huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Huumorivirkkaajan vaikea valinta

  Etääntynyt nukke. Huumorivirkkaajan päiväkirja: Virkkaajan vaikea valintaTunne on tuttu monille kuukausia tai viikkoja kestäneitä töitä tehneille. Tekeminen alkaa jumittaa. Iskee knitters block. Jostain syystä. Yleensä siinä vaiheessa, kun luomisvimma on laantunut ja homma muuttuu työksi, joka pitää saada valmiiksi.

  Minulla kynnys tuntui kasvavan hienosäätövaiheen lähestyessä. Suurin osa on tehty, jäljellä on vain korviksia, vyönsolki, avaimenperäketju, liivin kaulusten viimeistely ja suun tekeminen. Hiuksiakin pitäisi jotenkin kiinnittää, koska ne tönköttävät pötkönä, jos ei niitä sui (perusmuoto: sukia) alaspäin. Lanka on liian paksua.

  Karttelin Michael Monroe -nuken suun tekemistä viimeiseen asti, kunnes yhtenä iltana päätin kiinnittää sen. Siitä tuli huono. En näytä kuvaa, koska se on nolo. Yritän vielä levittää sitä, ehkä myös madaltaa tai jotain. Tai sitten se saa jäädä vähän noloksi. Pääasia, että jaloissa on rautalankaa ja nuken saa spagaatiin! Jeah!

  Seuraavaksi ajattelin alkaa virkutella Star Wars -hahmoja, koska pidän niistä itse.  :)

  Lucy Ravenscarilla on blogissaan mielettömän upeita virkattuja hahmoja, mm. Star Wars -hahmot.

  Saan silloin tällöin tuttavapiiriltä ehdotuksia uusista hahmoista. Tuorein ja "hauskin" ehdotus on virkata "vuosisatamme tyrannit". Oheinne Knitler oli liitetty ehdotukseen mukaan. Melko hieno, vaikkei virkattu olekaan!Knitler  LÄHDE: http://www.picshag.com/knitler.html

   

  Kommentoi 0


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä