huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Käsitöitä vai käsille töitä?

  Virkkaussalkku

  Uusi vuosi tulla räpsähti ja remontti vei käsityöajan. Olen minä siis käsitöitä tehnyt joka ilta. Käsillä on ollut useitakin töitä. Tapetin rapsutusta ja uuden tapetin laittoa, maalausta ja siivousta. Ei siihen ole virkkuukoukut mahtuneet. Lankoihinkin olisin vain kompastunut.

  Keskeneräinen Joda makoilee lankasalkussani. Ei sillä mitään hätää siellä tunnu olevan. Onhan sillä Mike Monroe seuranaan ja muutama torso. Lankakerätkin ympärillä lämmittävät.

  Seuraava virkkuu pyörii jo mielessä. Se on ehkä vähän yllättävä. Idea syntyi ystäväpiirissä keskustellessa virkkauksesta. Anteeksi stereotyyppinen vivahde, mutta tämä virkkausidea tuli mieheltä - ja on herkullinen. Katsotaan, mitä tapahtuu…ja millä aikataululla.

  Taidan mennä taas rapsuttamaan tapettia. Siinä on onneksi sama piirre kuin muissakin käsillä tehdyissä töissä, että tehdyn työn jälki näkyy. 

  Näen, että rapsuttamista on vielä paljon jäljellä.

  Valoa kohti!

  Huumorivirkkis

  Kommentoi 3 Lue kommentit


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä