yle.fiPäivä 11 Oslossa: Aika korua!

Julkaistu Ti, 25/05/2010 - 18:15
  • Tytöt korujen kera (Kuva: Aila Havia-Venäläinen)
  • Tänään tytöt istuivat meikattaviksi aamukymmeneltä, ja taas on tukka hyvin ja korut näkyvissä. Johannan puvun etumuksessa on kolme Naisen ääni -korua, jotka ihan itse olen siihen ommellut. Täällä on moniosaaminen kunniassa ja koruttaminen onnistuu. Aika korua!

Bussissa oli mukana toimittajia, joilla on ongelma: huomista varten on kirjoitettava kaksi juttua, toinen finaalipaikalla ja toinen ilman. Voivoi. Finaaliin kun mennään!

Ja jottei kaikki sujuisi kuin leikki vaan, niin Maria poltti vahingossa vasemman kätensä selkämyksen, kun vedenkeitin kaatui, ja kiehuvaa vettä roiskui Marian kädelle. Onneksi ei käynyt pahasti ja kenraalit sujuivat moitteettomasti. Maria nauroikin soittavansa nyt tulisesti. Niin että jos näette kipinöitä lähetyksessä, tiedätte syyn.

Semifinaaleiden kenraaleihin ei ole myyty lippuja, mikä poikkeaa edellisistä vuosista. En tiedä syytä, miksi, mutta on se artistillekin vähän kornia esiintyä tyhjälle salille. Vaikka ei se kyllä Kuunkuiskaajia haitannut. Taaskaan.

Täytyy kuunnella illan lähetys tarkkaan, sillä Kuunkuiskaajat on vaikea sana ulkomaalaisille, ja kun Asko Murtomäki kommentaattoribriiffissä sanoi ensimmäisen kerran, miten Työlki ellää lausutaan, niin koko porukka alkoi nauraa. Miten hyvin ovat läksynsä oppineet, nähdään illalla.

Nyt vähän jänskättää!

Kirjoittaja on Suomen delegaation tiedotuspäällikkö Oslossa

Kommentit

Yhtään mitään ei olla

Yhtään mitään ei olla opittu siinä että millaisella musiikilla pärjätään (lordin viisuvoitto) ja ehdottomasti pitää englannniksi laulaa (suomi kuulostaa ihan hirveältä ulkomaalaisten korvissa)..turha marista tästä kommentista,niin se vain on.

kaunis kappale =( kun ei

kaunis kappale =( kun ei menny jatkoo

Ei. Ei mene jakeluun. Ranska

Ei. Ei mene jakeluun. Ranska kunniaan. Salut.

Ei ryhmä mennyt jatkoon,

Ei ryhmä mennyt jatkoon, mutta mitä siitä. Olipahan MAHTAVA esitys. Suomalaiset ja Serbian ryhmä olivat ainoat tosi hyvät. Muut sellaista pitkäveteistä soopaa, että hereillä pysyminenkin tuotti vaikeuksia. No onneksi tuota suomalaisten esitystä voi katsoa aina uudelleen ja uudelleen ja uudelleen...

Mist voi kattoo semien tai

Mist voi kattoo semien tai semin tulokset?

No eiköhän nuo kaikki

No eiköhän nuo kaikki kappaleet ole sitä rällätirälläti meininkiä. Vaikka se rock-bändi kerran menikin läpi Suomelta, niin epäilen että ei silläkään konseptilla lähiaikoina menestytä.

"Mähän sanoin!"

"Mähän sanoin!" Jälkiviisasta.
Kun ensimmäiset jatkoon valitut ilmi, tiesi, että Suomi ei ole noitten (hirveitten ) joukossa.

no niin perkele.mähän

no niin perkele.mähän sanoin ettei mitään helvetin suomenkielistä edustajaa laiteta koska me ei sillä pärjätä.Ny oikeesti joku semmonen kunnon kotimainen bändi edustamaan.Ei me tommosella rällätirää meiningillä pärjätä.P.S Mitenkässe vauva ny rikastuu?

Tsemppiä tytöille.

Tsemppiä tytöille.