huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Tähtien sota -hahmojen virkkaaminen on kivaa

  Virkattu Darth Vader tuijottaaEdellisessä blogikirjoituksessani Darth Vaderista ei saanut hirveästi tolkkua, mutta nyt jo saa. Paitsi se näyttää hieman possulta. Toivottavasti en saa miekasta. Sori.

  Pää on tehty vapaasti virkatuksi palloksi, jonka saa litistelemällä muotoon. Päähän on virkattu erillinen "polkkatukka", jonka olen neulonut kiinni. Nenä on virkattu kolmioksi ja vedelty langalla viivoja päälle, jotta näyttäisi maskilta. Vaikeusaste tämän tekemiseen asteikolla 1-5 on kaksi.

  Vartalo on yhtenäinen pötkö, johon on jalat kiristetty langalla ommellen. Kädet on virkattu erikseen suikulaksi. Kaikki osat on täytetty vanulla ja ommeltu yhteen.

  Guuglasin star wars crochet ja innostuin tuloksista niin paljon, että jätin Darthini ilman silmiä ja aloin virkata Jodaa.Jodan materiaaleja

  Hahmon viitta on modattu tekemäni Mike Monroe -nuken liivistä, jota en koskaan tehnyt loppuun. Siksi siinä on noin leuhkat kaulukset. Oikeasti Darth Vaderilla ei ole tuollaisia, mutta minusta se teki tästä hahmosta ylväämmän, joten leikkasin niitä vain vähän.Darthin viitta

  Viitan muoto

  Darthin värivalot

  Valmis Darth Vader -hahmoEn paljasta Jodasta nyt enempää, sen kaksi osaa näkyy tuossa yhdessä kuvassa, mutta ne ovat vasta kuoret, joten puhallan sen "henkiin" seuraavaan kertaan. Voimaa!

  Kommentoi 1 Lue kommentit


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä