huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Voima olkoon virkkauksissanne

  Ensimmäinen kuudesta Star Wars -elokuvasta, Star Wars Episode IV: A New Hope, julkaistiin 1977.Tieteissarja nousi kulttimaineeseen ja on pitänyt pintansa mm. erilaisten pelinkehittäjien ja Legon tuodessa hahmoja uudelleen kauppojen hyllyille.

  Oma suhteeni Tähtien sota -kokonaisuuteen on maltillinen. Minusta se on hyvä ja kiehtova, mutta en tärise innosta nimen kuullessani.

  Ravelry-käsityöyhteisössä näkyy yleensä suosituimmat hahmot heti, koska aina löytyy joku joka on jo virkannut tai neulonut suositun hahmon. Tähtien sota -hahmoja sieltä löytyy myös useita. Tekijänoikeussyistä en voi kopioida tähän siellä olevia kuvia, vaikka mieli tekisi.

  Pinterest-kuvayhteisökin tarjoaa kattavan näkymän Tähtien sota -maailmaan. Kuvia löytyy Tähtien sota -leivonnaisista julisteisiin ja t-paitoihin.

  Kenet Star Warsista haluaisit virkattavan, jos joku virkkaisi sinulle? Kenet itse virkkaisit? Minulle vastaus on selvä: Darth Vaderin. Tämän hehkutuksen jälkeen hävettää esitellä tämän hetkisen möykyn tilannetta. Vaatii vielä kovasti mielikuvitusta nähdä tuossa D.V., mutta uskon, että tekin sen vielä näette, kun se on valmis. Olkoon voima kanssanne! Tai oma versioni, voima olkoon virkkauksissanne!

  Lankana on musta villalanka, koska haluan pinnan rakenteeseen tuhtiutta. Koukun koko on 3,5.Darth Vaderin osa ja koukku

   Darth Vaderin pää virkataan erillisistä osista. Yksi osa vielä puuttuu. Se on työnalla. Alempana pää ja vartalo. Harmaa raita ei jää tuollaiseksi. Darth Vaderin pään osia

  Darth Vaderin osia

  Perjantain ratoksi vielä vähän Darth Vaderin henkosia Youtubessa.
   
   
  Kommentoi 2 Lue kommentit


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä