yle.fiPäivä 7 Oslossa: Joukkojen täydennystä

Julkaistu La, 22/05/2010 - 01:09
  • Kuunkuiskaajat Aftenpostenin kannessa (Kuva: Aila Havia-Venäläinen)
  • Kuunkuiskaajat Aftenpostenin kannessa. Kuunkuiskaajat Dagbladetin sisäsivuilla. Dagbladetin viisuasiantuntija arvioi Suomen esityksen ensimmäisen semifinaalin parhaimmaksi, joten luonnollisesti Dagladetin toimittaja Trine Jotain Jotain halusi kommentit Jossulta ja Sussulta.

Joukkomme hajaantui tänään, kun osa lensi Bergenin ihmeitä katselemaan. Täytyi aina välillä kuunnella väliaikatietoja, sillä Pohjois-Norjassa oli kolme kenttää suljettuna jonkin aikaa. Tyttöjen kanssa tehtiin täsmäisku lehdistökeskukseen, jossa he tekivät kahdeksan haastista tunnissa. Radiota, videota, nettiä, lehtiä… mitä niitä nyt onkaan, ja levyt vietiin käsistä. Normipäivä.

Tapasimme myös soluttautujan, Jaana Vähämäen, joka on muka Tanskan taustalaulaja. Uskokoon ken tahtoo. Oikeastihan hänet on palkattu aivopesemään kaikki tanskalaiset antamaan täydet pojot Suomelle. Myös ruotsalaiset ovat yrittäneet ottaa hänet omakseen, mutta ei asuinpaikka mitään merkitse. Kyllä se on ne suomalaiset geenit.

Delegaatiomme täydentyi mukavasti, kun meikkaaja-kampaajat Rene ja Martti, Radio Suomen Sanna ja Jorma sekä tämänkin blogin bittiavaruuteen lähettävä Pirkka rantautuivat hotelliin. Se on varmaan Euroklubi-ilta tiedossa. Kepaa!!!!!

Katso päivän kuvat tämän jutun alla olevasta kuvagalleriasta

Kirjoittaja on Suomen delegaation tiedotuspäällikkö Oslossa

Kuvagalleria

  • Perjantain etusivu
  • Kuunkuiskaajat Dagbladetin haastattelussa
  • Suomen delegaatio täydentyi lisäjäsenillä
  • Uudet tulokkaat saivat nähdä viisupallot heti lentokentällä
  • Tämän vuoden viisulaukussa on kultaa ja pinkkiä, tietenkin
  • Hei! toivotetaan kaupungillakin
  • Bosnian juhlat kattoterassilla saivat kylpeä auringossa
  • Bosnian juhlien lahjukset

Kommentit

Minusta tässä ei ole nyt

Minusta tässä ei ole nyt kauhean hyvin, jos ollenkaan, tehty sitä duunia, jonka me veronmaksajat ja Ylen lupamaksujen maksajat kustannamme tämänkin heikosti kirjoitetun ja toimitetun tekstin osalta.

Kuva, joka oli Aftenpostenin etusivulla, ei liittynyt mitenkään suomalaisten "asemaan" kisoissa, vaan hyvinkin kriittiseen juttuun Euroviisujen kalleudesta ja siihen liittyvästä tutkimuksesta. Kuva oli siis pelkkää kuvitusta.

Oheisesta linkistä voi tutustua itse "etusivun uutiseen":

http://www.aftenposten.no/kul_und/eurovision/article3659686.ece

Dagdlabetin toimittaja, Aila Häviä-Venäläisen mukaan "Trine Jotain Jotain", on itse asiassa Trine Höklie Jonassen.

Pitääkö teitä suomalaisia ns. toimittajiakin hävetä siellä, kun ette tunnu osaavan/viitsivän edes töitänne tehdä asiallisesti. Netistähän tuollaisetkin tiedot voi tarkistaa silloinkin, jos on itse niin tyhmä ja saamaton, ettei kysy itse henkilöltä.

Mutta "kepa" tuntuu Häviä-Venäläisellekin hänen omien sanojensa mukaan maistuvan veronmaksajien piikkiin. Varmaan on yleinen luulo, että tuollainen "kosteiden lounaiden ja illallisten" aika on Ylessäkin on jo valitettavaa historiaa.

finland on paras voiton

finland on paras voiton päin