Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Mikä kenenkin korviin sitten suolle laulamiselta kuulostaa. Minusta mitään suohon laulamista ei tapahtunut kenenkään toimesta ja hyvä niin.Yhteispeliähän tuo konsertti on eikä sieltä kukaan noussut ylitse muiden. Amadeus lauloi ihan hyvin ja Anneli Sari myös ja säkenöi upeissa asuissaan. Sali ei muuten ollut aivan täynnä vaan jotain tyhjiä hajapaikkoja oli. Mitenkään yltiöpäisen haltioitunut en konsertista ollut, mutta olihan se ihan mukava kokea , kun en aikaisemmin ole ihan tuon tyylisissä konserteissa ollut. Mielummin pysyttelen jatkossakin perinteisemmissä ja hiukan vähemmän teatraalisissa konserteissa.

Satunnainen keikoilla kävijä Ke 10.11.2010, klo 13.03

12.33, ompa kiva lukea tollasta murretta.
A.

A. Ke 10.11.2010, klo 12.52

Tervessi Raum-salist! Pahoist sääennustuksist hualimat ihmise oliva uhmannu säähaltijoit. Sali ainaki mun nähräksen ol ihan täyn (435 paikka).
Odotukse jännitys kasvo ja onneks pian tulivakki fiksunäköse soittaja
lavall. Emmä heit kyl ihan pojiks sanois. Oliva mun miälestän melkosen ammattitaitost porukka. Tanssija hurmasiva taitaval kiamu-roinnillas ja näyttelijä asteliva laval. Tais siin sit jo Anneliki käväst ja Amadeust tiätyste odotetti.
Amadeus kun tul nii ol heti selvä kuka laulamises kaapin paika määrä.
Pikkuhilja kun ilta eteni munmiälestän Amadeus lauloi ne muut kalevalaisttain sanottun suolle. Enkä mä täl mielipittellän halua millän taval vähätellä muitten taitoi. Näi mää tämä asia näe.
Huom. Kieli ei ol aitto Rauman giält vaan käyttämääni paikallist puhekiält.

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 12.33

Kyllähän Martti varmaan taputti koko porukalle ja varmaan Annelille eniten :)) Joo Vainion tavaramerkit on Pään nyökyttäminen ja suun käyminen (onkohan pastilli aina suussa)!

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 11.55

Entäpä Turkkusessa se yks naispuolinen tangotuomari(nimi ei tuu mieleen), joka Amppua rokotti yhdeksällä pojollaan, näkyykö sitä? -Elisa-

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 11.46

Olis sittenkin pitäny laittaa infoa etukäteen, että nyt ei ole mikään heinäkuu, vaikka Amppu-livetyksissä aina helteinen tunnelma kehkeytyykin. PitsiViikkojen MustanPitsinYö -sessio oli jo heinäkuussa...) T. KT

P.s. Valitettavasti en pystynyt näkemään Martti Haapamäen innostuneita (toivottavasti!) aplodeja, enkä väliajallakaan kuullut kommenttejaan! Tykkäs varmaan!!!

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 11.34

Vai oli itse päätuomari Martti paikalla, uskonpa hänen olleen tyytyväinen Ampun kehitykseen ja mietineen jotta kyllä on hioutumassa kirkas timantti, kyllä se Tulisuudelma oli Ampulta sellanen veto jotta Marttikin olis antanut siitä täyden kympin.
KT huomasitko millä innolla Martti taputti, hohtiko kämmenen Ampun korvatimantilta.

Hesan porukka olkaapa silmä tarkkana näkyykö vaikkapa Finlandiatalolla Vainion poikaa ja toisella silmällä seuratkaa millaiset abloodit hän antaa nyökyttääkö päätä taputtaessa taputtaessa, (sen olen pannut merkille, nyökytys on Vainion tyytyväisyyden merkki)

On kyllä hyvä jotta oikeita ”ammatti-ihmisiä” kiinnostaa käydä tässä konsertissa

A.

A. Ke 10.11.2010, klo 11.30

Eihän niitä faneja varmaan joka paikassa ole !?

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 11.27

Jäivätkö pitsiä nypläämään?

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 10.59

Piti vielä tulla kurkkaAMAan, joko olis raumlaissi jaarituksii, mutta eipä ole HurmosHuumorFanituiset vielä selvinneet EssonBaarista kotikoneillensa!!! Täällä SatuMaisessa BirtelöCocktailKulhossa tuntuu silti tyrskyilevän oikein entiseen malliin...;) Toivottavasti kaikki TP-retkuelaiset ovat selvinneet PuukkoJunkkareitten seuduilta ehjin nahoin eteenpäin! Sjoella muuten 2. rivillä istui itse TangoTuomari Martti Haapamäki, joka varmaan nyt pisteytti Ampun näyttelemisentasoa! Antoikohan tällä kertaa ysin vai kympin?! Laulutulkinnoista tais tulla nyt täysi kymppi! Öitä t. KT

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 01.02

Kiitos tiedosta. Täytyy yrittää muistaa katsella se tangokonserttitaltiointi silloin 26.12.

matami Ke 10.11.2010, klo 00.07

Jokaisella artistilla on omat hurmosfaninsa, jotka paapovat sitä omaa ylimaalista idoliaan eivätkä juurikaan aihetta kritikkiin löydä.

Höh! Ti 9.11.2010, klo 23.54

Justiisnsa se sama joka tuli syksyllä pätkinä, Tapsanpäivänä se tulee yhteen pötkyyn.
A.

A. Ti 9.11.2010, klo 23.51

Eikös se tangokonsertti Seinäjoelta pitäisi tulla kokonaisuudessaan ulos Tapaninpäivänä? Se, missä Taivas Salamoi! -Elisa-

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 23.34

Eikös kyseessä ole Tangomarkkinoilla nauhoitettu konsertti,missä on mukana muitakin kuninkaallisia !

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 23.32

Tapani Kansa on mahtava laulaja. Olin tänä kesänä hänen keikallaan ja kyllä se jäbä laulaa osaa vaikka onkin luonteeltaan aika särmikäs.
Mutta sitä minun oli tarkoitus kysyä ,että missä ohjelmassa Amadeus Tapaninpäivänä esiintyy ?

matami Ti 9.11.2010, klo 23.30

Kuka se muistaa, minne ne BanskuBirtelöTytöt olikaan menossa niitä Banskujaan velkomaan Amppuselta? Minne ne treffasi? Ajatella, jos se on sama paikka, mihin BanskuPirtelöTytti menee! Mitähän AMAjandrosta jää jälelle niiden Tangojen jälkeen? -Elisa-

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 20.30

Parahin RommuBanskuBirtelöTytti!!!!!

Eihän Se Metrin Mittainen Raportti Tampereen EssoBaarin Jostain Käsittämättömästä Syystä Parin Viikon Päästä Valtaavasta Kuumasta Huumasta Riitä Ensinkään Meille Pohjattoman Nälkäisille Ja Janoisille HurmosFaniLyylikeille:):):):):) ...Ei Sitten Ensinkään!!!!! ...Vaan ...Tuota Noin ...Sinä Joudut Kuin Joudutkin"Skriivaamaan"Meille Uteliaisuudesta Miltei Sairaille SatuMaahisille VÄHINTÄÄN KymmenMetrisen Pohjattoman TipiTarkan AMAjandroAMAlyysin:):):):):) Voi Sinua Poloista:):):):):)

laaksonlilja Ti 9.11.2010, klo 19.54

Samantien vielä *tytille*, sinun raporttiasi odottelen, samaa mieltä, Näillä sivuilla Amppu on pääasia hyvässä mielessä, fanien sopuisa "yhdessäolo" toisena. A-K H.

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 19.23

Niin onhan tuo Tapsa ihan mukiin menevä edelleen, minä pidän hänen " Hopeista kuutaan " kaikkein hopeisimpana, tietysti Olan on hyvä, orkesterit vain siihen aikaan olivat hieman alkeellisia vielä, Olan esitys kuitenkin nappisuoritus.
Myönnän olevani sellainen HurmosFani, että Ampulle en voisi olla vihainen mistään, luojalle kiitos, ettei Hän ole minun poikani, vaikka ulkonäössä meillä yhtäläisyyksiä onkin jonkinverran...... pilalle olis poika lellitty, en olisi raaskinut Häntä mistään torua, kyllä siinä kuritta kasvanut nuori mies olisi, muttä ei hätiä mitiä, koska Amppunen tuntuu olevan kiltti ja hyväntapainen, kuten Anneli-tätikin sanoi.
Niin laulaahan tuo Ampsukkakin kauniisti ja on niin, niin ihqu, kiitos Hemulille tiedoista.....täällä kiittää ja kumartaa....A-K H.

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 19.12

Tsiiiiiiiiis... tuli taas mieleen se lehtijuttu siitä papukaijasta, jota riepoo "Kauniit ja rohkeat"-sarjan tunnusmusa ja aina sen kuullessaan se rääkäisee "...tana mä en kestä":) En viitsisi toistaa täällä kuin papukaija slogania "jokainen Lyyli taaplaa tyylillään" ja jos se tyyli jotakin toista Lyyliä riepoo niin so what? Toisin sanoen jos keskityttäs Suklaasimmun fanittamiseen eikä toisten fanien arvostelemiseen millon mistäkin... Ja varsinkin jos on kyse fanien keskinäisestä läpänheitosta niin yli hilseenhän se menee muilta kommentoijilta, koska eihän kyseiset fanit itsekkään siitä aina tolkkua saa:)Tampereen Essobaarilta luvassa metrin pituinen raportti ja toivotaan et senssuroinnin jälkeen siitä jää teillekin pari riviä luettavaksi:):) t. rommubanskubirtelötytti

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 19.00

"Hurmosfani"- nimitys on lähtöjään tuolta yhdeltä keskustelupalstalta. Jossa joku kutsui Tapsa Kansan faneja hurmosfaneiksi. Siellä kun Tapsan fanit puolustavat kullannuppuaan henkeen ja vereen, kun jotkut kritisoivat Tapsaa autolla kaahailusta ja joskus tuittuilusta. Hurmoshenkiset fanit antavat kaiken anteeksi, kun Tapsukka laulaa niin kauniisti ja on muutenkin niin ihqu!

Hemuli Ti 9.11.2010, klo 17.44

Tänään on annettu myrskyvaroitus tänne Raumalle päin Länsi- Suomeen. Mahtaa olla aika myräkkä kun "Taivaan Portit" aukenee ja lisäksi tuuli tuivertaa Rauma-salin nurkissa. Nautinnollista iltaa vaan kaikille.

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 16.06

Juuri niin! Minä tykkään, että HurmosFani on erittäin kaunis suomenkielen sana. Kauneimpia kaikista! Oikein mielelläni kuulun joukkoon. t.HurmosFaniElisukka

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 16.00

Täällä yks hurmosfani, olis tosi mahtavaa jos Tapaninpäivänä olis pakkasta 30 astetta, taivas tähtikirkas, hämärä kynttilän valo, takassa tuli, kinkkua suupielessä ja Amppu salamoi.
A.

A. Ti 9.11.2010, klo 15.20

Käväisin tuolla Kriitikkosivulla, kuinka ollakkaan siellä eräs nimimerkki Höh, oli keksinyt hauskan nimen " hurmosfanit ", hänelle kiitos siitä, tunnustan auliisti kuuluvani tuohon sakkiin, en voi sille mitään. Syy miksi tänään kirjoittelen onkin siinä, että en ollut uskoa korviani, kun radiossa alkoi soida yks Ampun biisi, tuollaista en ole kuullut sitten tangokisojen täysikuun jälkeen. Hurmosfani kun olen ei riemullani ollut rajoja, että tällaista herkkua keskellä arkipäivää! Siis päivä alkoi todella hyvin, sais myös tulla " Sirkusta " ym., Ampulla hienoja kipaleita, niitä lisää.........vaikka levyn omistankin on kiva kuulla niitä radiosta, että toisetkin kuulevat, kun " meidän poika laulaa ".......On tuolla Ampulla HURMAAVA ääni, odottelen jo malttamattomana Tapaninpäivää, silloinhan Amppu TV:ssä, ja siitä olen saletti, että pakkasta saattaa olla 30 astetta, mutta siitä huolimatta taivas salamoi!! Musiikkitaivaamme mielenkiintoisin tähti on tuo Amadeus........tuumailee A-K H.

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 13.58

Jaksamista Ampulle!

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 12.50

Anneli, Amadeus ja koko porukka Satakuntaan tervetuloa!!!

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 09.08

Kannatan sopimusta, että Tytti The IloBirtelöBaariKärbäseltä saadaan sortilliset sepustukset TP-elämyksestään välittömästi aistimuksen jälkitilojen kourissa. Ja aina kannattaa varata varmuuden vuoksi vielä se ikkunapöytä Hra Veijo Esson baarista, kuten Turhapuro aikoinaan paitsi, että sieltä taitaa löytyä vain RapaKaljaRommmiToteja...;) TP-kehityskertomuksia odottaen...KT

Anonyymi Ti 9.11.2010, klo 00.25

Heipsistä jälleen! Aika hiljaista näyttää tänään olleen täällä Keitaalla, onko immeisillä TurnausBurnutti päällä? No, sehän on ohimenevää.
Kiitos HL sinullekin raportista! Mukavaa luettavaa, kuten oli KT:nkin kertomukset. Tampereelleko se Tytti The IloPilleri Baariin aikoo? Muistappa sitten senverran ihmisiks olla, että pystyt sinäkin jonkun sortin sepustuksen meille laatimaan. Sovittu! Terkuin Elisa

Anonyymi Ma 8.11.2010, klo 23.01

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä