huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Virkatun hahmon tatuointi

  Nyt on sitten piikitetty tatuoinnit kohdilleen. Omat sormet saivat kyytiä ja lopputuloksestakin tuli aika suhrua.

  Michael Monroella on oikeassa olkapäässään Hanoi Rocks -teksti ja ruusu. Voilá! Tässä siitä oma versioni.

  Tatuoitu ruusu

  Ruusutatska

  Oikean käden kanssa meinasi jo mennä hermo, mutta se ei ollut mitään siihen verrattuna, että Miken vasemmassa kädessä komeilee kaksi ihokuvaa, joista toisessa on geishatyylinen nainen ja toinen on musta pantteri. No, eikun tekemään!

  Minulla oli kolmea eri paksuista mustaa lankaa, joista ohuimmalla tein Geishan ja reunustin pantterin. "Väritin" pantterin perusmustalla villasukkalangalla. Jäljestä olisi tullut vähän siistimpi, jos olisin käyttänyt jotain muuta kuin parsinneulaa. Lieneekö samoja neulanpaksuusongelmia oikeilla tatuoijilla.

  En ottanut aikaa, mutta tunti poikineenhan näitä väkertäessä meni. Kiskoin muuten alla olevasta kädestä vähän fyllinkiä pois, kun tähden habat alkoivat näyttää liian meheviltä.

  Geisha ja pantteriVäliaikapaikalle pysähdyttäessä tilanne on siis tämä: kädet ja jalat on kiinnitetty vartaloon, jalkaterät/kengät puuttuvat, kasvot odottavat suuta ja aurinkolaseja, hiuksia pitää paimentaa alaspäin, tyypille pitää virkata liivi ja laittaa korut. Sit eikun baanalle!

  Keskeneräinen virkkaustyö

  Rok!

   
   
  Kommentoi 0


 • Oikea vastaus on Michael Monroe

  Olen usein ajatellut, että paksutukkaiset ovat meitä kaninkarvapäitä onnellisempia. Etenkin paksutukkaiset, joilla on vielä kiharatkin. Epäreilua on elämä jo alusta asti. On vain tultava toimeen sillä, mitä on. Huoh.

  Sen verran viimeksi vihjailin, että näppärimmät keksivät vastaukset: Michael Monroe. Mike!!!!!!!!!!!!!! Sehän se, siis Hän. Ja meistä moni tietää, että Mike on muutakin kuin vain mies tuuhealla tukalla! Mike on musikaalinen ikiliikkuja, joka puhuu suomenglantia, on hyväntahtoinen, energinen, rohkea ja karismaattinen. Uskomaton ihminen, joka ei pysy paikallaan hetkeäkään.

  Silmän mallailuaLapsiavustaja pelkäsi, että tukka tippuu, kun se huojui. Mietin vielä, miten vangitsen suortuvia täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. :) Silmiin laitoin kolme kerrosta, jotka ompelin yhteen ennen päähän kiinnittämistä.

  Musta-valkosilmäTestailin vähän, miten saisin mahdollisimman tummat silmät. Ihan musta silmä ei kuitenkaan toiminut.

  Silmän ompeluaPistot tehty kieli keskellä suuta.

  Iiriksen kiinnitys

  Iiriksen teko oli tarkkaa, jotta tulisi pyöreä. Samalla sain sinisen huopapyörylän kiinni. Tarkimmat siellä huomaa, että silmien väri ei ole oikea. Olen pahoillani, siniharmaata ei löytynyt. 

  Päässä on nyt tarvittavat osat kiinni. Takana on myös otsatukka, se pitää vielä jotenkin hoitaa. Mietin myös vaaleampien raitojen ujuttamista tuon pehkon oheen. Teen seuraavaksi tatuoinnit Miken käteen, niitä piikitellessä meneekin ensi viikko. Täytyy löytää vain kunnon kuva, jossa tatskoista saa selvää. Vinkkejä otetaan vastaan!

  Silmät kiinni

  Silmät on kiinni! Kiinnittäminen kesti yhteensä kahden Downton Abbey -jakson verran. 

  Pakko linkittää teille, jotka fanitatte brittisarjaa vähintään yhtä paljon kuin minä, tämä paperinukkesivu "including Mr. Pamuk". Paljon hymiöitä!

  Kommentoi 0


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä