huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Ideoita ja inspiraatiota

  Tein tilin Pinterestiin ja löysin sieltä tukuttain ideoita seuraaviin iltakoukutteluihini.

  Koska olen lähes joka ilta "puikoissa" on ihanaa, ettei mene aikaa turhiin silmukoihin, vaan voin suunnata tarmoni vielä tässä paljastamattomiin ideoihin.

  Stay tuned!

  pieni merenneito 

  Kuva: Pieni merenneito.

   
   
  Kommentoi 0


 • Iloitsemme Victorian kanssa

  Työpalaverissa iltapäivällä heittelimme toisiamme sisältö-, ja konsepti-ideoilla, jolloin syntyi ajatus tehdä Victoriaa kunnoittava "raskausvyö". Moinen raskausvyö irtomahana hykerrytti sen verran, että tein koevedoksen samana iltana lastenhuoneesta varastamalleni Barbielle (Lumikki itse asiassa).

  Kuvassa näette tuloksen. Päähän päätynyt kruunu piti tulla tekomahaan, mutta lanka olikin liian paksua, joten siitä tuli turhan iso. Kruunuksi siis, päätin.

  Parhainta terveyttä Victorialle ja kaikkea hyvää! Gratulerar!

  Victorian vauvamasu

  Victrorian vauvamasu

  Kommentoi 4 Lue kommentit


 • Virkkauskärpänen

  Virkkauskärpänen puri minua eräänä päivänä leikkipuistossa, kun huomasin naapurin naisen väkertävän hiekkalaatikon laidalla pientä kilpikonnaa.

  Ensimmäinen virkkaustyöni oli ihana Hayao Miyazakin animaatiohahmo Totoro. Tein Totoroja, isoja ja pieniä, kaiken kaikkiaan kuusi, jonka jälkeen virkkasin maanisesti Mario bros. -pelistä tuttuja sieniä.

  Sienten jälkeen oli pakko kokeilla tehdä Angry birds -lintuja. Kun omat ja lähilapset oli lahjottu virkkaushahmoilla pidin parin kuukauden tauon, kunnes eräänä iltana Pasila-sarjaa katsoessani tajusin, että haluan virkata Rauno Repomiehen, josta Olotilan toimittajat tekivät pienen jutunkin.

  tanjan kässät

  totoro

   

   
   
  Kommentoi 0


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä