Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Minua ei hittoakaan kiinnosta onko joku sali loppuuunmyyty ja miten paljon missäkin konsertissa on porukkaa, vaan haluaisin lukea raportteja itse konserteista. Miten esiintymiset ovat sujuneet ? Mitä kukin piti kuulemastaan ja näkemästään ?

Höh! Pe 5.11.2010, klo 23.25

Miksiköhän "Loppuunmyyty" ilmoituksia ei ole laitettu Annelin kiertue sivulle,ainoastaan Rovaniemi ! Joten pitääköhän nuo fanien tiedot salit täynnä paikkansa ?

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 21.34

Iisalmi loppuunmyyty !!!

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 21.12

Myös Iisalmen TP-Esitys On LoppuunMyyty!!!!!

laaksonlilja Pe 5.11.2010, klo 21.12

Mitenkähän tänään Iisalmi paikkoja 470 ?

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 21.02

En tiedä , että mitenköhän paljon lippuja tänne Forssan Feenix-hallin Taivaan portit konserttiin on myyty. Tänä vuonna Feenixsissä ei ole pahemmin mitään konsertteja järjestetty eikä taida olla loppuvuodestakaan tulossa muuta kuin tämän TP- konsertti.
Aikalailla täyttä on Feenixsissä järjestetyissä konserteissa aikaisemmin ollut. Itse olin pari vuotta Sitten Tapani Kansan konsertissa ja se oli loppuunmyyty. En tiedä, että paljonkohan sinne kuulijoita mahtuu . Veikkaisin jotain 500.

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 18.49

Entisenä forssalaisena kyselen, että oletteko saaneet Feenix-hallin täyteen?

anonyymi Pe 5.11.2010, klo 17.53

Niinpä,ja tanssijapojat ne vasta lutusia onkin,sekä Oscar,voi sentään .Puhumattakaan orkesterin komeista,osaavista ranskalaisista.Anneli on taitava suuri taiteilija,mutta,mutta tää veljenpoika on aivan HURMAAVA.Kuka tykkää kenestäkin,kaikki tulee tykätyks hyvä niin.

Pe 5.11.2010, klo 17.12

Täällä Forssassa ainakin konsertin mainostaminen on hoidettu kiitettävän hyvin. Mainosjulisteita on vähän joka kaupassa ja mm. kirjaston ilmoitustaululla. Myös Forssan lehdessä on jo useamman kerran ollut konsertista ilmoitus.

Pe 5.11.2010, klo 17.02

Jospas se Suomalainen merimies onkin SE joka vetää katsomot täyteen, olihan sekin sellanen perinteinen lutunen Suomalainen mies.
A.

A. Pe 5.11.2010, klo 16.49

Osa väestä menee konserttiin varmaan Annelin, osa Amadeuksen ja osa visuaalisesti näyttävän shown vuoksi. Hiukan täällä vaan vaikuttaa siltä Amadeus fanien on vaikea käsittää että sinne konserttiin voi haluta mennä muunkin kuin Amadeuksen vuoksi. Itse olen ollut Annelin fani jo vuosikymmeniä ja nimenomaan Annelia nähdäkseni ja kuullakseni menin tuonne konserttiin. Olen Amadeustakin pari kertaa livenä keikalla kuullut ja nyt tuossa konsertissa ja hyvä laulamaan on hänkin, mutta Anneli oli konsertissa näistä kahdesta se joka ihanalla äänellään MINUN sydämeni valloitti.

naikkonen Pe 5.11.2010, klo 15.43

Komppaan Kaija Koota eli ei kuka tahansa joikaaja vetäise 400-paikkaista liiteriä täyteen ja minkähänlainen räksytys olisi käynnissä jossei tiketit myisi tätä rataa? Tuollainen vähättely pistää vaan funtsimaan, et mites kauan siitä olikaan kun finskit laskeutu puusta? Olisitte kiitollisia et joku lady Pariisista yleensäkkään vaivautuu rundille tänne Jänkhälandiaan:) Ja Elisa & A-fani, mehän oomme tietenkin sekaisin kuin seinäkellot Ampusta ja siitä et hän sai tälläisen tilaisuuden kehittää itseään tätsykkänsä ja Siston siipien suojassa:) Ja minuakin potuttaa suunnattomasti et Tampere-talon katsomoon on änkeemässä muitakin kuin minä:):) Ampulle voimahaleja con amore<3 *tytti*

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 15.12

...niin, ajattelin vain, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nähdä lakeuksillakin TP-turneeta ja nimenomaan Amppua. Olen SatuMaisen hämmästynyt, kun luulin, etten olekaan Yksinäinen Susi tässä ajattelussa. Mitähän seuraavaksi sitten enää uskaltaisi toivoa? ;) Paljon Amppu-elämyksiä jokaiselle kuitenkin! T. KT

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 14.58

Vielä tuosta mainostamisesta, täällä omalla paikkakunnallani en ole kauppojen ilmoitustauluilla, enkä ulkona olevilla nähnyt pienintäkään mainintaa TP-konsertista. Ilkka lehdessä oli joskus noin kuukausi sitten asiasta pieni kuva ja maininta. Joten ihmetellä saa tuota suosiota, Radio-pohjanmaa ei ole ainakaan minun kuulemisen perusteella asiasta mitään maininnut. Kyllä tämä suosio johtuu pelkästään Ampun ja Annelin erinomaisuudesta ja konsertin erilaisuudesta. Molemmat kertakaikkisen valloittavia artisteja.
Kaikille ei näköjään passaa sitten millään tuo Amadeuksen kyky toimia tällaisena sydäntenvalloittajana, kun pitää täällä jatkuvasti selitellä " ei se väki Ampun vuoksi tule j.n.e."
Kyllä se vain tulee.....Amppu on niin syötävän söötti ja ihana, näkemisen/kuulemisen arvoinen.
Täällä rohkea hehkuttelija, A-K H.

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 14.52

Eiköhän suurin osa kuulijoista tule juuri Anneli Saria ja Argentiinalaista orkesteria kuulemaan,koska hän niin harvoin konsertoi Suomessa ! Amppua kuullaan siinä sivussa !

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 14.46

Seinäjokisali on toki pieni,jos vertaa suurten kaupunkien suuriin saleihin.Muutenhan se on ehdottomasti parempi konserttipaikka ,kuin Areena,kyllä tuollaisissa halleissa akustiikka on aika huono.Se on tietenkin harmi,että lippuja olisi myyty enemmin jos tilaa olisi.Uskon että tämä on hieno paikka tälle esitykselle,ei ole järkevää olla suuruudenhullu.Kyllä Anneli varmaan kokeneena taiteilijana osaa arvioida minkälainen tila kullakin paikkakunnalla on järkevää.En enää uskalla hehkuttaa enempää,kun ilmeisesti sekin on joltain pois,jos liikaa Ampusta tykkää.On tää niin ihmeellistä,onneksi omat tunteet on jokaisen omia.

HL Pe 5.11.2010, klo 14.26

Tuota juuri tarkoitin A.! Minäkin nauttisin täysin palkein yksikseni, aina välillä voisin kopata Amppusen syliin! -Elisa-

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 14.04

Ihmettelen, miksi joillakin on halu vähätellä Taivaan porttien yleisömestystä. Itselläni on lippu keskisuureen Etelä-Suomalaiseen konserttisaliin (560 paikkaa) tämän kuun loppupuolella. Tällä hetkellä sinne on lippuja myymättä reilut sata.

Viikkoa aikaisemmin siellä samassa salissa on jokkasyksyisen konserttikiertueen yksi konsertti, johon on vielä myymättä yli kolme ja puolisataa lippua. Mainittakoon, että tässä konsertissa orkesterina on yksi eturivin tanssiorkestereista ja solisteina pari tangokuningasta ym. Eli varsin hyvätasoinen konsertti sekin. Joten ei se niin helppoa ole saada väkeä liikkeelle.

Kaija K Pe 5.11.2010, klo 13.50

Amppu on suurten salien taiteilija, pienessä salissa on se etu silloinhan kun Ampu lavalla tanssahtelee katsoja saa hänet melkein ”syliotteeseen”
Enpä olis harmitellut katsomon pienuutta vaikka meillä täällä olis ollut yhdenhengen katsomo ja minä katsomossa.
A.

A. Pe 5.11.2010, klo 13.07

Minusta tuossa kiertueessa on upeaa se, että se on ulottunut/ulottuu pienempiinkin liitereihin. Ei yksinomaan sen vuoksi, että useampi pääsee, vaan siksi, että tunnelma pikkusaleissa on intiimimpi. Kiitos vieläkin Anneli, Amppu ja Kumppanit! Tätä mieltä Elisa

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 12.06

Tampere-talossa myytiin kaksi viikkoa sitten permannolla riviä 22
Lippukassa totesi, että hyvin on mennyt. Ehkä siksi ei ole ollut
enää lehti-ilmoituksia. Konsertti on isossa salissa. Olen laittanut mainoksia Tampereella yleisiin tiloihin ja lähettänyt työpaikoille,
muutama juliste on katunäkymässä.

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 11.50

Tamperetalon kotisivuilta katsoin, niin siellä isossa salissa on se konsertti.

Pe 5.11.2010, klo 10.35

Olen ihmetellyt, kun eivät näköjään uskaltaneet ottaa käyttöön Seinäjoki Areenaa. TangoAsiat olisivat vetäneeet ihmisiä ympäriämpäri maakuntaa 200 km säteellä aivan varmasti. Sjoki tai TP-tiimi otti varman päälle, mutta nyt jäi toinen tai kolmaskin mokoma yleisöä ulkopuolelle. Olisipahan permannolta katsoessa jääneet ne häiritsevät piuharykelmät näkemättä! Jos Onni suosii rohkeaa, huomenillan jälkeen voin verrata Varkauden ja Sjoen PiuhaKilometriRykelmiä...;) Terv. KT

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 10.32

Aika paljon mun mielestä tuo konsertti on saanut palstatilaa eri lehdissä ennkuin kiertue käynnistyi. Ja olihan myös telkkarissa Amadeus ja Anneli Sari siitä kertomassa.
Mun mammani meni tuonne konserttiin kun näki kaupassa ison mainoksen siitä. Siinä julisteessahan Anneli Sarista on iso värikuva etualalla. Amadeusta siitä julisteesta välttämättä edes erota jos ei tarkkaan katso. Minusta tuota konserttia mainostetaan enemmän just Anneli Sarin showna ja Amadeus on vähän taka-alalla ihan niinkuin siinä julisteen kuvassakin. Eli ei ne kaikki kuulijat suinkaan vain amadeuksen vuoksi niihin konsertteihin, mene vaikka Amadeuksen innokkaimmat fanit niin kai olettaakin.

mainostusta Pe 5.11.2010, klo 10.32

Onkohan esitys Tampereella isossa vai pienessä salissa ? onko kellään tietoa ?

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 10.30

Ne joille päivälehtiä tulee niin onhan niissä mainostettu jopa sivun kokoisia artikkeleita ! Kyllähän eturivin starat vetää väkeä,niin kirkkoihin kuin konsertteihinkin,ainakin pohjoisempana,kun harvoin on "hyvää" tarjolla ! Eihän Annelikaan vuosittain Suomessa esiinny,ehkä senkin takia väkeä riittää ja vielä kun Amadeus on mukana ! Onkohan lehdissä ollut arvosteluja ?

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 09.43

Suurinosa noista konserteista näyttäis olevan aika pienissä alle viidensadan istumapaikan konserttisaleissa, mutta hienoahan se on ,että niistäkin osa on loppuunmyyty. Tänä syksynä konserttitarjonta on vähäisempää kuin monena aikaisempana syksynä.
Anneli Sarillahan oli juhlakonserttikiertue tässä muutama vuosi sitten ja hyvin porukkaa veti nekin konsertit.

musica Pe 5.11.2010, klo 08.42

360 henkeä mahtuu Seinäjoki-saliin ,eli pienimmästä päästä olevasta konserttisalista maassamme on kysymys ( Esim. Tamperetalon saliin mahtuu liki 2000 henkeä.
Se on hyvä ,että TP-konserttikiertue vetää väkeä, mutta mistään ENNENNÄKEMÄTTÖMÄSTÄ menestyksestä on turha sentään puhua. Tässä maassa kuin on muutama suomalainenkin artisti vetänyt Hartwall-areenan kokoisen hallinkin täyteen kuulijoita ja sinne mahtuu sentään 12 000 henkeä.
Toisekseen uskoisin TP- konsertin vetävän väkeä vaikka Amadeus ei siinä esiintyisikään. Anneli sarilal kun varmaan on kuitenkin myös jonkin verran faneja ja hän ei kovin usein ole konserttikiertuetta suomessa järjestänyt, joten harvinaisesta herkusta on sikäli kysymys. Lisäksi ranskalainen orkesteri myös houkuttelee monia.

realisti Pe 5.11.2010, klo 07.05

13.12 ja 13.21 !!! so...so, älähän nyt anna pahan mielesi niin loistaa, hyvä asiahan tuo on kun Amppu ja Anneli kerää väkeä konserttiin. Tuosta mainostamisesta sen verran, että aika niukahkosti on mainostettu, moni ei tiedä koko konsesrtista mitään vieläkään, siitä huolimatta kansanvaellus Ampun/Annelin kuuloon on ihana asia. Itselläni on aivan syyllinen olo, kun en ehdi sinne, tuo tieto lohduttaa, että salit piripinnassa, olen ylettömän onnellinen tuosta, vieläpä olen Ampusta hieman ylpeä, vaikka en siihen oikeutettu olekaan. Amppu kun on rautaa, sydämensä kultaa, korvanapissaan oleva timantti on takuulla maailman arvokkain!!
Joten pidähän Amppu korvis tallella, siitä voidaan tarjota vuosien kuluttua Sinulle kahisevia !!!!!
6.11.19.00, Seinäjoki sali on telluksemme keskipiste minun mielestäni, vaikken siellä olekaan!
Nyyh...nyyh...A-K H.

Anonyymi To 4.11.2010, klo 20.12

Kyllä se on hyvä asia ja ihme, että salit ovat täysiä. Monet isot starat eivät ole pitäneet lainkaa syyskiertueita edellisvuoden katsojamäärien pudotuksen vuoksi.

Jos se tuntuu helpolta saada salit täyteen, niin siitä vaan konserttia pitämään.

Kaija K To 4.11.2010, klo 19.01

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä