Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Eihän se läpänheitto kiusausta ole, sitähän on joku muu.

Anonyymi Ma 8.11.2010, klo 18.39

Ma 08.11.2010 klo 14:11!!!!!

Voi Sinua Tosikkoa!!!!! ...Eihän Täällä Kukaan IkiMaailmassa Kiusaa Amppua!!!!! ...Viimeksi Nyt Tytti The IloPilleri!!!!!

laaksonlilja Ma 8.11.2010, klo 14.46

Nyt on varmaan kyseessä sellainen huumori, joka ei minulle aukea. Mutta joka tapauksessa innolla odotan Taivaan Portit esitystä, älkäähän kiusatko Amadeusta.

Anonyymi Ma 8.11.2010, klo 14.11

Tattista vaan KT & HL raporteista, joista sai ilman selvännäkijääkin selvää:) Parilla fanillahan oli taas baarirundi lähteny lapasesta eli epäilemättäTangobaarin jälkeen oli könytty kaikki lähikylien Esson baaritkin kotimatkalla... Joten kyseisten Lyylien konserttiraporteista ei saanu mitään tolkkua et oliko esmes jakaus tiikerin päässä vaiko missä?!?? Ja Amppu pistäppä taas Elisukan halit kortille, koska hän ei ymmärrä et jos muutkin nyhtäis sinulta aina "muutaman haivenen" halatessa, niin parin viikon päästä Tampereella sinulla ei olekaan kuin muutama haiven good grieffffff:) Ja KooTeen jänishousu, rommubirtelö vaan huiviin seuraavalla reissulla niin uskallat sitte halata hurmuhidalgoa, mutta yksi drinksu vaan ettet ole siellä halijonossa ympäriämpäripäiss... Ampulle en ny lähetäkkään kiihkeitä voimahaleja, ettei hänellä mee viimeisetkin voimat niitten kanssa:) Tsempit vaan ja jos katsomossa joku Lyyli ei meinaa millään lämmetä eikä tunnu aistivan ilmassa olevaa sähköä, niin älä Amppu sitä pillitä koska enemmän siellä on varmaan niitä Lyylejä, jotka käy kuumana kolmenkin emännän eestä kuten ny esmes *tytti*

Anonyymi Ma 8.11.2010, klo 11.01

Toivottavasti Antti voittaa,tosi sympaattinen kaveri !

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 23.09

Kyllä vaan, Antti-poikaa kannustetaan, miellyttävä tyyppi, kuten Amppukin ! A-K H.

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 18.58

A-K H:lle, että 6. riviltä estradille ei olisi tällä kertaa riittänyt pelkkä ompelijan mittanauha. Haliväli jäi tällä kertaa remonttimiesten mittanauhan pituiseksi!

Liljuskaiselle, että kyllä, olen oikea JänisPupuHousuPöksy ja kertakaikkisen nolo sellainen - edelleen!

LapinNoitukalle, että onneksi Ampulla on pari vapaata, jolla välin perehdymme toisen Tosi-ihanan ja Nuoren Tulokkaan edesottamuksiin. Rovaniemen Lapino näyttää taas kyntensä ihan kohta. Jivet onnistuu siinä, missä Ampulta tangot! ANAt ja AMAt - molemmille toivotaan loisteliasta ja pitkää uraa! Terv. KT

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 18.41

YmpäriÄmpäreittäin Kiitoksia Kaikille Lakeuksien Huikeista TP-Tunnelmista Raportoineille!!!!!

Upeaa,SeinäJoki Ja PohojanMaan Kansa,Kerrassaan Loistavaa!!!!! ...Unohtamatta Tietenkään Alejandroa,Alfonsinaa Ynnä Muita!!!!!

Muuan Parantumattoman Utelias IkiAinaisKestoAMAtar Haluaa Tietysti Vielä Kysyä,Että...

...KT,Ethän Sinä Kehveli Vain Tullut Jänistäneeksi,Kun Halien Aika Koitti?????

No,Eipä"Liljuskaisellanne"Kai Muuta Tällä Kertaa...

laaksonlilja Su 7.11.2010, klo 15.42

Kiitos KT ja HL Seinäjoen tunnelmista, kylläpä Teillä on ollut SuurenMoinen Ilta. Tässä tulee omakin TP niin elävästi mieleen. Kiva kuulla, että kaikki ovat kuosissa eli terveenä ja Ampulla ääni kulkee ja näytteleminen kehittyy. Hienoa, että Annelikin oli tullut NimmarinJakoon! Tuollaiset PaikkaSählingit ovat ikäviä, kokemusta itsellänikin juuri Seinäjoelta. Leppoisaa LepoPäivää kaikille!
-LapinNoita-

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 14.49

KT ja HL, Teille paljon kiitoksia raportistanne ! Mukava lukea, toivottavasti tulevilta paikkakunniltakin tulee tietoa, eiköhän noita faneja majaile hieman siellä sun täällä. Taitaapi tuo KT:kin olla pesunkestävä etelä-pohjalainen, sitä vain jäin ihmettelemään, mihin se mittanauha nyt unohtui, kun ei tullutkaan tipitarkkaa tietoa, kuinka läheltä Amppunen nyt pyyhälsi??...siis sentin tarkkuudella.
Liikaa Ampputietoutta ei voi ikinä saada, joten täällä lisää odottelee A-K H.

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 14.31

No olipa paljon noita "kaksoislippuja" paljon, kun HL mainitsi etupenkin tilanteen. Itse 6. riviltä seuranneena edessäni 5. ja 4.:llä rivillä oli sama hässäkkä eli 5-6 lippua oli myyty kahteen kertaan. Voin kuvitella tuota tuskaa ja suuttumusta, kun on järjestänyt itsensä ja sielunelämänsä vastaanottAMAan musiikkiteatteriantia ja sitten viime hetkellä pitää keskustella paikkatilanteesta, onko vai eikö!?! Minulle kävi samoin kesäteatterissa, kun olin järjestänyt vapaapäivän ja matkustanut kauas, mutta onneksi vieressämme oli tyhjää tilaa penkillä. Tunteet kuumina selvien ja epäselvien istumapaikkojen puolesta...KT

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 13.04

Kiitos taas näistä Seinäjoenkin kuulumisista, aivan kuin - tai ainakin melkein - olisin itsekin siellä ollut niitä lukiessa.

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 12.58

Seinäjokisali 6.11.
Sali täyttyi viimeistä paikkaa myöten,olipa käynyt pieni kömmähdyskin lipunmyynnissä.Eikä niin pienikään niille joita asia koski.Etupenkkiin oli myyty 6 paikkaa kahteen kertaan,johtuen ilmeisesti siitä,että lippuja kesällä myytiin alkuun Lippu.fi:ssä ja sitten siirrettiin Lippupalveluun.Minä onneksi olin ensimmäisenä tällä tuplamyydyllä eturivin paikalla,enkä kyllä lähtenyt siitä mihinkään.Vieressäni oli nuori tyttönen, jolla oli kyltti "AMADEUS ja suuri sydämen kuva".Orkesteri soitti taitavasti,musiikki oli todella kaunista kuultavaa.Erityisesti pidin viulistin soitannosta ja kaikki omaavat suuren ammattitaidon.Sekä lisäksi olivat vielä komeaa katseltavaa,siitä etupenkistä.Tanssijat myös taitavia hienoa katseltavaa.Näyttelijä osuudet ammattitaidolla tehty,myös näyttelijöiden lauluosuudet olivat hyvin tasokkaita.Puheosuudet olivat mielestäni liian pitkiä,ja epäjohdonmukaisia en kyllä oikein ymmärtänyt?Tai sitten vika oli katsojassa.Välillä näyttelijä osuudet oli jopa aika koomisia,oliko tarkoitus,ehkä....,jotenkin jäi aika sekavaksi.Ja laulajat,Anneli on upea,tyylikäs,suuren maailman diiva,joka loistaa lavalla,jokainen ele on tarkkaan harkittu ja harjoiteltu.Hän säteilee aivan erityistä karismaa joka tulee vuosikymmenten kovan työn hiomana ja luonnonlahjana.Olen ollut Annelin konserteissa vuosia sitten,ääni ei mielestäni soinut ihan niin hyvin,kuin silloin.Voi tietysti johtua myös äänentoisto laitteista.Anneli Sari on suuri taiteilija ja nautittavaa kuultavaa ja katsottavaa .Uskomatonta miten hänen todella hoikassa olemuksessa on sellainen voima.Sitten viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä Amadeus.Amadeus on kehittynyt sitten 11.7.2009 ajoista,vähän ujonkin oloisesta pojasta todella käsittämättömän paljon.Kun hän tulee lavalle yleisö on hänen.Puheosuudetkin sujuivat ihan hyvin,eihän hän luonnollisesti vielä mikään näyttelijä ole,mutta hyvä suoritus,mielestäni ihan yllättävänkin hyvä.Lauluosuudet olivatkin sitten illan kohokohtia,kyllä Amadeus suurimmat ablodit sai,varsinkin se yksi tango oli tenorimme taidonnäyte.Varmuutta esityksessä, liiat maneerit poissa,luonnollisuus säilynyt,puvut viimeisen päälle,uusi look toi aikuisemman tyylin esiin.Kyllä oli nautittava kokonaisuus,tämän muistelu vie pitkälle,tässä syksyn pimeydessä.Amadeuksen ääni on niin uskomattoman kaunis ja soiva ja tulee niin helpon näköisesti.
Sydämellinen kiitos Annelille,Amadeuksille ja kaikille esityksessä mukana olleille. HL

ps.Anneli ja Amadeus tuli esityksen jälkeen aulaan tapaamaan yleisöä,Annelilta sai nimmarin levykansioon ,Amadeukselta halit,niitä haluavat,ja tämä tyttö halusi tietysti.

HL Su 7.11.2010, klo 12.10

Kiitti Seinäjoki.
Kiertue saapuu puoleenväliin, ja jokainen uusi paikka on uusi kokemus. Kaikki ovat pysyneet terveenä, Ampulla ääni kulkee, se on hyväjuttu.
Nyt taitaa olla pari päivää vapaata ja voi lepuuttaa hieman äänihuuuuuulia.
Olishan se kiva jos olis mahollisuus nähä vielä toisenkin kerran tää hommeli, noita paikkakuntia olis vielä monta jälellä vaan kun ei millään konstilla pääse.
A..

A. Su 7.11.2010, klo 11.33

Kiitos kuulumisista Seinäjoelta, oli varsin neutraali kertomus, mikä on kiertueen tässä vaiheessa mielestäni aivan ihailtavaa. Lisää kommentteja on varmaan tulossa kunhan kiertue etenee lähemmäksi. Jaksamista toivon edelleen sen kaikille jäsenille, onhan vielä noin puolet jäljellä. Näin pitkä kiertue on varmasti voimia koetteleva, mutta sanotaan lopussa kiitos seisoo.

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 10.46

Kiitos kiitos KT! Öitä minultakin!

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 03.06

...no oli se kameleonttimainen MeriMieskin ihan kiva ja tietysti näyttelijä-Alfonsina laulutaitoineen päivineen! Eihän teidän kanssanne taas pääse edes nukkumaan ajoissa...öitä t. KT

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 02.24

Uunituoreet terveiset Lakeuden LeiriNuotioTulilta Seinäjoki-salista! Esitys ei alkanut aivan seitsemältä, mutta 10 min yli kutenkin. Melkein piti säikähtää, että onko koko retkue reilassa ollenkaan.

Varkauden Ensi-iltaan verrattuna esitys kaikkineen oli rennonpaa ja jotenkin lämminhenkisempää etenkin Ampun ja Annelin kesken, mutta myös Ampun ja Oscarin kesken pienessä isä-poika -kohtauksessa, jossa mielestäni molemmat herkistyivät asiaankuuluvasti. Oscar loi muutenkin arvostavia ja ihailevia katseita Amppuun tämän laulaessa. TähtiSilmät loistivat ja ääni kulki todella, todella hyvin! Amppu pystyi olemaan jo paljon luontevampi, ja näytti onnellisemmalta ja varmemman oloiselta kuin TP:n alkumetreillä, eikä hänen puolestaan tarvinnut enää jännittää. Ääni kuulosti taas monessa kohtaa hiukan kovalta, ja suosittelen edelleen sellaista "pehmeämpää" mikkiä, mutta ei valittamista suuremmin. Äänentoisto salissa?! AMAjandro oli jakaukseton ja KorvaNapiton, mutta mitään muita -ton ja -tön -päätteitä en keksi tälle illalle!!! Lahkeiden pituuksia en ehtinyt havannoida...;)

Bändi soitti rennommin, eikä soittajien enää tarvinnut tarkkailla toisiaan ja antaa jatkuvasti merkkejä kuten Ensi-illassa. Ihanan sykähdyttävää kuunneltavaa paitsi rytmien tai taitojen puolesta, myös sen takia, kun jokaisen soittajan soittamisen pystyy kuulemaan tarkasti erikseen. Tarkkaa, terävää ja tulista tunnelmointia! Anneli aina takuuvarma. Tanssijat taitavia! Tässä näin äkikseltään YönKuhuneessa...KT

...ja Ampulle tietysti SuurKiitos tulkinnoista! Jaksamista jatkoon!!!

Anonyymi Su 7.11.2010, klo 02.08

Olettekos huomanneet, minä en ollut.
Nyt hävettää sanoa, olen täysin unohtanut Ampun keväisen Sokkokokin, anteeksi, anteeksi, anteeksi, vaan eipä hätiä, koin todella yllätyksen vilkuillessaan ”Videotulokset haulla Amadeus Lundberg” siellä näkyy Ampun Sokkokokki ohjelma. Amppu taas haeskelee sitä härkäpapua.
A.

A. Su 7.11.2010, klo 00.07

AMAdeaalista PyhäinPäivää Kaikille SatuMaahisille!!!!! ...Nytpä Se Alkaa!!!!! ...Nimittäin Toisen Amppuisen Joulumme Odotus!!!!!

KT,HL Ynnä Muut TangoKaupunki SeinäJoen TP-LeiriNuotioTulille Illalla Suuntaavat!!!!! ...Ja Oikeastaan Ne Kaikki Onnelliset KunkkuKuntalaiset,Joilla Tuo EnnenNäkemätön MusiikkiTeatteriElämys On Vielä EdessäPäin...

ÄLKÄÄ MISTÄÄN HINNASTA"MISSATKO"HALEJA!!!!! ...JA MUISTAKAAKIN KERTOA LÄMPÖISET TERVEISET ALEJANDROLLEMME!!!!!

"Liljuskaisennehan"Se Täällä Taas...

laaksonlilja La 6.11.2010, klo 15.20

Eihän korvakoruja miehet ole siihen aikaan käyttäneet :) Kotikriitikoiden kirjoituksia tässä vaan ootellaan/kaivataan !

Anonyymi La 6.11.2010, klo 12.29

Kyllä Aljadrolla meijänki Bari-illassa oli tukka taaksepäin, siinä on myös jakausta mutta korvanappi sitä ei oo.
A.

A. La 6.11.2010, klo 11.21

Niinpä! Näin se tietty on ja itsekin olen seurannut. Näitä on niin vaikea selittää, mutta minusta tietynlainen "uteliaisuus", se, että haluaa tietää kaikki mahdoliset keikkaraportit tms., on tosi ymmärrettävää kuitenkin. Varsinkin, jos ei itse pääse osalliseksi nautinnoista. Sitä kyllä toivoisi kaikille Faneille tasapuolisesti. Olen miettinyt, että moniko meistä loppujen lopuksi antaisi sen oman "Amppulippunsa" vapaaehtoisesti toiselle, jos ei itse pääsisi konserttiin. Mitäs mietitte? Ihan hyvällä Elisa-

Anonyymi La 6.11.2010, klo 01.50

Elisa hyvä, oikeastaan mielessä oli tuo aikaisempi kommentti, joka vähän särähti korvaan, ei sinun kommenttisi. Kyllä tieto yleisömäärästä on oleellinen osa konserttikuulumisia. Se kertoo paljon siitäkin mikä on kyseisen seudun taide- ja musiikkimaku. Auttaa seuraavien kiertueiden suunnittelussa kaikkia taiteilijoita.

Anonyymi La 6.11.2010, klo 01.23

Vielä sinulle A., voi juupeli, että olenkin kade sinun NiskaKiharaTallenteistasi! Minä en saanut kuin muutaman haivenen takatukasta. Mutta mutta ihmettelen tuota teidän jakausjorinaa. Meidän Baari-iltana Aljandron hiukset oli kammattu taakse ilman jakausta. Odotan vastinetta -Elisa-

Anonyymi La 6.11.2010, klo 01.18

Anonyymi – La 6.11.2010, klo 00.24 No en kyllä tarkoittanut sitä noin kirjaimellisesti välttämättä. Tosi kuitenkin lienee, että useampi meitä ostaa sen lipun oman itsensä vuoksi. (no, itsekin kyllä lähjoitin pari) Tarkoitin vaan, että kyllä on mannaa korville kuulla kuulumiset muualtakin. Sekin on nautinto viimesen päälle! Elisa-

Anonyymi La 6.11.2010, klo 01.02

Kyllä kai Ampusta välittävä ihminen saa olla ja hänen pitää olla kiinnostunut siitäkin miten kiertue myy. Siis muukin kuin oma suu on lähellä onneksi monella. Viime aikoina moni kuuluisa tähti on joutunut perumaan esityksiä vähäisen kysynnän vuoksi. Mutta Taivaan portit myy vaikka esityksiä on tosi iso määrä.

Anonyymi La 6.11.2010, klo 00.24

Jostain syystä Ampun jakaukaus tuli taltioitua moneen kuvaan myös niskakiehkuroista on kuva tallennettu albumiin.
A.

A. La 6.11.2010, klo 00.06

23.25, ajattelen pitkälle samoin. Ainahan se "oma suu on lähinnä", kun lipunkin ostaa. Minäkin lähdin esitystä katsomaan, vaikka ajattelin, ettei siellä paljonkaan muita ole. Oman nautinnon vuoksi menin. Tottakai on eri kiva saada kuulumisia muualta. Näin se menee! -Elisa-

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 23.41

Myöhäistä iltaa vielä kaikille! Taitavat kyllä jo nukkua tai sitten kukkuvat TangoBaarissa. Ne Onnelliset! Tuossa kun on nyt tuosta BaariKärpästen määrästä peistä taitettu, niin ajattelin vielä minäkin meilata hieman aiheesta. Minulle oman Baarini(Kuusamo)bilettäjämäärä oli ihan iloinen yllätys, vaikkei ihan viimeiseen sijaan täyttä ollutkaan. No, sinnekin mahtuu yli viisisataa kuitenkin. Minä yllätyin, koska tiedän, ettei tuollainen TP-tyyppnen taiteenlaji taatusti täällä vedä porukkaa samoin kuin perinteiset konsertit. Sain siitä paikanpäällä ihan "todisteitakin". Ei täällä ihmiset välttämättä "ymmärrä" tällaisen päälle. Uskallan sen sanoa, vaikka minut hirteen kiskottaisiin. Veikkaan, että sekä Amppu, että Anneli vetivät porukkaa ja nimenomaan laulutaidoillaan, ei niinkään orkesteri eikä välttämättä edes näytelmä. -Elisa-
P.S. Voi meitä poloisia Tytti, A ja minä, aina pitää antaa plupa muillekin!

Anonyymi Pe 5.11.2010, klo 23.25

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä