ykkönen ja kolmonen tapasivat uudestaan, Oslossa. Hanuriesittelyiden jälkeen Kuunkuiskaajat lähtivät autoilemaan kohti viisufinaalia ja matkalla he ehtivät paljastaa omat viisusuosikkinsa, joista yksi on Islannin Hera Björk. Katso viimeiset viisuvideot Oslosta!

Eläkeläisten kanssa Oslossa

Kuunkuiskaajat ja Eläkeläiset tapasivat jälleen, tällä kertaa Oslossa viisufinaalin päivänä. Lassi Kinnunen esittelee hanurinsa, muun muassa.


 

Kuunkuiskaajat matkalla Areenalle

Kuunkuiskaajien Susan Aho ja Johanna Virtanen paljastivat matkalla lauantain viisufinaaliin pitävänsä erityisen paljon Serbian, Espanjan, Islannin ja Israelin viisuista, mutta voittajan ennustaminen oli heillekin lähes mahdotonta.


 

Islannin Hera Björk

Yksi vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuiden ennakkosuosikkeja oli Islannin Hera Björk. Hän kertoo Ville Vedenpään haastattelussa mm. omasta suomenkielen taidostaan ja tulivuoresta, ja päättää haastattelun tietenkin lauluun! Haastattelu on englanninkielinen ja tekstittämätön.


Kommentit

Jos Kuunkuiskaajat ja

Jos Kuunkuiskaajat ja Eläkeläiset tekisivät yhdessä kappaleen ja videon niin se rikkoisi YouTuben katsojaennätyksen! Vapiskaa rokkarit!

Eiks Eläkeläiset ollu 3.?

Eiks Eläkeläiset ollu 3.?

repesin tolle hirvi :---D

repesin tolle hirvi :---D "everybody say hirvi! that's so funny" :D

Nii :D

Nii :D

Hyvä kun tykkäsitte

Hyvä kun tykkäsitte Serbiasta<33