huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Paavo on valmis ja hänellä on asiaa (Making of Paavo, osa 6/6)

  Nyt on lomailtu ja virkattu rästejä loppuun. Joulukin tulla jollottaa ja presidentinvaalikuhina alkaa kiihtyä.

  Sain Paavo Väyrys -nuken vihdoin valmiiksi. Tein matkan varrella 1,5 muuta hahmoa ja lopulta osasin tehdä mielestäni Paavolle sopivan alavartalon. Paavon päähän minulla onkin jo ollut valmiina kaksi kuukautta.Soini ja Väyrynen

  Väyrynen on alkanut käyttää silmälaseja, mutta niitä en nyt värkännyt. Soinin rillit ovat jääneet ilmeisesti kotiin (ne tein).

  Väyrysen vartaloa tehdessä syntyi siis vahingossa Soinin vartalo, jolloin jouduin tekemään hänet. Seuraavasta vartalosta tuli turhan solakka ja sutjakka. Sille en ole vielä tehnyt päätä. Ehkä lähden presidenttiehdokkaista ihan muille nurmille ja teen jonkun julkun. Ehdotuksia?

  Kolme vartaloa

   

  Virkattu Väyrynen

  Paavo kurkkaa Soinin olan yli

  Hahmojen tekeminen on hirveän helppoa, kun sen tekee yhdestä kappaleesta. Ensimmäistä vartaloa tehdessäni muistelin, miten tein Mario bros -pelin sieniä, koska puvun takki pitää saada "irtoamaan" jaloista. Kuvat alla.

  Mario-sienet

  Virkatut vartalot jaloistapäin

  Satuitteko katsomaan televisiosta Uutisvuodon jakson parin viikon takaa, jossa olivat vieraina presidenttiehdokkaat Timo Soini ja Paavo Väyrynen? Paavo veisteli kuin "entinen mies" ikään, mutta Timo asettui lähinnä kuuntelijan asemaan. Paavosta tuon ohjelman perusteella voisi käyttää adjektiivia letkeä, joksi en ole häntä ennen mieltänyt.

  Ohjelman alun, kuka ei kuulu joukkoon -tehtävässä Paavo totesi: "Mä luulen, et mä tiedän tän. Putin on ainut, joka on tavannut minut. (Röhönaurua ja spontaaneja aplodeja) Saanko jatkaa? Hänellä oli kunnia tavata minut jo vuonna 1992." :) Ja Soini nauraa makeasti. Tasapuolisuuden nimissä ohessa myös Soinin oiva Euro-rap samasta ohjelmasta.

  Uutisvuoto YouTubessaSoini YouTubessa(Klikkaa kuvaa)

   

  Ei muuta kuin onnea molemmille ehdokkaille kisaan!

  Muutama hyvä vinkki Amigurumi-ohjeista:

  http://www.crochetpatterncentral.com/directory/amigurumi.php

  http://wolfdreamer-oth.blogspot.com/

  http://wolfdreamer-oth.blogspot.com/2009/05/mario-brothers-mushrooms.html

  Ravelry-käsityöyhteisö (vaatii kirjautumisen)

   

   
   
   
  Kommentoi 2 Lue kommentit


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä