yle.fiPäivä 1 Oslossa: Aussifaneja ja kuvausta tihkusateessa

Julkaistu La, 15/05/2010 - 21:25
  • Kuunkuiskaajat olivat tivolissa norjalaisen Dagbladetin kuvattavina (Kuva: Aila Havia-Venäläinen)
  • Iloinen jälleentapaaminen lentokentällä sai kaikki hyvään viisutunnelmaan, ja mikäs oli lentäessä, kun puikoissa istui Aki, Kuunkuiskaajien toinen taustalaulaja. Lämpimän Suomen jälkeen laskeuduimme Osloon - karut 11 astetta ja tihkua, mutta ei se haitannut, kun oppaamme Kaisa ja Camilla johdattelivat meidät bussille ja siitä hotellille.

Koneessamme lensi myös pari todellista viisufania: 25 tunnin lento takana Australiasta. Downunder-miehet pääsivät yhteispotrettiin Suomen viisuedustajien kanssa.

Meillä oli suunnitelmissa käydä kisapaikalla pällistelemässä, mutta siellä oli menossa jonkinasteinen turva-asioiden tarkastus. Niinpä sitten syömään.

Syödähän pitäisi kerran päivässä, mutta hintataso on suomalaiselle korkea, eikä auta yhtään, että täkäläisten palkkataso on rutkasti parempi. Täytyy etsiä joku hampurilaispaikka - esikaupungista.

Päivän päätteeksi Kuunkuiskaajia haastateltiin Dagbaldet-lehteen, ja tytöt pääsivät kokeilemaan asujensa tihkukestävyyden, kun valokuvaaja halusi kuvata tytöt viereisen tivolin värivaloissa. Eipä siinä mitään - ei kun menox.

Katso päivän kuvat tämän jutun alla olevasta kuvagalleriasta

Kirjoittaja on Suomen delegaation tiedotuspäällikkö Oslossa

Kuvagalleria

  • Australialaisfanit pääsivät kuvaan Kuunkuiskaajien kanssa
  • Kuvauksissa tivolissa
  • Oppaamme ottivat meidät vastaan lentokentällä
  • Perillä ollaan!
  • Lentoon lähdössä
  • Aki ja Johanna Helsinki-Vantaalla

Kommentit

huh, pelästyin jo! itsekin

huh, pelästyin jo! itsekin mietin että sormus sen on oltava! :) no, oli sormus tai ei, tytöt ovat aivan mahtavia ihmisiä molemmat!

Hmm tämä Akiko se lentää

Hmm tämä Akiko se lentää työkseen Finskin väreissä? ja sit laulaa ettei duunilla rikastu. Hö. Lakko pystyyn!

Näitä tyttöjä on mukava

Näitä tyttöjä on mukava kuunnella ja katsella. En muista milloin meillä olisi ollut näin rento ja välitön esitys viisuissa? Onnea kilpaan!

Ei taida olla kyllä tupakka

Ei taida olla kyllä tupakka kädessä. Näyttää pikemminkin sormukselta, joka liikkuu kuvassa vauhdikkaasti! Sanoisin, että Johanna ottaa purkkaa pois suusta! :-D

polttaako johanna? kuvassa

polttaako johanna? kuvassa 2/6 näyttäisi vähän siltä... :S kyl ny putos vähän senki ihmisen arvostus, mut silti MOLEMMAT HIENOJA IHMISIÄ ja HIENOA MUSIIKKIA. eipähän tarvii kotona hävetä ku nää tytöt vetää oslossa täysillä!!