huumorivirkkaajan päiväkirja

 

 
 • Big sexy hair

  Olin äskettäin kampaajalla ja lueskelin nuorten naisten aihepiiriin kuuluvaa lukemistoa, kun yhtäkkiä huomasin vieressäni paholaisenpunaisen hiuslakkapullon, jonka kyljessä luki isolla: "Big Sexy Hair". Melkein sorruin ostamaan. Iso peili edessäni kuitenkin sanoi lohduttavasti, että tukkasi voi olla ihan kiva, vaikkei se olekaan big eikä sexy. Koskaan.

  Jäimme edellisessä bloggauksessani 20 pisteen vihjeeseen. Peruskysymys, joka tässä on huulilla, kuuluu: kuka on tuo pitkän uran tehnyt julkimo, siis kuka julkimo (ja edelleen Reijo Salmisen äänellä Thiilia Thaalia Thallallaa -ohjelmasta.)

  20 pisteen vihje: hänellä on huomiota herättävä hiuspehko. Lisäkkeetön, oletan. Helpotetaan kysymystä vielä oheisella kuvasarjalla.

  Tukan teko pahvin ympärille

  Tukan teko pahvin ympärille 2

  Tukan teko pahvin ympärille 3Tukan teko pahvin ympärille 4 

   10 pisteen vihjeen mukaan hän on mies. Laitetaan kuva alleviivaamaan kyseistä vihjettä.

   

  Julkun osiaja sitten vielä teille, joille ei mikään vihje tunnu auttavan, viiden pisteen vihjyräinen: hänellä on ihanan jäntevät käsivarret. Tässä puhutaan siis lihaksikkaasta, mutta notkeasta miehestä (hirrrrrveeen notkeasta ja lihaksikkaasta ja miehestä).

  Nyt vaan niitä oikeita vastauksia kommenttikenttään, niin saatat voittaa jotain. Hyvää mieltähän tässäkin kilpailussa on tarjolla kosolti kaikille fiksuille, jotka päivittäin muutenkin saavat hyvää oloa omasta älykkyydestään. Tämä on siis kilpailu meille.

  Ensi kerralla valmis hahmo esittelee teille temppujaan. Saatetaanpa hänet nähdä aurinkolasitkin päässä.

  Julkulla on jo asiaa

  Tadah!

  Kommentoi 2 Lue kommentit


 • Kuka mahtaa olla hän?

  Pillihousut tekeillä

  Kysytään, kuka on tuo pitkän uran tehnyt julkimo, ku-ka on tuo jul-kimo? (Reijo Salmisen äänellä Thiilia Thaalia Thallallaa -ohjelmasta.)

  Sadan pisteen vihje on, että hän on virkattu hahmo.

  90 pisteen vihje tulee kirjallisuudesta; hänestä on kirjoitettu kuusi kirjaa tai hän on voimakkaasti esillä kuudessa eri kirjassa.

  80 pisteen vihje: hän aloitti aktiivisen toimintansa vuonna 1979.

  70 pisteen vihje: hän on asunut muuallakin kuin Suomessa.

  60 pisteen vihje: hänellä on menossa toinen avioliitto.

  50 pisteen vihje on kuva (alla).

  Viileä vaakataso

   

  40 pisteen vihje on, että hänen virkattuihin jalkoihin piti laittaa eräästä tietystä syystä rautalankaa. (Ahahhhaa, ettepä arvaa.)

  30 pisteen vihje tulee myös kuvana. Vihjeenä pahvi. Mikä mahtaa olla pahvin rooli?Pahvipää

  Jännitys tiivistyy ja valuu kosteuden lailla pitkin seiniä ensi blogissa, jossa henkilön tukka tuo jo liikaa vinkkiä. Saan viikon aikaa pohtia, monta pistettä annan, jos tukasta tunnistat!

   

  Kommentoi 1 Lue kommentit


kirjoittajasta

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä