Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Minkälaista musiikkia Annelilla oli myynnissä ? Oliko mukana myös vanhempaa tuotantoa ?

Anonyymi Pe 12.11.2010, klo 00.07

Minäkin olisin mielelläni ostanut Annelin levyn konserttireissultani muistoksi AmppuMuistojen lisäksi, mutta pahus soikoon unohdin rahamassini autoon, joka taas oli etempänä. Harmitti! Saadaankohan amusella uusimpia päivityksiä! Hyvää Yötä t.Elisa

Anonyymi Pe 12.11.2010, klo 00.03

Monipuolinen raportointi ja myös kritiikki on paikallaan ! Toinen tykkää,toinen ei,näinhän se on monen artistin kohdalla ! Annelistakin olis kiva kuulla enemmän,minkälaisia kappaleita hän esittää ja millä kielellä ?

Anonyymi To 11.11.2010, klo 21.04

Kiitos paljon kaikista TP terveisistä,tosi ihanaa aina kuulla,että kaikki on hyvin .Ainakin Seinäjoella Anneli ja Amadeus olivat yhdessä esityksen jälkeen aulassa.Anneli kirjoitti nimiä levyihin ja Amppu hali kaikki halukkaat.Anneli osoitti olevansa erittäin lämmin ja huomaavainen kaikille jotka häntä lähestyivät.Ei kyllä ollenkaan etäinen ,minulle hän ainakin toivotti hyvää syksyä kädestä pitäen.Annelin levy sisältää erittäin kauniita lauluja taidolla ja tunteella esitettynä.Amadeuksen vuoksi sinne konserttiin menin,mutta kyllä Anneli on ehdottoman hieno taiteilija.
Terveyttä ja jaksamista kiertueen loppuun saakka molemmille.

toivoo Ampun "hurmosfani"HL

HL To 11.11.2010, klo 19.41

Hei, Ippahan saa tehdäkin sen kaipaAMAni tunnelma-arvion ison ja pienen salin välillä, kun hän oli ollut Varkauden Ensi-illassa ja nyt Finlandia-talossa. Salien kokoerohan on melkoinen. Ippa, jaathan taas tarkat arviosi myös SatuMaahan, kiitos;) Vertailua odottaen...myös KT

Anonyymi To 11.11.2010, klo 19.17

Kiva, että tuli lisää raporttia Raumallta, niin Amppu on sellainen lahjakkuus, ansaitsee hyvän kohtelun kaikilta, ihmettelenkin joskus, miksi jollakin on halu vähätellä noin upeaa laulajaa, Hänen vertaistaan laulajaa saadaan tähän maahan odottaa 100 vuotta. Pakkohan ei tietenkään ole tykätä, mutta miksi tulla jatkuvasti tänne kirjoittelemaan ilkeästi, nämä sivuthan on tarkoitettu tueksi ja rohkaisuksi nuorelle taiteilijalle, sekä kiitokseksi Annelille, että Hän on tämän toteuttanut, kyllä tällaisen projektin luominen vaatii aikaa, rahaa ja ahkeruutta, myös kunnianhimoa, mikä onkin hyvä asia näissä puitteissa.
Kiitos myös Porin kirjeenvaihtajalle, kiva, että kaikki pysyneet terveinä, TP-kiertue jatkaa onnistuneita esityksiään, muistaisin, että Finlandia-taloon on menossa Ippa, toivottavasti Hän muistaa meitä "muutamalla" sanalla.
Ampun ja Annelin loistoesitykset jatkukoon edelleen, kaikenmoiset virukset ja basillit pysykääkin loitolla tuosta koko poppoosta, näin toivoo A-K H.

Anonyymi To 11.11.2010, klo 18.44

Kiitokset minultakin Porin TP-kävijälle! Kiva kuulla, että Amppu-pata on porissut teilläkin päin oikein kunnolla. Kyllä, Amppu olisi saanut esittää vielä n. 20-30 laulua lisää, vai paljonkos siihen reiluun kahteen tuntiin olis mahtunutkaan...?;) Terv. KT

Anonyymi To 11.11.2010, klo 18.32

Kiitos Poriin! –LapinNoita-

Anonyymi To 11.11.2010, klo 18.05

Raumallekin vielä kiitokset! Asiaa puhut! -Elisa-

Anonyymi To 11.11.2010, klo 17.36

Kiitän ja Kumarran Poriin päin! Tosi mahtava juttu jälleen kerran, että taas saatiin kertomus! Amppunen on kyllä vääntänyt muutamankin nimen sydämineen ja homma vain jatkuu. Toivottavasti ei tule jännetupen tulehdusta tai muuta vastaavaa. Kiitos vieläkin ajastasi ja vaivannäöstäsi Amppu! Onkohan tuo Anneli tavannutkaan yleisöä muualla kuin siellä yhdessä paikassa? Nyt en kyllä muista, mikä paikka se oli?!
Kiva kuulla, että kaikki vieläkin hyvin. -Elisa-

Anonyymi To 11.11.2010, klo 17.27

Taivaan Portit Porissa 10.11.2010. Väkeä oli paikalla hyvin, sivuilla oli joitakin vapaita paikkoja. Yleisö oli hyvin mukana koko esityksen ajan. Amadeus sai eniten taputuksia, mutta kyllä muutenkin hyvin annettiin suosion osoituksia. Laulut joita laulettiin olivat kauniita ja soitto soi tunnelmallisesti, tangoja tanssittiin aika paljon. Muuten esitys kyllä tempaisi mukaansa, mutta olen nyt tässä sitä vähän sulatellut draamaa kun oli. Kaikkiaan onnistunut esitys, mutta selvästi ihmiset jäivät kaipaamaan enemmän Amadeuksen lauluja. Lopuksi Amadeus antoi nimmareita ja hakijoita kyllä riitti.

Anonyymi To 11.11.2010, klo 14.04

Eilissi Raum-salin tervessihi halua lisätä viäl se, et kaikk Taivaan Porttite esiintyjä oliva taitavi ja osasiva asias. Kunnioita suurest semssi ihmissi ,jotka jaksava yhä uudestas ja uudestas laitta ittes likkoho, ol sit hyvä tai huano päev. Se kenest mä tykkä ja kenen tähre mää sin esitykse läksi ol Amadeus. Hän tartte noi nuaren lahjakkuuten kaike sen tue, mitä me voira hänel antta.

Anonyymi To 11.11.2010, klo 13.06

Sama juttu täällä E-P:n laitAMApuolellakin, että koikkelehditaan ja konkkelehditaan miten vaan ja missä milloinkin, eikä sa tarkoita morkkaamista. MUTTA hyvä, että selitellään. T. KT

P.s. Tanssijat olisivat muuten saaneet koikkelehtia vieläkin räväkämmin ja tulisemmin joissain kohdin, mutta monissa kohdin piti antaa asiantuntija-arvio: pliisua koikkelehtamista;)

Anonyymi To 11.11.2010, klo 11.58

Täällä meilläkin päin käytetään "koikkelehtija"-sanaa ihan yleisesti juuri tääläisissa yhteyksissä. Sitä en tiedä, mistä se alunperin juurensa juontaa. -Elisa-

Anonyymi To 11.11.2010, klo 10.01

Tuo "koikkelehtijat" sana on Etelä-Pohjanmaan murretta. Kuvaava sana tietysti huonolle tanssijalle, mutta en oikein usko TP-tanssahtelijoita huonoiksi, täällä epäileväinen A-K H.

Anonyymi To 11.11.2010, klo 09.38

Kyllä täälläkin nauratti ja myös ihmetytti Maijun "koikkelehtijat" luonnehdinta. Itse nimittäin pidin paljon heidän väännöistään, mutta kyllä Amppu kumminkin paras oli. Loistava oli kyllä Annelikin. Itse tarinassa olin kertaalleen (ainakin) pihalla kuin lumiukkeli, mutta se nyt ei mulla ole mitään uutta. Pöljään päähän pitäis aina takoa kaikki useampaan kertaan, että uppoais. Amppusen lauluja ootin, kuin pieni lapsi joulupukkia. Tosi on, ettei kaikista voi tykätä.
Kuinkahan on, saadaankohan sitä Porista mitään tuliaisia? Toivossa on hyvä ellää t. Elisa

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 23.17

Totta jokaisella artistilla on omat hurmosfanit! Mullakin on monta suosikkia,en kuitenkaan ole vielä hurmokseen asti kenenkään kohdalla päässyt,saatikka pyörtynyt ;)

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 21.02

Minua kyllä rupes naurattaan tuon Maijun kirjous ja vaitiski ”koikkelehtijat” eihän sitä kaikki voi tykätä kaikista ei ollenkaan.
A.

A. Ke 10.11.2010, klo 20.39

Voi Maiju hyvä,eihän me hurmosfanit sinun kirjoituksesta viis veisata.Kirjoittele toki jos siltä tuntuu.Jokaisella on omat mielipiteet,minä olen kanssasi täysin erimieltä.Mielestäni koko
TP.n taiteilija kaarti oli hyvin ammattitaitoista.

HL Ke 10.11.2010, klo 20.31

Tuo "suohon laulaminen" ja ylitse muiden oleminen on sikäli hauska käsite ,että se aina vaihtelee sen mukaan kysyykö asiaa Amadeuksen vai joidenkin muiden laulajien hurmosfaneilta. Olen lueskellut yhden Jari Sillanpää fanin perustamaa kekustelusivua, ja siellä Jari ja esiintymisensä saa vähintäänkin samalaista suitsutusta osakseen kuin Amadeus täällä . Sama juttu esim. Tapani Kansan ja Tommi Soidinmäen, kotisivuilla ja esim. Kari Tapion Facebook sivuilla . Eli tässä maassa näyttäisi olevan aika monta toiset suohon laulavaa artistia kun fanien mielipidettä kysyy ;) Makuaisoistahan voi aina kiistellä ,eikä kukaan ole sen enempää oikeassa kuin väärässäkään vaan mielipiteitä on niin monta kuin on ihmisiäkin.

Ke 10.11.2010, klo 20.20

Oi, kiitos tuhannesti TP-kuulumisista raumlaissel giälekäänteel, jota murretta toivoin kovasti SatuMaahan. Amppu on laulanut suohon melkoisen monta ainakin "minulle entistä laulajaa". Ampun ilmestyminen esiripunlaskoksista on käsittämättömän sykähdyttävää - AINA! Eipä hänen kaltaisia esiintyjiä kovin montaa ole, ei nuorissa eikä vanhoissa, joilla on sekä ääni että karisma...ja valloittava luonne sekä täydellinen tyyli. Mm. Vesku Loirilla ja Arja Korisevalla on niin korkea karismanaste ja parilla muulla omalla suosikillani, että esim. fanijonoon ei ole mitään asiaa...;) NÄIN ON!!! Terv. KT

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 19.52

...Ja PitsiKaupunki Rauman Jälkeen Hurrrrmioon Vaipuu JatsiKaupunki Pori...

laaksonlilja Ke 10.11.2010, klo 19.43

Voi sinä Maiju yäk, olet kai tosikko, etkä ymmärrä musiikista mitään, etkä estraditaiteesta, mutta minkäs sille voit? Miksi ihmeessä menit tuohon tilaisuuteen?

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 19.42

Kommentti poistettu ylläpidon toimesta: Kirjoittaja tehnyt mielipiteensä selväksi jo aikaisemmin, mutta eri nimimerkillä

YÄK! Ke 10.11.2010, klo 18.48

Sorry vaan hurmosfanit ja muutkin, mutta meikäläisen Amadeus sen paremmin kuin koko konserttikaan Raumalla eilen ei kolahtanut yhtään :( Laulunsa kuulosti paikottain mylvähtelyltä minun korviini ( kesällä keikalla lauloi paremmin). Meni muutenkin vähän yli meikäläisen hilseen koko konsertti ja ne koikkelehtijat ( tanssijat) oli siellä ihan turhia.
En tiedä saako tänne kirjoittaa muuta kuin ylistystä ilman että saa fanien vihoja päälleen, mutta uskaltauduin nyt kuitenkin.

Maiju Ke 10.11.2010, klo 18.46

Kiitokset Rauman TP-kuulumisista! –LapinNoita-

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 16.33

Oli tosi kiva tuo Rauman kielinen raportti, aivan oikeasti ymmärsin kaikki, kiitos ja kumarrus siitä. Niin tottahan se on tuo Ampun laulutaito, kyllä siinä moni laulelija itsensä suolta löytää ja oikein suonsilmäkkeestä, kun Amadeus astelee estradille ja avaa musiikillissanallisen arkkunsa, vetäisee Tulisuudelma tangosen oikein Miehen Äänellä, siinä on sitä jotain. Amadeus on huolella viimeistelty esiintyjä, täydellinen paketti, tuntuu, että Häneen ihastuu hyvin, hyvin moni jo ensi/näkemältä/kuulemalta.
P.s. Olipa kiva kuulla, että Herrastuomari M Haapamäkikin oli rantautunut TP-konserttiin.......Herrasmies on aina herrasmies, joka Haapamäkikin taatusti on, varmaan piti Ampun esiintymisestä.
Tulipa taas kirjoiteltua ilmiselvää HurmosFanin tekstiä. A-K H.

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 15.21

Loistava meininki tällä :DD

Jos rauman kielellä haasteleva anonyymi ottaisi yhteyttä, niin olisin kovin mielissäni.

t. Airi S.

airi.saastamoinen@yle.fi

airi_yle Ke 10.11.2010, klo 14.06

Kiitos Rauman konsertti kerronnasta,ihana tuo teidän murre.
Tämä "hurmosfani"on samaa mieltä siitä,että Amadeus lauloi muut
ns. suohon.Eipä siinä paljon jakoa ollut kun Amppu tuli lavalle.Kyllä hän yleisön ottaa saman tien.Omat kokemukseni on Seinäjoen TP.sta.

HL Ke 10.11.2010, klo 13.25

Kiitokset vaan minukin puolestani raumalaissista terveisistä! Murteet ovat rikkautta! Eri kiva, että sieltäkin saatiin kuulumiset! t.Elisa

Anonyymi Ke 10.11.2010, klo 13.03

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä